Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Po menesiniu artejant vaisingoms dienoms ir O jauciu silpna pykinima, tai reiskia kad O jau ivykus ar dar tik ivyks.
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 01 24, 09:29)
Po menesiniu artejant vaisingoms dienoms ir O jauciu silpna pykinima, tai reiskia kad O jau ivykus ar dar tik ivyks.

jei arteja vaisingos dienos tai ir O arteja, nors ka gali zinot g.gif kiekvienas organizmas yra savitas mirksiukas.gif
Atsakyti
o as isvis jokiu pokyciu nejauciu kai vyksta O g.gif Jokiu skausmu, pykinimo isskyrus isskyras unsure.gif Tai va reiks nagrineti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 24, 17:47)
o as isvis jokiu pokyciu nejauciu kai vyksta O  g.gif  Jokiu skausmu, pykinimo isskyrus isskyras  unsure.gif    Tai va reiks nagrineti kas ir kaip  smile.gif

tai bent išskyros yra vis lengviau... aš jau greičiau skausmus jaučiu nei kad jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 24, 19:19)
tai bent išskyros yra vis lengviau... aš jau greičiau skausmus jaučiu nei kad jas  doh.gif

o as jauciu ir isskyras ir skausmus, nors skausma nevisada jauciu dar buna kad isvis nei to nei to nera unsure.gif
Atsakyti
as labai dziaugiuosi , kad yra toks forumas, nes galim viana is kitos pasimokyt, pasitart, palygint kas kaip. Tada ir tas planavimas, ir laukimas toks lengvesnis tampa 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema karsta.gif Daug kas aiskiau pasidare del tu isskyru. Dar nesu stebejusi, bet si menesiu pradesiu jas stebeti. Siandien man yra 8 CD ir pastebejau, kad isskyros yra tirstos ir kremines, tai greiciausiai vaisingos dieneles turetu prasideti kazkur po 3-4 dienu. Ziuresim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiprija: 26 sausio 2008 - 15:12
manau mano O buna likus nepilnai 2 sav iki mmm, nas tada valgau kaip zveris doh.gif galeciau arkli su visom kanopom suryti essen.gif lotuliukas.gif , cia pavalgau saldus , cia jau suraus taip ir neuzsiciaupiu, dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada) Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 27, 14:54)
manau mano O buna likus nepilnai 2 sav iki mmm, nas tada valgau kaip zveris  doh.gif  galeciau arkli su visom kanopom suryti  essen.gif  lotuliukas.gif , cia pavalgau saldus , cia jau suraus taip ir neuzsiciaupiu, dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada)  Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena  g.gif

Čia man labiau panašu į PMS, bet ne į O unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 01 27, 19:14)
Čia man labiau panašu į PMS, bet ne į O  unsure.gif

nu jo as irgi taip manyciau, bet kad kitokiu pozymiu nera g.gif Tai gal sakau man kazkaip taip veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 27, 13:54)
dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada)  Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena  g.gif

Teoriškai krūtinė pabrinksta po O (nes pasikeičia hormonai) mastau.gif
Atsakyti
hm... g.gif nu tada as saves visai napagaunu, reiks intensyviai save stebet ir vyra dazniau smileysex.gif blush2.gif jau kokia savaite po mmm reikia dazniau smileysex.gif uzsiiminet, gal uzkibs koks burbuliukas mazuliukas ax.gif
Atsakyti