QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 09:48)
nu mistika su tom vaisingom dienom...cia panasiai, kaip "ieskoti nestumo pozymiu", taip jau pradedu atskirti O pozymius
pirmiausiai tai sokas, nes 4 CD parode teigiama rezultata O testukas. Na BEVEIK tokio pat ryskumo abi juosteles, vadinsi O bus uz 2-3 dienu, is patirties jau zinau. Toliau ateina noras padidejes, jis gerai jauciamas, vien del jo ir dariausi O testuka, ns man mistika, kaip dar sergu mmm, o jau norisi
toliau paparciai. Jie irgi dieja sulig kiekviena diena. BT tik spejo nukristi dar po praejusio ciklo, jau ziurek greitai kils.
Dar pozymis- galvos skausmas, tik keista, kad jis man buvo pries 3 dienas, gal tai nesusije, bet dazniausiai buna O diena labai silpna, skauda galva, spenelius, ner jegu ir atrodo noriu miegot miegot miegot....
Va tokie pozymiai, kol kas puse is ju JAU jauciu. Gal kam yra buve tokiu ankstyvu O?
Bet ovuliacijos testuko testine juostele turi buti ne beveik tokio pat ryskumo, o lygiai tokia pati arba zymiai ryskesne uz kontroline, tik tada reiskia, kad testukas teigiamas. Taip kad O tikriausiai bus truputi veliau. Maciau tavo testuko foto kitoje temoje, tai, mano manymu, jis neigiamas, manau, jei dar kelias dienas pasitestuotum, butu tikrai aiskiai teigiamas rezultatas
Esu darius karta O testukus, tai viena diena buvo truputi blankesne, bet uztat kita diena testine juostele buvo jau gerokai ryskesne uz kontroline.
O del padidejusio noro
mmm pabaigoje, tai kazkur skaiciau, kad i mmm pabaiga kazkaip ten keiciasi hormonai, todel labai padideja noras ir tai visai nebutinai susije su ovuliacija