Na skausma sone as lygiai taip pat kaip ir gleives anksciau jausdavau, kaip ir PMS. O dabar nieko nejauciu, nei gleiviu, nei skausmo, o ri PMS visai kitoks.
O del BT matavimo, aisku, butu gal ir aiskiau, bet ryte, pabudus is kart i vonia, tada i virtuve,na i darba ruostis Tai kada jus ta BT matuojat? Kazkaip nzn kaip cia su tuo termometru gulet ryte iskart...
QUOTE(plato @ 2008 02 29, 12:41)
Na skausma sone as lygiai taip pat kaip ir gleives anksciau jausdavau, kaip ir PMS. O dabar nieko nejauciu, nei gleiviu, nei skausmo, o ri PMS visai kitoks.
O del BT matavimo, aisku, butu gal ir aiskiau, bet ryte, pabudus is kart i vonia, tada i virtuve,na i darba ruostis Tai kada jus ta BT matuojat? Kazkaip nzn kaip cia su tuo termometru gulet ryte iskart...
Pati kol kas nematuoju - ruošiuosi nuo kito mėnesio pradėt. Pasiskaityk čia apie BT.
QUOTE(tasha @ 2008 02 13, 19:41)
Nemanau, kad kiausinio baltymo gleives gali buti is kart po mm, na nebent tu viena is tu, kuriu O buna is kart po mm.
I stadija (iki ovuliacijos)
(menstruacijos, 1-4 ciklo diena) -Nevaisinga
Sausa (nuo 4 dienos iki ovuliacijos)-Nevaisinga
II stadija (ovuliacijos)
Baltos, negausios, balzganos, gali būti dribsniais -Vaisinga
Drėgnesnės, skaidresnės, tąsios, labai slidžios, pagausėjusios-Vaisinga
Gausios, panašios į kiaušinio baltymą -Vaisinga (piko diena vaisingiausia: ovuliacija)
III stadija (po ovuliacijos)
Sausa/ Baltos lipnios gleivės-Nevaisinga
Stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC apsisluostyk dregnom seveteles(specialiom) ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives.
I stadija (iki ovuliacijos)
(menstruacijos, 1-4 ciklo diena) -Nevaisinga
Sausa (nuo 4 dienos iki ovuliacijos)-Nevaisinga
II stadija (ovuliacijos)
Baltos, negausios, balzganos, gali būti dribsniais -Vaisinga
Drėgnesnės, skaidresnės, tąsios, labai slidžios, pagausėjusios-Vaisinga
Gausios, panašios į kiaušinio baltymą -Vaisinga (piko diena vaisingiausia: ovuliacija)
III stadija (po ovuliacijos)
Sausa/ Baltos lipnios gleivės-Nevaisinga
Stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC apsisluostyk dregnom seveteles(specialiom) ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives.
QUOTE(liepsnele @ 2008 02 14, 22:38)
taip, tikrai lengva sumaisyt, del to stebint gleives rekomenduoja ne dazniau, kaip kas antra diena atlikinet namu darbus . Pvz. man buna, kad ir ne tik kita diena isbega, bet ir dar kita po jos.
man tas pats, todel jei ir kas antra diena mylu buna, vis tiek susimaistyti galiu
Si cikla man buvo labai trumpai- gal tik kokia valanda buvo tu eggwhite, ir isejo tokie trys "snargliukai" per tris sykius kai tikrinau. Po to- viskas, vel tos pacios kaip losjonas creamy. Ir va negaliu patiketi, kad tiek mazai galejo buti.
Sveikos
Man kiekviena menesi paskausta sonuose ir gleiviu buna tikrai daug.
Paskutini karta apie 18 c.d. irgi skaudejo sona, paskui perejo i pilvo apacia, gleiviu irgi buvo daug.Tikrai galvojau, kad vyksta ovuliacija, bet kita ryta pamatavau BT 36,4, -nieko nesuprantu...
Menesiniu nesulaukiu jau beveik du men. Bet nestumo testas nerodo,ir tyrimai nerodo, kad laukiuosi. Ir dabar yra isskyru, bet geriu diufastona, kad atsirastu men.,gal del to?
O kaip buna , ar buna isskyru?
Man kiekviena menesi paskausta sonuose ir gleiviu buna tikrai daug.
Paskutini karta apie 18 c.d. irgi skaudejo sona, paskui perejo i pilvo apacia, gleiviu irgi buvo daug.Tikrai galvojau, kad vyksta ovuliacija, bet kita ryta pamatavau BT 36,4, -nieko nesuprantu...
Menesiniu nesulaukiu jau beveik du men. Bet nestumo testas nerodo,ir tyrimai nerodo, kad laukiuosi. Ir dabar yra isskyru, bet geriu diufastona, kad atsirastu men.,gal del to?
