Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 30, 09:34)
viskas į temą  4u.gif Čia vienas iš pagrindinių ovuliacijos požymių. Gi gamta taip specialiai ir patvarkė, kad labiausiai norėtųs, kai vaisingos  ax.gif O ir vyrai tada labiausiai į mus žiūri  tongue.gif Pamenu, kai tikrai žinojau, kad man ovuliacija, tai tą dieną einant į parduotuvę sutikti vyrai skubiai puolė man duris atidarinėt  biggrin.gif

Gal ir "o" g.gif jau atejo, nes vakar dar tokio smileysex.gif seniai neturejau blush2.gif jau taip gera buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramziuke: 30 birželio 2005 - 09:57
Anksčiau aš kiekvieną mėnesį jausdavau gleives, o dabar jau tik kas keli mėnesiai.
Jau pradedu nerimauti ar nebus sunku pastoti unsure.gif
Atsakyti
Merginos,
kaip suprasti tąsias gleives (vaisingąsias) po mėnesinių blink.gif Gaila , kad BT šį mėnesį nepradėjau matuoti, nes paprastai mano O vyksta pabaigoje ciklo, maždaug savaitę iki mmm?
Atsakyti
Viotinola, o kiek dienų mmm? Gali būti, kad jau artėja O ir šis ciklas bus trumpas. O tos gleivės tikrai skaidrios? Gal čia dar išskyros po mmm. Arba gal jau buvo smileysex.gif po mmm ir dėl to tokios išskyros rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 30, 02:49)
Viotinola, o kiek dienų mmm? Gali būti, kad jau artėja O ir šis ciklas bus trumpas. O tos gleivės tikrai skaidrios? Gal čia dar išskyros po mmm. Arba gal jau buvo smileysex.gif po mmm ir dėl to tokios išskyros  rolleyes.gif ?

Nepilnai keturios. Net per mmm nebuvo nieko panašaus, tik švarus kraujavimas. O smileysex.gif buvo užvakar ryte. Tai tegu jau būna nuo smileysex.gif negu koks uždegimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 08 30, 13:58)
smileysex.gif  buvo užvakar ryte. Tai tegu jau būna nuo smileysex.gif negu koks uždegimas  blink.gif

tai turbūt čia išskyros po smileysex.gif smile.gif , normalu, jei po to skirias tokios panašios į vaisingas gleives porą dienų smile.gif
Atsakyti
Aš tai tų vaisingų gleivių nelabai pastebiu.Kai O testas rodė abi juosteles vienodo ryškumo,krutinę skaudėjo,visi požymiai kad greitai O,o gleivių nepastebėjau,yik per smileysex.gif taip šlapia buvo,kad net kliuksėjo blush2.gif Vyras sako,gal vandens prisipylei ax.gif
Atsakyti
Siandien man 14 c.d. 11-13 dienom skaudejo tai viena, tai kita, tai abu sonus. Labiausiai - 12 diena. Siandien jau kaip ir neskauda. Pagal situs pozymius kada galetu (turetu) buti ovuliacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2006 06 30, 14:29)
Siandien man 14 c.d. 11-13 dienom skaudejo tai viena, tai kita, tai abu sonus. Labiausiai - 12 diena. Siandien jau kaip ir neskauda. Pagal situs pozymius kada galetu (turetu) buti ovuliacija?  g.gif

tada, kai skaudejo labiausiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As matuoju BT ir visalaik man ovuliacija buna arba 14 arba 18 ciklo diena.Tai va, neseniai man per ta 18 ciklo diena apsivaisino 2 kiausineliai, bet deja tos dvi puslytes buvo nekokybiskos-tuscios, tai dabar jau isvis nieko nera verysad.gif Tai as dabar ir galvoju ar gali taip buti, kad va tarkim 14 ciklo diena per ovuliacija iseina 1 kiausinelis, o kai jau buna 18 ciklo diena ovuliacija-tada iseina 2?Ar gali taip buti g.gif Savo dukryte pagavom per 14 diena. Beje, pas mane ir vyra, ir isvis tolimoje gimineje nera dvyniu;ar gali buti taip, kad nebutinai dvyniu susilaukia tos, pas kurias genetiskai perduota g.gif
Atsakyti
O tai kaip cia suprast, kai dvi O ta pati menesi??? unsure.gif Ar as cia balta varna? blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif As isivaizduoju, kad du kiausineliai subresta ir isena ta pacia diena per O, va tada ir gali uzkibt dvynukai? g.gif
Atsakyti
aš tų vaisingų gleivių kaip ir pasigendu.Su O testu nustačiau,kada jau O,ogleivių kaip ir nebuvo...Gal kas negerai?Gal kokius tyrimus reiktų pasidaryt? g.gif
Atsakyti