Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(valdusia @ 2007 08 27, 18:01)
sveika, o del kokiu priezasciu tau tai itaria?  g.gif
Papildyta:
blush2.gif  manau siandiena as jas uzciuopiau tas vaisingas gleives...  bigsmile.gif  Gydytoja pamokino kad jas reikia stebeti vakare ir manau kad ju pas mane tikrai dabar yra, oi tikiuosi tai tikrai jos! Dabar yra 13 ciklo diena.

o kaip jos atrodo?
ir sekmes darbuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 08 28, 00:51)
o kaip jos atrodo?
ir sekmes darbuose  mirksiukas.gif

aciu, o apie jas jau daug kas cia kalbejo, slidzios ir tasios bei skaidrios kaip kiausinio baltimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 08 27, 18:01)
sveika, o del kokiu priezasciu tau tai itaria?  g.gif
Papildyta:
blush2.gif  manau siandiena as jas uzciuopiau tas vaisingas gleives...  bigsmile.gif  Gydytoja pamokino kad jas reikia stebeti vakare ir manau kad ju pas mane tikrai dabar yra, oi tikiuosi tai tikrai jos! Dabar yra 13 ciklo diena.

įtaria dėl to, kad pas mane ciklai šokinėja nuo 33 dienų (nors jis dažniausiai pasitaikydavo) iki 41 arba 49 d. pasak gines - ciklo nėra. nežinau net ir ką daryti. kol kas matuoju.
dar paaiškinkit man - ar O būna per BT kritimą, ar per pakilimą po kritimo?
Atsakyti
Labukas 4u.gif VALIO!! thumbup.gif thumbup.gif pasiskaitinejusi cia pas jus supratau kada man vaisingos dienos biggrin.gif nes as esu aptikusi tas vaisingas gleives,bet tik nezinojau kas cia yra lotuliukas.gif ir ne viena karta as jas jutau blush2.gif bet tik nezinau kuria diena biggrin.gif , na nieko jau kita menesi zinosiu kas cia per dalykas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 08 28, 00:53)
aciu, o apie jas jau daug kas cia kalbejo, slidzios ir tasios bei skaidrios kaip kiausinio baltimas.  ax.gif

aaa... tai tas zinau wink.gif tiesiog galvojau gal tu kitaip kaipnors stebi
Atsakyti
Hm.... g.gif Ar gali buti taip, kad po O (skaudejo, maude, kad vos paejau) 6-7 dienos ateitu vaisingos dienos (aptikau vaisingu gleiviu, nes per O ju labai labai labai mazai ir be galo mazai buvo)??? g.gif g.gif g.gif Kas cia su manim blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 30, 15:31)
Hm....  g.gif  Ar gali buti taip, kad po O (skaudejo, maude, kad vos paejau) 6-7 dienos ateitu vaisingos dienos (aptikau vaisingu gleiviu, nes per O ju labai labai labai mazai ir be galo mazai buvo)???  g.gif  g.gif  g.gif  Kas cia su manim blogai?  g.gif

Gal tai buvo kita diena po pasimylejimo?
Atsakyti
4u.gif mergaites gal kas galite priminti kaip stebeti gimdos kakleli, na kaip ten turi buti vaisingomsi dienomis, kaskur skaiciua bet neberandu 4u.gif aciu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 08 30, 20:38)
Gal tai buvo kita diena po pasimylejimo?

Na... taip... blush2.gif bet anksciau to nebudavo g.gif todel ir nesupratau kame cia reikalas
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 31, 11:17)
Na... taip...  blush2.gif bet anksciau to nebudavo  g.gif todel ir nesupratau kame cia reikalas

Tai labai normalu, kad kita diena sperma pasisalina is gimdos, todel ir rekomenduojama stebint gleives ne dazniau nei kas 2a diena myletis, nes tos isskyros paslepia tikrasias gleives. O del to, kad taip nebuvo anksciau, tai tiesiog neatkreipei demesio, gal sikart didesnis kiekis buvo, tai ir labiau pasimate.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 09 01, 13:35)
Tai labai normalu, kad kita diena sperma pasisalina is gimdos, todel ir rekomenduojama stebint gleives ne dazniau nei kas 2a diena myletis, nes tos isskyros paslepia tikrasias gleives. O del to, kad taip nebuvo anksciau, tai tiesiog neatkreipei demesio, gal sikart didesnis kiekis buvo, tai ir labiau pasimate.

Dekui uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
ax.gif nejaugi nieks to nedarote? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdusia: 01 rugsėjo 2007 - 20:31