Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Pasiskaičiau dar išsamiau, bet visvien kažkaip nelabai priimtinas variantas man,tuo labiau kad ta temperatūra beveik viskas itakoja, ir mylejimasis ir nuovargis ir stresas. O tai kasdien ji pas mane butu itakota g.gif
man lengviau būtų pagal gleives sprest, bet kad ju neee blink.gif
Atsakyti
Man tai ,ziuriu,geriausias budas nustatyti O yra mano organizmas ax.gif Tiesiog prasideda ryskus maudimas kairiame zemame sone,jis tesiasi 2 dienas.Dar patikrinu O testukais,ir akurat mirksiukas.gif .Visa laika.va ir praeita men nieko nejauciau normaliom dienom kai turejo buti O,nu galvoju,gal neivyko doh.gif .O 19 CD-skausmas sone.Pasitikrinu su O testuku-dvi ryskios ryskios linijos,net antra ryskesne uz kontroline mirksiukas.gif .Tai va,si men ji man gerokai pavelavo doh.gif
Atsakyti
Geras ax.gif tai tau lengva spresti, man irgi taip anksciau budavo pamenu, labai ruskus maudimas, irgi berods kairiame sone, o dabar jau gal metai laiko, nieko visiskai, tai galvoju cia gal hormonai isdarineja tokius dalykus? g.gif
Atsakyti
radau nebloga straipsneli apie gleiviu stebejima gleiviu stebejimo metodas 4u.gif gal kuri dar neskaitet...
o siaip man, kaip pradedanciajai mazdaug paaiskino sitas paprastas paveiksliukas apie vaisingas ir nevaisingas diena blush2.gif
Nevaisingos: user posted image
Vaisingos: user posted image
sekmytes visoms... 4u.gif as irgi pradesiu save stebeti ir tikiuosi galesiu dziaugtis mazyliu ateityje wub.gif
Atsakyti
Visai susipainiojau ir dabar visokios mintys į galvą lenda doh.gif
Esu jauna, prieš mėnesį nustojus maitinti vaikiuką mamytė. Kelis kartus sirgau mmm, bet jos man tokios kaip netikros atrodė, nes nebuvo jokių gleivių prieš tai (o anksčiau, būdavo taip aiškiai matomos) ir šiaip kažkaip lengvai praėjo, o anksčiau būdavo labai skausmingos ir gausios, todėl nusprendžiau, kad šie ciklai dar buvo pilnai neatsistatę, be ovuliacijos. Gal padariau didžiulę klaidą gleivių stebėjimą po gimdymo naudodama kaip priemonę išvengti nestuke.gif Visą praėjusią savaitę labai norėjosi smileysex.gif o kadangi gleivės atrodo, kad nerodė jokių vaisingumo ženklų, tai mudu ir pirmyn blush2.gif Šeštadienį pasimatavau BT buvo 36,6 C na ir nieko blogo negalvodami toliau užsiiminėjom meile, sekmadienį BT buvo 36,4C, pamanius, kad blogai pasimatavau, nekreipiau dėmesio ir vakar pradėjo mausti pilvo apačią ir kažkos šlapumo jausmas atsirado, ačiū Dievui nesugalvojom turėt lytinių santykių. Pasimatavus BT likau blink.gif 37,3C, šiandien irgi 37,2C. Pražiopsojau ovuliaciją??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 20 kovo 2008 - 13:51
QUOTE(Puccha @ 2008 03 20, 13:42)
Visai susipainiojau ir dabar visokios mintys į galvą lenda doh.gif
Esu jauna, prieš mėnesį nustojus maitinti vaikiuką mamytė. Kelis kartus sirgau mmm, bet jos man tokios kaip netikros atrodė, nes nebuvo jokių gleivių prieš tai (o anksčiau, būdavo taip aiškiai matomos) ir šiaip kažkaip lengvai praėjo, o anksčiau būdavo labai skausmingos ir gausios, todėl nusprendžiau, kad šie ciklai dar buvo pilnai neatsistatę, be ovuliacijos. Gal padariau didžiulę klaidą gleivių stebėjimą po gimdymo naudodama kaip priemonę išvengti  nestuke.gif Visą praėjusią savaitę labai norėjosi  smileysex.gif  o kadangi gleivės atrodo, kad nerodė jokių vaisingumo ženklų, tai mudu ir pirmyn  blush2.gif Šeštadienį pasimatavau BT buvo 36,6 C na ir nieko blogo negalvodami toliau užsiiminėjom meile, sekmadienį BT buvo 36,4C, pamanius, kad blogai pasimatavau, nekreipiau dėmesio ir vakar pradėjo mausti pilvo apačią ir kažkos šlapumo jausmas atsirado, ačiū Dievui nesugalvojom turėt lytinių santykių. Pasimatavus BT likau  blink.gif 37,3C, šiandien irgi 37,2C. Pražiopsojau ovuliaciją??? g.gif

