Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(jurale @ 2006 09 23, 19:01)
gleives dar nera svarbiausias rodiklis. nusipirk abbor mikroskopa ir tada tiksliausiai matysi kada tau ovuliacija

aga idomu kiektai patikima ir kaip ten su juo reikia ir kur ji pirkti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2006 12 26, 04:03)
aga idomu kiektai patikima ir kaip ten su juo reikia ir kur ji pirkti galima  g.gif

veikia gerai. galiu parduoti savo., beveik naujas, uz 80 lt ir atiduosiu, as esu vilniuje
Atsakyti
QUOTE(ukanele @ 2006 12 26, 11:08)
veikia gerai. galiu parduoti savo., beveik naujas, uz 80 lt ir atiduosiu, as esu vilniuje

o kaip jis veikia g.gif
Atsakyti
teisingai, kol jauna- saugais, kai jau"pabuvus" ir laikas- nesigauna. Bet dar vienas labai reiksmingas faktorius: vaiko atsiradimui- tinkamas JIS. Ka as padarysiu, kad ji sutikau 20-mecio pabaigoje? Gal ir buciau jau 2 vaiku mama, bet nebuvo TO tinkamo.
Spjoviau matuoti BT, sekti gleives, nes ar taip ar taip NESIGAUNA! Uzsiciklini ant vaisingu dienu, ovuliacijos pajautimo, mm nelaukimo ir stebi savo pojucius. Prisigalvoji visokius pykinimus, skausmus papilvej, krutineje- o mm kaip tiksliai ateina taip ateina. Nuzliumbi ir bandai kitus metodus. KAi si menesi vel susirgau po grafiku saziningo braizymo- pasiutau! Per Kaledas prazliumbiau, laikydama rankose 5 men. dukterecia. IR NIEKO DAUGIAU NESKAICIUOSIU, O GYVENSIU KAIP NIEKUR NIEKO. GAL SITAS METODAS PASITVIRTINS?!

Dieve, mano, kaip suprantu visas, neisvystancias teste tu II-bruksneliu..

Mano akys tapo liudnos, nuo to karto, kai nebesigauna...
Atsakyti
ar buna kai ivyksta ovuliacija biskuti koks patepliojimas,man yra 15ck,diena truputi patepliojo ir labai i toleta begiojau,vaisingos jau pasibaigusios dienos ,si karta nepajauciau kada ivyko ovuliacija,skaudedavo sona o dabar kitaip g.gif
Atsakyti
niu, sako buna. Daug info rasi, kur atsako ginekologe. Man niekada niekas niekur neteplioja, pvz. Kitom, sako, ir paskaudena. Va, o mano drauge visada jaucia, kai jai ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2006 12 27, 12:22)
IR NIEKO DAUGIAU NESKAICIUOSIU, O GYVENSIU KAIP NIEKUR NIEKO. GAL SITAS METODAS PASITVIRTINS?!

smile.gif teisingai, bandykit taip, nes kai labai viską žiūri, tai taip ir nieko nesigauna. Mes dar labai neplanuojam, bet ir nesisaugom, nes jei bus tai bus super. nes abu to norim, tik bėda ta, kad dabar gyvenam toli viens nuo kito, ir tie bandymai būna retai... unsure.gif o kai pradėsi saugotis, po to kai norėsi, ir nebus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 30 gruodžio 2006 - 14:15
norejau jusu pasiklausti... gal kas ovuliacinius testus naudojate? man kazkaip idomiai gaunasi... ovuliacija turetu vykti 14 d pries menesines, o man O testas rodo koki 16-17 dienu pries O. ar taip gali buti? gal mano testas negeras... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tidibee @ 2007 01 12, 22:40)
norejau jusu pasiklausti... gal kas ovuliacinius testus naudojate?  man kazkaip idomiai gaunasi... ovuliacija turetu vykti 14 d pries menesines, o man O testas rodo koki 16-17 dienu pries O. ar taip gali buti? gal mano testas negeras... g.gif

14 dienu yra vidutinis laikas, PDO gali svyruoti nuo 10 iki 16 dienu. Beto testas jei teigiamas tai o gali ivykti ir ta pacia diena ir kita diena. Nezinai kaip gausis. arba ciklas pora dieneliu bus trumpesnis gal
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2006 12 27, 12:22)
Ka as padarysiu, kad ji sutikau 20-mecio pabaigoje? Gal ir buciau jau 2 vaiku mama, bet nebuvo TO tinkamo.

Persiprašau, bet jeigu tau atrodo, kad 20-ies metų jau "pabuvus", tai ką kitoms galvoti? biggrin.gif

O pas mane kitokia problema ir nežinau kaip su ja tvarkytis. Esmė tame, kad apie vaiką galvoju jau kokia penketą metų, ir planuojamas buvo, bet dabar nebe, nes visom prasmėm, išskyrus tiksintį biologinį laikrodį, jam ne laikas. Protu suvokiu, laukiu kol ateis tinkamas momentas, nu bet per vaisingiausias dienas, tai keistai jaučiuosi. Atrodo jaučiu visą gimdą, kuri tik ir laukia, kad kas savo sėklytę pasodintų unsure.gif Negi taip ištikrųjų pasireiškia tiksintis biologinis laikrodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2006 12 27, 13:22)
teisingai, kol jauna- saugais, kai jau"pabuvus" ir laikas- nesigauna. Bet dar vienas labai reiksmingas faktorius: vaiko atsiradimui- tinkamas JIS. Ka as padarysiu, kad ji sutikau 20-mecio pabaigoje? Gal ir buciau jau 2 vaiku mama, bet nebuvo TO tinkamo.
Spjoviau matuoti BT, sekti gleives, nes ar taip ar taip NESIGAUNA! Uzsiciklini ant vaisingu dienu, ovuliacijos pajautimo, mm nelaukimo ir stebi savo pojucius. Prisigalvoji visokius pykinimus, skausmus papilvej, krutineje- o mm kaip tiksliai ateina taip ateina. Nuzliumbi ir bandai kitus metodus. KAi si menesi vel susirgau po grafiku saziningo braizymo- pasiutau! Per Kaledas prazliumbiau, laikydama rankose 5 men. dukterecia. IR NIEKO DAUGIAU NESKAICIUOSIU, O GYVENSIU KAIP NIEKUR NIEKO. GAL SITAS METODAS PASITVIRTINS?!

Dieve, mano, kaip suprantu visas, neisvystancias teste tu II-bruksneliu..

Mano akys tapo liudnos, nuo to karto, kai nebesigauna...

suprantu tave.. verysad.gif
kazkaip ir mums nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, skaitinėju šitą temą ir susidomėjau tuo mikroskopu. Nieko anksčiau apie jį neesu girdėjus. Gal tos, kurios naudojasi, gali papasakoti išsamiau apie šitą daiktą? 4u.gif
Atsakyti