O kaip buna , ar buna isskyru?
QUOTE(plato @ 2008 02 29, 10:48)
Sveikos merginos As dar neperskaiciau visos temos, bet jau tuoj einu:) Tik labai visvien knietejo parasyti. Ar Jus visos jauciat tas vaisingas dienas? As pvz. visiskai siuo metu neisivaizduoju kada jos man buna, vadovaujuosi Prisimink.lt kalendoriumi, taciau pagal ji, praktiskai visuomet per pacias vaisingasias dienas buvo santykiai ir kol kas nieko.( Na cia aisku gerai:)). Kazkaip anksciau , bent jau pries kelis metus tai jausdvau tiksliai kada vaisingos, butent pagal gleives, viskas budavo labai aisku. O db nieko ne.. Gal cia ir nuo moters amziaus priklauso ka? Jau 28-i eina..Kaip manote?
Su amzium save tik geriau pazysti, be to pastojimas priklauso nuo organizo, vienos 20 pastoti negali, kitos 35 pirmagymi per menesi ar du sisiplanuoja. As patarciau www.prisimink.lt aklai nesivadovauti. Mes 4 ciklus bandem ir rezultatas-O. Pradejau BT matuoti, O testukus daryti ir gleives sekti, deja pirma bandymas nesekmingas
QUOTE(plato @ 2008 02 29, 11:41)
Termometra turiu pasidejus ant spinteles prie lovo-prabudau, pasimatavau ir tada dusas, arbatyte ir t.t. Pripratau ir normalu
O kaip tavo draugas reaguoja i tai?Man tai tas temperaturos matavimas kazkaip labai keistas dalykas butu ryte Nors aisku turbut veiksmingiausias variantas.Ech kokie sudetingi sutverimai tos moterys
QUOTE(plato @ 2008 03 01, 09:47)
O kaip tavo draugas reaguoja i tai?Man tai tas temperaturos matavimas kazkaip labai keistas dalykas butu ryte Nors aisku turbut veiksmingiausias variantas.Ech kokie sudetingi sutverimai tos moterys
Mano vyras siaip jau zinojo apie BT , tai jam per daug klausimu nekilo, kartais papraso ,kad grafikeli parodyciau ir viskas Ir kai pripranti rytais pirmu taikymu BT pasiatuoti, o jau po to visa kita.
QUOTE(liepsnele @ 2008 02 14, 20:55)
tai gal ta tavo O visai kitu metu budavo nei kad galvojai . Pranesk, kai gausi is gydytojos patvirtinima
Taigi turiu patvirtinimą, kad nėščia, aparatas sako, kad 5,5-6 sav., žodžiu ovuliacija turėjo būt normaliu metu, bet testukas kažkaip ją praleido...
[quote=tasha,2008 03 01, 13:28]
Mano vyras siaip jau zinojo apie BT , tai jam per daug klausimu nekilo, kartais papraso ,kad grafikeli parodyciau ir viskas Ir kai pripranti rytais pirmu taikymu BT pasiatuoti, o jau po to visa kita.
[/quote
Jauciu teks ir man prie kitokiu rytu iprasti, nes db tai visiskai nezinau kas ten tame mano organizme vyksta ir kaip ten hormonai veikia..
[/quote
Jauciu teks ir man prie kitokiu rytu iprasti, nes db tai visiskai nezinau kas ten tame mano organizme vyksta ir kaip ten hormonai veikia..
QUOTE(plato @ 2008 03 01, 20:20)
Bus sunku tik pirma savaitgali,nes bus neiprasta keltis anksti, t.y. net gi nesikleti bet BT pasimatuoti, o po to gali gi toliau miegoti Ir is vis man visai patinka , kazkaip net laukiu ryto,kada galesiu i grafikeli duomenis suvesti, o kai 14 DPO krito temperatura, zinojau,kad ateina mm ir kazkaip ramiau suregavau nei ankstesnius ciklus.
Tai gi sekmes matuojat ir kuo geriausiu rezultatu
Tai tu man nelinkek Nes as neplanuoju, as tik naturaliais metodais saugausi )
O butina temperatura, net neatsikelus matuot?
QUOTE(plato @ 2008 03 03, 08:01)
Tai tu man nelinkek Nes as neplanuoju, as tik naturaliais metodais saugausi )
Oi kazkaip net nepagalvojau,kad gali ne planuoti, bet saugotis
Taip butina matuoti BT tik prabudus ir stengtis nejudeti, kai jau pasimatuoji, tada gali keltis ir t.t. Be to reikia matuoti kasdien tuo paciu metu. Jei nori tiksliau zinoti ir daugiau informacijos, pasiskaityk BT matuojanciu skyrelyje pirmam puslapiukyje, ten labai daug informacijos yra Sekmes