Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Nanda @ 2008 03 26, 08:57)
Jungiuos prie jusu su  planavimu  4u.gif  Visa temele perskaiciau. Kai kas aiskiau pasidare, ko nezinojau.  ax.gif  Susirgau kovo 14 d., vakar labai pilva maude apacioje, diena pries tai lyg ir vaisingu gleiviu buvo, bet ant apatiniu nieko nebuvo. Pas mane nelabai ir buna..  O siandien tokios nelipnios sutirsteje neskaidrios. Ar panasu, kad vakar galejo buti O ?  blush2.gif  Diena pries turejom smileysex.gif  Idomu, ar galiu tiketis, kad uzkibo...  g.gif

Labas 4u.gif Kokio ilgumo tavo ciklas? Nes kaip suprantu dabar 12CD , tai kaip ir anksti O g.gif Nebent jei tavo ciklas 26 dienos, tada galejo ir vakar buti. Be to nelipnios ir sutirsteje isskyros gali buti ir po myliu myliu 4u.gif

QUOTE(Puccha @ 2008 03 26, 16:46)
Ryte BT buvo 36,6C. Po to nuėjau pasportuot ir susirgau mmm... Bet kažkaip širdutėj truputį apmaudu pasidarė, vyras sako jam irgi truputį blush2.gif fainai būtų buvę dar vienas  2.gif bet planuot neišdrįstume niekaip tikriausiai  mastau.gif Nors pas mus tokia situacija arba dabar arba po 10 metų... Ir žinok, žmogau kaip geriau...

Nuosirdziai pasakysiu,kad geriau dabar planuokit 4u.gif Mes jau 7 menuo bandom gandra pagauti ir nieko verysad.gif Ne visada lengva pastoti, po 10 metu organizmui nestumas bus kaip pirmas, nes ilgas tarpas bus praejas, o jei ne duok Dieve kokios ligeles tave ar vyra uzpuls unsure.gif Juk gailesites, kad anksciau nesusiplanavot. Uzauginsit abu leliukus ir po 10 metu gal dar pagranduka/e susiplanuosit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 26, 23:53)
Labas 4u.gif  Kokio ilgumo tavo ciklas? Nes kaip suprantu dabar 12CD , tai kaip ir anksti O g.gif  Nebent jei tavo ciklas 26 dienos, tada galejo ir vakar buti. Be to nelipnios ir sutirsteje isskyros gali buti ir po myliu myliu 4u.gif

28 - 30 d ciklas. Siaip atrode, kad O buvo ne tik del to pilvo ir sonu maudimo, bet isskyros pries tai tasios skaidrios buvo, nors labai labai nezymiai ju matesi. Siandien irgi paziurejau, tai taip pat gleives neskaidrios, nelipnios ir ju beveik nera. Nezinau ka galvoti... galejo man buti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 27, 07:24)
28 - 30 d ciklas. Siaip atrode, kad O buvo ne tik del to pilvo ir sonu maudimo, bet isskyros pries tai tasios skaidrios buvo, nors labai labai nezymiai ju matesi. Siandien irgi paziurejau, tai taip pat gleives neskaidrios, nelipnios ir ju beveik nera. Nezinau ka galvoti... galejo man buti ar ne  g.gif

Galejo but ir O, bet tiksliau zinotum tik matuodama BT arba darydama O testus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 27, 09:24)
28 - 30 d ciklas. Siaip atrode, kad O buvo ne tik del to pilvo ir sonu maudimo, bet isskyros pries tai tasios skaidrios buvo, nors labai labai nezymiai ju matesi. Siandien irgi paziurejau, tai taip pat gleives neskaidrios, nelipnios ir ju beveik nera. Nezinau ka galvoti... galejo man buti ar ne  g.gif

Pritariu liepsnelei, jei nori tiksliau zinoti geriausia BT matuoti ar/ir O testukus daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 03 27, 15:47)
Galejo but ir O, bet tiksliau zinotum tik matuodama BT arba darydama O testus.  4u.gif

