Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(auksineblondine @ 2006 07 07, 14:05)
O tai kaip cia suprast, kai dvi O ta pati menesi??? unsure.gif  Ar as cia balta varna? blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif As isivaizduoju, kad du kiausineliai subresta ir isena ta pacia diena per O, va tada ir gali uzkibt dvynukai? g.gif

schmoll.gif Ne... Nu gal nelabai aiskiai suformulavau ta savo pamastyma blush2.gif Per viena menesi ir buna viena ovuliacija, per kuria tarkim yra subrandinami 1 ar 2 kiausineliai.Na as tik galvoju ar galetu buti toks dalykas, kad va ta menesi kai ovuliacija buna 14 diena-buna subrandintas 1 kausinelis, o ta tarkim antra menesi, kai ovuliacija buna 18 diena -yra subrandinami 2 kiausineliai.Gal jau truputi aiskiau parasiau blush2.gif
Atsakyti
Nu dabar aiskiau biggrin.gif Bet as manau, kad du kiausineliai gali subresti nepriklausomai nuo to, kokia diena vyksta ovuliacjia, o tiesiog bet kuti cikla paima ir subresta du atsitiktinai rolleyes.gif , o jau tada apvaisinus dvynukai buna doh.gif . Tik gal vienoms moterims jie dazniau du pasitaiko, nes jos turi ta gena g.gif .O kitoms turbut tas kiausinelis visada tik vienas? O tu lyg sakei, kad nera pas tave giminej dvyniu? Mano mama is dvyniu, tai man dar bus matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2006 07 10, 12:58)
Nu dabar aiskiau biggrin.gif Bet as manau, kad du kiausineliai gali subresti nepriklausomai nuo to, kokia diena vyksta ovuliacjia, o tiesiog bet kuti cikla paima ir subresta du atsitiktinai rolleyes.gif , o jau tada apvaisinus dvynukai buna doh.gif . Tik gal vienoms moterims jie dazniau du pasitaiko, nes jos turi ta gena g.gif .O kitoms turbut tas kiausinelis visada tik vienas? O tu lyg sakei, kad nera pas tave giminej dvyniu? Mano mama is dvyniu, tai man dar bus matyt blush2.gif

Na cia tik mano pamastymai ar taip galetu buti blush2.gif siek tiek baisu man pagalvojus, kad gali man 2 kleckai uzkibti blush2.gif kai jau planuosiu tai noreciau tik vieno leliaus, tai ir galvoju kaip cia isvengus g.gif grazu ziureti i svetimus dvynukus, bet pati auginti nenoreciau, jei tai priklausytu nuo manes
Atsakyti
noreciau issiaiskinti, ar vaisingos dienos super geras budas pastoti, jei menesines nereguliarios? kada tos vaisingos dienos pacios geriausios, jei ciklas 30-31 diena?
Atsakyti
QUOTE(DŽORDŽĖ @ 2006 07 22, 18:45)
noreciau issiaiskinti, ar vaisingos dienos super geras budas pastoti, jei menesines nereguliarios? kada tos vaisingos dienos pacios geriausios, jei ciklas 30-31 diena?

Teoriškai būtų 15-16 c.d. Reiktų matuoti BT, tuomet tiksliau būtų galima žinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dore @ 2006 07 23, 15:34)
Teoriškai būtų 15-16 c.d. Reiktų matuoti BT, tuomet tiksliau būtų galima žinoti  ax.gif

Na man prie 31 d. ciklo, O būna 18 cd rolleyes.gif

Suprantu pagal save, kurios gleivės vaisingos, kurios ne cool.gif Bet kaip vedant į fertilitį ar ovusoftą apibūdint tokios, kurios panašios į tištai virtą kisielių, bet skaidrios. Vaisingos būna tąsios tokios, o šios ne. Man va prieš kelias jos buvo tą dieną kai fertilitis nustatė pagal BT O g.gif
Atsakyti
Sveikos,
štai kiek daug naujovių ir patarimų sužinojau smile.gif
aš irgi kas menesi žiūrių, kad man tokios isskyros yra bet nežinojau kad jos reikia tokius svarbius dalykus blush2.gif
Dabar daug maž galiu planuotis clap.gif
beje, man irgi dažnai vidury ciklo pilvo apačia skaudėdavo, galvojau, kad kokia cista ar po apendicito blogai užgijes randas sopa ...
Net pas gydytoja buvau nuejus, bet jis pasake, kad viskas ok thumbup.gif

Atsakyti
4u.gif biskuti ne i tema, bet nerandu kur paklausti, ir negaliu perskaityti kitu temu, kur galbut rasciau atsakyma,nes pastringa SM cray.gif
Ar yra bent maziausia tikimybe pastoti jei smileysex.gif buna per 2-3 menesiniu diena( jei jos paprastai buna 3-4 dienas,kartais 5)?
Cia butu tik i gera, jei yra tikimybe, nes norim.. bet taip kaip tycia sutapo,kad ant dienu,kai susitinku su draugu,prasidejo mm verysad.gif verysad.gif
O gal kaip sustabdyti arba bent jau sumazinti galima be vaistu? naturaliais budais?
Girdejau citrina gali padeti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 24 rugpjūčio 2006 - 11:27
Grange,
citrina padeda atitolinti mmm kai jos dar neprasidejo ir prasides uz kokios savaiteles, ir gal jau tada geriau vitamina c gerti, nes citrinos labai daug reikes, bus rugstu tongue.gif
o del pastojimo g.gif - man atrodo kad jei ir yra tai tokia maza, kad net ir tiketis neverta.
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2006 08 24, 14:48)
Grange,
citrina padeda atitolinti mmm kai jos dar neprasidejo ir prasides uz kokios savaiteles, ir gal jau tada geriau vitamina c gerti, nes citrinos labai daug reikes, bus rugstu  tongue.gif
o del pastojimo  g.gif  - man atrodo kad jei ir yra tai tokia maza, kad net ir tiketis neverta.

verysad.gif saukstai po pietu, reiskias neikaip nepaskubinsiu,akd greiciau pasibaigtu..na tiek to.
O del pastojimo, tai as nesitikiu,bet jei taip ir butu,sakau tik kad nebutu blogai smile.gif
Zinai kartais kai buna, kai neplanuoji,ir nesitiki - bam ir yra.
Atsakyti
sutinku, kai nepalnuoji tada ir lengviausia pastoti tongue.gif
o zinai paradoksas tai toks, kad kai jauna, tai saugaisi visais budai, kad tik ne, o kai ateina laikas kad jau reikia bambliaus, tai neiseina taip greitai kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2006 08 25, 08:15)
sutinku, kai nepalnuoji tada ir lengviausia pastoti  tongue.gif
o zinai paradoksas tai toks, kad kai jauna, tai saugaisi visais budai, kad tik ne, o kai ateina laikas kad jau reikia bambliaus, tai neiseina taip greitai kaip nori  smile.gif

aha..
na mes nesisaugom, bet ir perdaug neplanuojam..nes dar galbut per anskti. Jei bus, busim be galo laimingi, jei ne, lauksim biggrin.gif
Atsakyti