Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Vat pas mane irgi panašiai kažkaip būna, kiek esu save stebėjus, tokių grynai tąsių, be priemaišų beveik kad nebūna. Išvis mažai kam būna tokios idealiai pagal aprašymą, bet vat pažįstu dvi, kuriom yaptingai sako padaugėja gleivių, jos pagal gali pasakyt, kada ovuliuoja, tai abiem labai lengvai sekės pastot, viena net du vaikučius jau turi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 21, 08:53)
Vat pas mane irgi panašiai kažkaip būna, kiek esu save stebėjus, tokių grynai tąsių, be priemaišų beveik kad nebūna. Išvis mažai kam būna tokios idealiai pagal aprašymą, bet vat pažįstu dvi, kuriom yaptingai sako padaugėja gleivių, jos pagal gali pasakyt, kada ovuliuoja, tai abiem labai lengvai sekės pastot, viena net du vaikučius jau turi.  ax.gif

o pas mane niekada tasiu nebuvo, bet skaiciau, kad uztenka slapumo jausmo smile.gif galiu nuraminti tas, pas kurias nera tasiu gleiviu, pastosit vistiek, niekur nedingsit smile.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 06 22, 10:08)
o pas mane niekada tasiu nebuvo, bet skaiciau, kad uztenka slapumo jausmo smile.gif galiu nuraminti tas, pas kurias nera tasiu gleiviu, pastosit vistiek, niekur nedingsit  smile.gif

Sekmes mirksiukas.gif

dar pažiūrėsim, kaip čia bus...
buvo ir gleivės, ir ovuliacija, o kai reikia pastot, niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti
O pas mane siandien kremines pasirode ax.gif , jau 13 c.d. (is 35), bet vis dar galvoju, kad ne ovuliacija, kaip ir anklstoka blush2.gif
O gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 27, 14:37)
O pas mane siandien kremines pasirode ax.gif , jau 13 c.d. (is 35), bet vis dar galvoju, kad ne ovuliacija, kaip ir anklstoka blush2.gif
O gal g.gif

tai kad per ovuliaciją ir neturi būt kreminės. Turi būt kaip kiaušinio žalias baltymas, skaidrios.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 27, 13:58)
tai kad per ovuliaciją ir neturi būt kreminės. Turi būt kaip kiaušinio žalias baltymas, skaidrios.

Prieš kelias dienas buvo labai mažai skaidrių ir lipnių, o dabar lašelis kreminių g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 27, 17:39)
Prieš kelias dienas buvo labai mažai skaidrių ir lipnių, o dabar lašelis kreminių g.gif

per ovuliacija skaidrios tasios, o ne lipnios turetu buti.
Taciau gali isvis nebuti, buti kitokios pas kiekviena. Ypac gleives "issiderina", jei buvo vartotos KT.
Pas mane isvis ciklo metu pagal isskyras neimanoma nustatyti ovuliacijos- tiesiog dvi dienas ciklo vidury pamaudzia kiausides - tai ir zinau, kad ovuliacija ax.gif
Atsakyti
Onora, KT visai nesu vartujusi, saugojaus kitu budu blush2.gif
O ovuliacija tai jauciu, tai nea...
Ai ziuresiu kaip si ciklą bus wub.gif
Atsakyti
Vakar jauciau slapuma ir is ties buvo slapia tongue.gif
Bet labai keista kodel www.spa.lt tiklapyje duoda toki ilga vaisinga laikotarpi g.gif
Butent pagal ji vakar buvo pirmoji vaisinga diena. Gal tai pirmasis artejancios "o" pozymis. Ir pilvukas truputuka pamaude ax.gif
Atsakyti
Tai tu čia pagal gleives nusistatei tą 1 vaisingą dieną?

Daugiau dienų duodama apsidraudimui, kad jei saugais, tikrai neužtaikytum ant vaisingų dienų.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 30, 09:11)
Tai tu čia pagal gleives nusistatei tą 1 vaisingą dieną?

Daugiau dienų duodama apsidraudimui, kad jei saugais, tikrai neužtaikytum ant vaisingų dienų.

cia ta pirma diena pagal "Spa", nors ir slapumo jasumas buvo. Kazkur skaiciau, kad uztenka ir slapuma jausti "o" metu rolleyes.gif Beje ir potraukis smileysex.gif begalinis atsirado blush2.gif (gal cia ne i tema)
Atsakyti
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 30, 10:14)
cia ta pirma diena pagal "Spa", nors ir slapumo jasumas buvo. Kazkur skaiciau, kad uztenka ir slapuma jausti  "o" metu rolleyes.gif Beje ir potraukis smileysex.gif begalinis atsirado blush2.gif (gal cia ne i tema)

viskas į temą 4u.gif Čia vienas iš pagrindinių ovuliacijos požymių. Gi gamta taip specialiai ir patvarkė, kad labiausiai norėtųs, kai vaisingos ax.gif O ir vyrai tada labiausiai į mus žiūri tongue.gif Pamenu, kai tikrai žinojau, kad man ovuliacija, tai tą dieną einant į parduotuvę sutikti vyrai skubiai puolė man duris atidarinėt biggrin.gif
Atsakyti