Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(carramele @ 2008 02 14, 12:42)
Oho  cool.gif O tuos testukus kiekvieną dieną darei? Negalėjo ta ovuliacija neužfiksuota praslyst?  ax.gif
Lauksim tolesnių žinių  bigsmile.gif

taip, dariau kasdien. Nebent, ta ovuliacija galėjo būt labai pavėlavus šį mėnesį...kai jau buvau išnaudojus testukus ir viltį praradus g.gif nes telefonu gyd. pasakė, kad neryški antra linija skaitosi. Na, po poros savaičių einu pas ginę ir išsiaiškinsiu, kas ir kodėl tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 02 13, 13:31)
Turiu klausima... Ar tas kiausinio baltymo tasias gleives galima supainioti su vakaryksciu namu darbu likuciais? Ar taip buti neturetu, t.y. kas po  wub.gif isbega, tas isbega ir kita diena aptikau gleives?

taip, tikrai lengva sumaisyt, del to stebint gleives rekomenduoja ne dazniau, kaip kas antra diena atlikinet namu darbus wub.gif . Pvz. man buna, kad ir ne tik kita diena isbega, bet ir dar kita po jos.
Atsakyti
QUOTE(Oceane @ 2008 02 14, 18:21)
taip, dariau kasdien. Nebent, ta ovuliacija galėjo būt labai pavėlavus šį mėnesį...kai jau buvau išnaudojus  testukus ir viltį praradus g.gif  nes telefonu gyd. pasakė, kad neryški antra linija skaitosi. Na, po poros savaičių einu pas ginę ir išsiaiškinsiu, kas ir kodėl tongue.gif

tai gal ta tavo O visai kitu metu budavo nei kad galvojai mirksiukas.gif . Pranesk, kai gausi is gydytojos patvirtinima nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu degantį klausimuką...

Susipainiojau, bet gal bus išmanančių ir atsakys į mano klausimą.

9 c.d. pradėjo diegti šoną - maniau, jog čia tikrų tikriausia ovuliacija (išskyros buvo tąsios), tačiau šiandien (t.y. 12 c.d.) išskyros tapo balkšvos ir skaidrios - na, tokios kaip vandenukas. Ieškojau info internete - panašu, jog tai gleivių piko diena (jaučiu ir drėgnumą).

Nebesuprantu - kada galėjo būti mano tikroji O: kai jutau skausmus šone, ar dabar g.gif
Beje, BT nematuoju doh.gif

Dar pridursiu antrinius O požymius - padidėję limfmazgiai kirkšnyse ir sunkumas pilve. Sunkumą jaučiu. Bet tai gali būti ir vaizduotės vaisius, ko negalėčiau pasakyti apie išskyras blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 24 vasario 2008 - 11:57
Labas 4u.gif
Kokio ilgumo tavo ciklas ir ar reguliarus?
Siaip jei ciklas 26-27 dienos,tai sakyciau,kad tavo O buvo 10 CD, nes balksvos isskyros buna jau po O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 24, 20:26)
Labas 4u.gif
Kokio ilgumo tavo ciklas ir ar reguliarus?
Siaip jei ciklas 26-27 dienos,tai sakyciau,kad tavo O buvo 10 CD, nes balksvos isskyros buna jau po O  4u.gif

Ciklas apie 28-30d. Po KT nutraukimo jos nėra labai reguliarios, nors prieš tai tiksėdavo lyg laikrodukas.

Beje, prieš tariamą O (9c.d.) nejaučiau to „šlapumo“, kurį pajutau vakar (12 c.d.). Pagal Bilingso metodą, gleivių piko diena skaitoma tą dieną, kai paskutinį kartą matei gleives; 9 c.d. buvo tik antra diena, kai po mmm atsirado vaisingos gleivės; be to, metodo nurodymuose rašoma, kad O ateina 5-6 dieną po vaisingų gleivių atsiradimo (vakar kaip tik buvo 5-a diena). Šiandien pastebėjau skaidrut skaidrutėles ir, svarbiausia, tąsias gleives, kurių neužfiksuodavau kituose cikluose (pastebėdavau tik gelsvas matines, tačiau tąsias gl.), bet iš kitos pusės, gal tai galėjo būti namų darbų rezultatas (nors mažai tikėtina – kiek suprantu jos būna balkšvos).