Reikes nusipirkti tu testuku tada gal, nes BT matuoti kasryt neturesiu kantrybes biggrin.gif
QUOTE(tasha @ 2008 03 27, 16:03)
Pritariu liepsnelei, jei nori tiksliau zinoti geriausia BT matuoti ar/ir O testukus daryti 4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif Stebesiu toliau kas cia su manimi vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 27, 17:33)
Reikes nusipirkti tu testuku tada gal, nes BT matuoti kasryt neturesiu kantrybes  biggrin.gif
Aciu uz patarimus  4u.gif  Stebesiu toliau kas cia su manimi vyksta.

Sekmes ir gero rezultato mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 28, 00:17)
Sekmes ir gero rezultato mirksiukas.gif  4u.gif

aciuks.gif paziuresim kaip mano mm ateis ar ne savo laiku... laukiu dabar, o po to rasysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 28, 15:11)
aciuks.gif  paziuresim kaip mano mm ateis ar ne savo laiku... laukiu dabar, o po to rasysiu  ax.gif

na tai kaip tau einas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 24, 23:07)
na tai kaip tau einas?  ax.gif

Dvi savaitės vėluoja mmm ir nejaučiu jokių požymių, kad artėtų... unsure.gif Praeitą savaitę dariausi testą - neigiamas buvo.. pakartosiu kitą savaitę dar kartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 25, 18:18)
Dvi savaitės vėluoja mmm ir nejaučiu jokių požymių, kad artėtų...  unsure.gif  Praeitą savaitę dariausi testą - neigiamas buvo.. pakartosiu kitą savaitę dar kartą  g.gif

Tu gal kraujo tyrima pasidaryk unsure.gif labai jau veluoja tau, o buna NT nerodo nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 25, 19:01)
Tu gal kraujo tyrima pasidaryk unsure.gif  labai jau veluoja tau, o buna NT nerodo  nestuke.gif  g.gif

Tai va.. pas mane situacija tokia... mmm nėra, NT neigiamas.. kraujo tyrimo pasidaryt dabar galimybės neturiu, bet po dviejų savaičių grįžtu į LT ir viskas paaiškės, kai nueisiu pas gydytoją... g.gif beje... šiom visom vėlavimo savaitėmis tokios baltos išskyros kartais pasirodo, bet labai nedaug jų... manyčiau dėl O neklydau, kai rašiau, kad buvo, nes skaidrių jau nuo to laiko ir nebebuvo. unsure.gif Jau nežianu ką ir galvoti... belieka laukti dar dvi savaites.
Atsakyti
Laba diena smile.gif Norejau paklausti apie savo situacija, neseniai buvau pastojusi, bet zirniukas pagego verysad.gif Po sio ivykio su savuoju nutarem jau rimtai planuoti leliuka, bet gyditoja patare geriau palaukti pora menesiu kol organizmas susitvarkys ir tik tada planuoti, o per tuos pora menesiu pagerti kt. Israse man kt 3 menesiams, taciau as labai blogai jauciausi jas vartodama ir po menesio jas meciau. Kadangi nutareme leliuka planuoti rudeniop, iki to laiko nutareme saugotis prezervatyvais, taciau vakar ivyko sis tas netiketo. Mylintis visas prezervatyvas sulindo giliai man i maksti (vos pasiekiau poto istraukti ji), bet maniskis pastebejo tai pries pat issiliejant spermai ir baige traukdamas (dar nevisai istraukes), bet nezinom ar kieknors spermos pasiliko manyje ar ne g.gif (beje dabar man vaisingos dienos). Tad norejau paklausti, kaip jus manote, ar imanoma buvo pastoti? Verta sukti del to galva ar nelabai? ax.gif Laukiu jusu nuomoniu smile.gif
Atsakyti