Na O tikrai jau buvo, bet jei myliu myliu daret diena iki O vis tik yra didele tikimybe pastoti ax.gif Belieka dabar laukti, ka jau cia bepadarysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 20, 17:29)
Na O tikrai jau buvo, bet jei myliu myliu daret diena iki O vis tik yra didele tikimybe pastoti ax.gif  Belieka dabar laukti, ka jau cia bepadarysi 4u.gif

Darėm... Reikia palaukt kokią gerą savaitę ir pasidaryt testą, nieko čia nepadarysi... Ar tik neteks gruodį gimdyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 03 20, 21:21)
Darėm... Reikia palaukt kokią gerą savaitę ir pasidaryt testą, nieko čia nepadarysi... Ar tik neteks gruodį gimdyti mastau.gif

Na gali buti, kad ir nepastojai. O jei pastojai tai pagimdysi antra leliuka ir turesi pametinikus wub.gif Vis tiek juk planavot anksciau ar veliau dar viena vaikuti tureti. Jei nepastosi, kita cikla busit atsargesni ir tiek 4u.gif Vien gleiviu stbejimu negalima pasikliauti, ypac, jei visai nesenai nustojai maitinti vaikuti. Literaturoje raso,kad maitinancioms ar ka tik nustojusioms maitinti moterism gleiviu stebejimas yra nepatikimas. 4u.gif
Bet kokiu atveju linkiu jums pacio geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 21, 00:07)
Na gali buti, kad ir nepastojai. O jei pastojai tai pagimdysi antra leliuka ir turesi pametinikus wub.gif  Vis tiek juk planavot anksciau ar veliau dar viena vaikuti tureti. Jei nepastosi, kita cikla busit atsargesni ir tiek 4u.gif  Vien gleiviu stbejimu negalima pasikliauti, ypac, jei visai nesenai nustojai maitinti vaikuti. Literaturoje raso,kad maitinancioms ar ka tik nustojusioms maitinti moterism gleiviu stebejimas yra nepatikimas.  4u.gif
Bet kokiu atveju linkiu jums pacio geriausio 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Gal ir nebus nieko nutikę, o jei ir būtų gal ir visai smagu būtų wub.gif Beje, visą savaitę mano BT 37,2 -37,4C g.gif, tai jau matyt tikrai ovuliacijos nepastebėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 24 kovo 2008 - 10:04
QUOTE(Puccha @ 2008 03 24, 10:02)
Ačiū labai 4u.gif Gal ir nebus nieko nutikę, o jei ir būtų gal ir visai smagu būtų wub.gif Beje, visą savaitę mano BT 37,2 -37,4C  g.gif, tai jau matyt tikrai ovuliacijos nepastebėjau...

BT tai auksta laikosi ax.gif NA bus matyt dar po keliu dienu 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos prie jusu su planavimu 4u.gif Visa temele perskaiciau. Kai kas aiskiau pasidare, ko nezinojau. ax.gif Susirgau kovo 14 d., vakar labai pilva maude apacioje, diena pries tai lyg ir vaisingu gleiviu buvo, bet ant apatiniu nieko nebuvo. Pas mane nelabai ir buna.. O siandien tokios nelipnios sutirsteje neskaidrios. Ar panasu, kad vakar galejo buti O ? blush2.gif Diena pries turejom smileysex.gif Idomu, ar galiu tiketis, kad uzkibo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 25, 14:17)
BT tai auksta laikosi ax.gif  NA bus matyt dar po keliu dienu 4u.gif

Ryte BT buvo 36,6C. Po to nuėjau pasportuot ir susirgau mmm... Bet kažkaip širdutėj truputį apmaudu pasidarė, vyras sako jam irgi truputį blush2.gif fainai būtų buvę dar vienas 2.gif bet planuot neišdrįstume niekaip tikriausiai mastau.gif Nors pas mus tokia situacija arba dabar arba po 10 metų... Ir žinok, žmogau kaip geriau...
Atsakyti