Vat pas mane irgi panašiai kažkaip būna, kiek esu save stebėjus, tokių grynai tąsių, be priemaišų beveik kad nebūna. Išvis mažai kam būna tokios idealiai pagal aprašymą, bet vat pažįstu dvi, kuriom yaptingai sako padaugėja gleivių, jos pagal gali pasakyt, kada ovuliuoja, tai abiem labai lengvai sekės pastot, viena net du vaikučius jau turi.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 21, 08:53)
Vat pas mane irgi panašiai kažkaip būna, kiek esu save stebėjus, tokių grynai tąsių, be priemaišų beveik kad nebūna. Išvis mažai kam būna tokios idealiai pagal aprašymą, bet vat pažįstu dvi, kuriom yaptingai sako padaugėja gleivių, jos pagal gali pasakyt, kada ovuliuoja, tai abiem labai lengvai sekės pastot, viena net du vaikučius jau turi.
o pas mane niekada tasiu nebuvo, bet skaiciau, kad uztenka slapumo jausmo galiu nuraminti tas, pas kurias nera tasiu gleiviu, pastosit vistiek, niekur nedingsit
Sekmes
QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 06 22, 10:08)
o pas mane niekada tasiu nebuvo, bet skaiciau, kad uztenka slapumo jausmo galiu nuraminti tas, pas kurias nera tasiu gleiviu, pastosit vistiek, niekur nedingsit
Sekmes
Sekmes
dar pažiūrėsim, kaip čia bus...
buvo ir gleivės, ir ovuliacija, o kai reikia pastot, niekaip nesigauna
O pas mane siandien kremines pasirode , jau 13 c.d. (is 35), bet vis dar galvoju, kad ne ovuliacija, kaip ir anklstoka
O gal
O gal
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 27, 14:37)
O pas mane siandien kremines pasirode , jau 13 c.d. (is 35), bet vis dar galvoju, kad ne ovuliacija, kaip ir anklstoka
O gal
O gal
tai kad per ovuliaciją ir neturi būt kreminės. Turi būt kaip kiaušinio žalias baltymas, skaidrios.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 27, 13:58)
tai kad per ovuliaciją ir neturi būt kreminės. Turi būt kaip kiaušinio žalias baltymas, skaidrios.
Prieš kelias dienas buvo labai mažai skaidrių ir lipnių, o dabar lašelis kreminių
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 27, 17:39)
Prieš kelias dienas buvo labai mažai skaidrių ir lipnių, o dabar lašelis kreminių
per ovuliacija skaidrios tasios, o ne lipnios turetu buti.
Taciau gali isvis nebuti, buti kitokios pas kiekviena. Ypac gleives "issiderina", jei buvo vartotos KT.
Pas mane isvis ciklo metu pagal isskyras neimanoma nustatyti ovuliacijos- tiesiog dvi dienas ciklo vidury pamaudzia kiausides - tai ir zinau, kad ovuliacija
Onora, KT visai nesu vartujusi, saugojaus kitu budu
O ovuliacija tai jauciu, tai nea...
Ai ziuresiu kaip si ciklą bus
O ovuliacija tai jauciu, tai nea...
Ai ziuresiu kaip si ciklą bus
Vakar jauciau slapuma ir is ties buvo slapia
Bet labai keista kodel www.spa.lt tiklapyje duoda toki ilga vaisinga laikotarpi
Butent pagal ji vakar buvo pirmoji vaisinga diena. Gal tai pirmasis artejancios "o" pozymis. Ir pilvukas truputuka pamaude
Bet labai keista kodel www.spa.lt tiklapyje duoda toki ilga vaisinga laikotarpi
Butent pagal ji vakar buvo pirmoji vaisinga diena. Gal tai pirmasis artejancios "o" pozymis. Ir pilvukas truputuka pamaude
Tai tu čia pagal gleives nusistatei tą 1 vaisingą dieną?
Daugiau dienų duodama apsidraudimui, kad jei saugais, tikrai neužtaikytum ant vaisingų dienų.
Daugiau dienų duodama apsidraudimui, kad jei saugais, tikrai neužtaikytum ant vaisingų dienų.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 30, 09:11)
Tai tu čia pagal gleives nusistatei tą 1 vaisingą dieną?
cia ta pirma diena pagal "Spa", nors ir slapumo jasumas buvo. Kazkur skaiciau, kad uztenka ir slapuma jausti "o" metu Beje ir potraukis begalinis atsirado (gal cia ne i tema)
QUOTE(ramziuke @ 2005 06 30, 10:14)
cia ta pirma diena pagal "Spa", nors ir slapumo jasumas buvo. Kazkur skaiciau, kad uztenka ir slapuma jausti "o" metu Beje ir potraukis begalinis atsirado (gal cia ne i tema)
viskas į temą Čia vienas iš pagrindinių ovuliacijos požymių. Gi gamta taip specialiai ir patvarkė, kad labiausiai norėtųs, kai vaisingos O ir vyrai tada labiausiai į mus žiūri Pamenu, kai tikrai žinojau, kad man ovuliacija, tai tą dieną einant į parduotuvę sutikti vyrai skubiai puolė man duris atidarinėt