QUOTE(kiprija @ 2008 01 30, 20:06)
Tai kaip yra is tikruju: sona paprastai pradeda mausti pries O ar po O?
Mausti gali pradeti jau pries O, o labiausiai maust per pacia O, nes juk kiausinelis issiverzia is kiausides. O paskui po O irgi gali maust sona, nes ovuliavusio kiausinelio vietoj formuojas taip vadinamas geltonkunis.
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 30, 20:36)
va va tie pabrinkimai , isiputimai tai tikrai aps amne yra, tik va neaisku ar po ar pries O
jau stebiu save
jau prasideda pokyciai , mano isskyros dabar tokiso gelsvos, grietines konsistencojos
cia jau ruosiasi mano O ar kaip? Esu absoliuciai zalia, kaip man su tom isskyrom zinot kada jau tikroji O, kaip jas atpazint?
Pabrinkt turetu nebent prasidejus vaisingom dienom - keliom dienom pries O ir per pacia O, paskui atsileidzia krutine, o artejant mmm gali sujautreti. Kitom buna kad jau ir nuo O jautri iki mmm lieka.
Del gleiviu, jos turi buti skaidrios ir ju gausu, bet ne visom tai taip ryskiai isreiksta buna.
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 31, 17:15)
Gal ir folio rugsties gerimas savo prides ir tos dieneles mano vaisingesnes bus
ech...kad tik tas
greiciau
Folio rugstis vaisingumui tiesiogines itakos neturi. Nebent tik tai, kad ji siek tiek stiprina imuniteta, tik geriama tai ne del to.
QUOTE(Mėnulė @ 2008 01 31, 17:52)
Folio rugstis ir vaisingumas, nemanau, kad susije. Ja rekomenduojama pradet gerti pries 3 menesius iki pastojimo. Kazkas ten su vaikucio labai ankstyvu vystymusi susije (tiksliai nepamenu, todel nenoriu nusipezet
)
Foline gerusioms KT rekomenduoja gert net pries 6 men. iki pastojimo. O susije su tuo, kad apsaugo nuo vaikucio stuburo nervuku neteisingo vystymosi.