Svarbiausia yra tai, kad 9 c.d. nebuvo galimybės atlikti namų darbų, šitą klaidą jau ištaisėm lotuliukas.gif (tik nežinia ar per vėlai, ar kaip tik pačiu laiku)... Kiek skaitau info, galima patvirtinti, kad 12-13 c.d. man vyksta O, bet ką reiškė tas intensyvus skausmas 9 c.d.? Nežinau, ar viskas kas vyksta interpretuojama gerai, ar tiesiog iš didelio noro, kad taip būtų. Taip norėtųsi išgirsti, kad skausmas galėjo būti ne dėl O lotuliukas.gif

Norėčiau sulaukti bet kokio atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Nutraukus KT ciklas gali "nugrybauti", pasiulymas tik vienas butu, pradek matuoti BT, jie sitas ciklas bus nesekmingas. Gleives stebeti tikrai nera lengva, nes kartais sunku nuspresti,kokios jos , yapc jei intensyviai yra myliu myliu daroma. Jei nori tiksliu atsakymu yra dvi isseitys-O testukai arba BT matavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 14:32)
Nutraukus KT ciklas gali "nugrybauti", pasiulymas tik vienas butu, pradek matuoti BT, jie sitas ciklas bus nesekmingas. Gleives stebeti tikrai nera lengva, nes kartais sunku nuspresti,kokios jos , yapc jei intensyviai yra myliu myliu daroma. Jei nori tiksliu atsakymu yra dvi isseitys-O testukai arba BT matavimas 4u.gif

Tu teisi - vakar žadėjau bėgti nusipirkti O testukų, bet pasiskaičius temą apie juos nusprendžiau, kad galiu šiek tiek į lankas nuvažiuoti, nes jie parodys II, o spalvos intensyvumą mano akys matys tokią, kokią jos pačios matyti norės lotuliukas.gif Be to, esu pasiryžus pradėti matuoti BT, jei šis ciklas bus nesėkmingas (nors taip tingėsis anksti keltis doh.gif), tačiau gleives pasitelksiu kaip antraeilį O nustatymo požymį (nes jau pakankamai toli nužengiau jas stebėdama ir atpažindama blush2.gif).

Ačiū, tasha už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 02 25, 14:02)
Tu teisi - vakar žadėjau bėgti nusipirkti O testukų, bet pasiskaičius temą apie juos nusprendžiau, kad galiu šiek tiek į lankas nuvažiuoti, nes jie parodys II, o spalvos intensyvumą mano akys matys tokią, kokią jos pačios matyti norės  lotuliukas.gif Be to, esu pasiryžus pradėti matuoti BT, jei šis ciklas bus nesėkmingas (nors taip tingėsis anksti keltis  doh.gif), tačiau gleives pasitelksiu kaip antraeilį O nustatymo požymį (nes jau pakankamai toli nužengiau jas stebėdama ir atpažindama  blush2.gif).

Ačiū, tasha už atsakymus  4u.gif

Ner uz ka 4u.gif ir linkiu kuo greiciau patapti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 16:46)
Ner uz ka 4u.gif  ir linkiu kuo greiciau patapti  nestuke.gif  4u.gif

Dėkoju 4u.gif Gal apsilankysiu planuotukių pašnekesių temelėje - dar šiuo klausimu jums galvas pakvaršinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif As dar neperskaiciau visos temos, bet jau tuoj einu:) Tik labai visvien knietejo parasyti. Ar Jus visos jauciat tas vaisingas dienas? As pvz. visiskai siuo metu neisivaizduoju kada jos man buna, vadovaujuosi Prisimink.lt kalendoriumi, taciau pagal ji, praktiskai visuomet per pacias vaisingasias dienas buvo santykiai ir kol kas nieko.( Na cia aisku gerai:)). Kazkaip anksciau , bent jau pries kelis metus tai jausdvau tiksliai kada vaisingos, butent pagal gleives, viskas budavo labai aisku. O db nieko ne.. unsure.gif Gal cia ir nuo moters amziaus priklauso ka? Jau 28-i eina..Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 02 29, 11:48)
Sveikos merginos 4u.gif  As dar neperskaiciau visos temos, bet jau tuoj einu:) Tik labai visvien knietejo parasyti. Ar Jus visos jauciat tas vaisingas dienas? As pvz. visiskai siuo metu neisivaizduoju kada jos man buna, vadovaujuosi Prisimink.lt kalendoriumi, taciau pagal ji, praktiskai visuomet per pacias vaisingasias dienas buvo santykiai ir kol kas nieko.( Na cia aisku gerai:)). Kazkaip anksciau , bent jau pries kelis metus tai jausdvau tiksliai kada vaisingos, butent pagal gleives, viskas budavo labai aisku. O db nieko ne.. unsure.gif  Gal cia ir nuo moters amziaus priklauso ka? Jau 28-i eina..Kaip manote?

Nemanau, kad tai gali priklausyti nuo moters amžiaus g.gif Kaip tik atvirkščiai - vyrauja nuomonė, kad vyresnės moterys geriau savo organizmą pažįsta.

Gal vertėtų BT matuoti - tada jokių problemų dėl O nustatymo tikrai nekils mirksiukas.gif

Beje, dažna mūsų jaučia skausmus šone ir tai įvardija kaip O. Nors ar iš tikro taip yra, nežinia g.gif
Atsakyti