Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(klausiu @ 2008 01 05, 09:14)
28 dienos mazdaug

jei tavo ciklas 28 dienos, tai toki cikla turint, didziausia tikimybe pastoti mylintis kazkur nuo 12CD iki 16CD, tau 01.03 buvo 14CD, vadinas jeigu nelabai saugojotes, galejai pastoti
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2008 01 05, 10:17)
jei tavo ciklas 28 dienos, tai toki cikla turint, didziausia tikimybe pastoti mylintis kazkur nuo 12CD iki 16CD, tau 01.03 buvo 14CD, vadinas jeigu nelabai saugojotes, galejai pastoti

aciu Tau labai smile.gif
Atsakyti
o as tai nebezinau kaip su tom vaisingom dienom... doh.gif Vaisingos gleives atsiranda apie 12-14 diena, vaisingiausios pagal planuoklius - 16-18, o BT pakyla dar keliom dienom veliau (ciklas - 34 dienos). Taigi - net nezinau g.gif kada gi tos pacios pacios dienos tongue.gif biggrin.gif doh.gif
Manau, kad nuo siol pasikliausim likimu.. mylesim vienas kita ir tikesimes, kad anksciau ar veliau is tos meiles atsiras musu stebukliukas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Mes planuojam jau trečia zuikiuka,ir tikimės gal dabar pavyks sūnus,merginos ramios,tai apsispresti ir netaip sunku tongue.gif
Po gimdymo mmm buvo tik du kartus,tai paskutinės buvo 27 dienos,pagal ovuliacijos testa rašo matuoti pradėti 10 diena,juostelės buvo abi beveik ryškios,tai pasidarbavom,bet šiandie vistiek dar pasitikrinau tuo ovuliaciniu testu,juo blyškesnės,tai vadinasi ovuliacija gali prasidėti ir anksčiau g.gif Nes praeita mėn,antroje pusėje ir jau nebesisaugojome,ir nieko nebuvo,tikriausiai anksčiau man ivyksta ax.gif
Tuo labau norisi ir kai gyd davė leidima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2008 01 07, 15:25)
Sveikutės smile.gif

Mes planuojam jau trečia zuikiuka,ir tikimės gal dabar pavyks sūnus,merginos ramios,tai apsispresti ir netaip sunku tongue.gif
Po gimdymo mmm buvo tik du kartus,tai paskutinės buvo 27 dienos,pagal ovuliacijos testa rašo matuoti pradėti 10 diena,juostelės buvo abi beveik ryškios,tai pasidarbavom,bet šiandie vistiek dar pasitikrinau tuo ovuliaciniu testu,juo blyškesnės,tai vadinasi ovuliacija gali prasidėti ir anksčiau g.gif Nes praeita mėn,antroje pusėje ir jau nebesisaugojome,ir nieko nebuvo,tikriausiai anksčiau man ivyksta ax.gif
Tuo labau norisi ir kai gyd davė leidima tongue.gif

Ale ir planuojat greit thumbup.gif As dabar gailiuosi,kad irgi anksciau nepradejom gal jau uzkibes butu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 07, 22:45)
Ale ir planuojat greit  thumbup.gif  As dabar gailiuosi,kad irgi anksciau nepradejom gal jau uzkibes butu  ax.gif

o as tai nezinau ar noreciau taip greitai unsure.gif manau pirma reiktu paauginti leliuka ir tada apie kita galvoti g.gif bet kaip sakoma kiekvienam savo
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 08, 09:39)
o as tai nezinau ar noreciau taip greitai  unsure.gif manau pirma reiktu paauginti leliuka ir tada apie kita galvoti g.gif bet kaip sakoma kiekvienam savo

Viskas priklauso nuo tavo savijautos ir leliuko,Reikia tau pačiai jausti,ar gali jau planuoti ar ne,Aš žinau viena kad galiu du pametinukus auginti ax.gif tongue.gif Vaikai ramūs,esu pailsėjus,padeda ir vyras.Žinoma neaišku kaip bus su trečiuoju,bet kaip sakoma viltis durnių motina tongue.gif Sėkmės merginos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot iš savo patirties - ar skaudena šonus tik per O, ar ir įvykus O?
Atsakyti
Man asmeniskai skaudena ir po O, ir ne tik sonus bet visa pilvo apacia. ohmy.gif
Atsakyti
Man skauda per O labai stipriai,o po O irgi kelias dienas skauda tik silpniau.

Perskaiciu visa tema ir neradau,kad dar kuria nors per O ir po jos iki menesiniu pykintu,gal kuri zinot ar cia kas su organizmu negerai.Anksciau geriau KT tai jokiu skausmu ir pykinimu nebuvo.Jau trecias ciklas taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 08, 10:55)
Man skauda per O labai stipriai,o po O irgi kelias dienas skauda tik silpniau.

Perskaiciu visa tema ir neradau,kad dar kuria nors per O ir po jos iki menesiniu pykintu,gal kuri zinot ar cia kas su organizmu negerai.Anksciau geriau KT tai jokiu skausmu ir pykinimu nebuvo.Jau trecias ciklas taip g.gif

gal kokius vitaminus ar maisto papildus vartoji? ir jie netinka
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 01 08, 11:56)
gal kokius vitaminus ar maisto papildus vartoji? ir jie netinka

Ne nevartoju siuo metu nieko kas keisciausia,kad pykinimas prasideda po O ir baigiasi per menesines.Pradzioj galvojau cia nuo pasamones prisigalvoju visokiu nestumo pozymiu ir nuo itampos,bet tikrai ne nes sykart pykint pradejo iskart po O o ne pries ciklo pabaiga. Tai galvoju gal cia hormonai tik vat nezinau ar tai gali reikst ka blogo ar tiesiog tokia mano organizmo reakcija.
Atsakyti