QUOTE(marce777 @ 2008 01 24, 09:29)
Po menesiniu artejant vaisingoms dienoms ir O jauciu silpna pykinima, tai reiskia kad O jau ivykus ar dar tik ivyks.
jei arteja vaisingos dienos tai ir O arteja, nors ka gali zinot kiekvienas organizmas yra savitas
o as isvis jokiu pokyciu nejauciu kai vyksta O Jokiu skausmu, pykinimo isskyrus isskyras Tai va reiks nagrineti kas ir kaip
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 24, 17:47)
o as isvis jokiu pokyciu nejauciu kai vyksta O Jokiu skausmu, pykinimo isskyrus isskyras Tai va reiks nagrineti kas ir kaip
tai bent išskyros yra vis lengviau... aš jau greičiau skausmus jaučiu nei kad jas
QUOTE(grange @ 2008 01 24, 19:19)
tai bent išskyros yra vis lengviau... aš jau greičiau skausmus jaučiu nei kad jas
o as jauciu ir isskyras ir skausmus, nors skausma nevisada jauciu dar buna kad isvis nei to nei to nera
as labai dziaugiuosi , kad yra toks forumas, nes galim viana is kitos pasimokyt, pasitart, palygint kas kaip. Tada ir tas planavimas, ir laukimas toks lengvesnis tampa
manau mano O buna likus nepilnai 2 sav iki mmm, nas tada valgau kaip zveris galeciau arkli su visom kanopom suryti , cia pavalgau saldus , cia jau suraus taip ir neuzsiciaupiu, dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada) Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 27, 14:54)
manau mano O buna likus nepilnai 2 sav iki mmm, nas tada valgau kaip zveris galeciau arkli su visom kanopom suryti , cia pavalgau saldus , cia jau suraus taip ir neuzsiciaupiu, dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada) Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena
Čia man labiau panašu į PMS, bet ne į O
QUOTE(Diax @ 2008 01 27, 19:14)
Čia man labiau panašu į PMS, bet ne į O
nu jo as irgi taip manyciau, bet kad kitokiu pozymiu nera Tai gal sakau man kazkaip taip veikia?
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 27, 13:54)
dar krutine kartais pabrinksta (bet ne visada) Tai va manau tokios tos mano O dieneles, tik va dabar reikia issiaiskint kada ta mano kulminacine superine O diena
Teoriškai krūtinė pabrinksta po O (nes pasikeičia hormonai)
hm... nu tada as saves visai napagaunu, reiks intensyviai save stebet ir vyra dazniau jau kokia savaite po mmm reikia dazniau uzsiiminet, gal uzkibs koks burbuliukas mazuliukas