Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(hefaiste @ 2007 08 14, 18:40)
tai vaisingiausios gleives tos tasios taip 4u.gif

Taip, tąsios ir permatomos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 14, 19:22)
Taip, tąsios ir permatomos  ax.gif

snd jau tokias aptikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 14, 19:24)
snd jau tokias aptikau  thumbup.gif

Valio!!! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 14, 19:45)
Valio!!!  thumbup.gif  biggrin.gif

ziuriu man kalendoriai visi sako kad snd jau vaisinga pirmoji diena tai ir gleives pasirode, manau geras zenklas kibimu ii darba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 14, 19:51)
ziuriu man  kalendoriai visi sako kad snd jau vaisinga pirmoji diena tai ir gleives pasirode, manau geras zenklas kibimu ii darba  wub.gif

Jau galima drąsiai startuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 14, 19:57)
Jau galima drąsiai startuoti  biggrin.gif

klausimelis. Snd man vaisinga pirmoji diena, tai itariu kad O bus poryt. tai jei snd nebutu wub.gif o butu ryt na tarkim kelis kartus wub.gif wub.gif Ar tai blogai kad uzkibtu? ta prasme paklausti noriu nes norisi kad prikauptu vyrui daugiau blush2.gif blush2.gif ar jei jau vaisingos tai visomis tomis dienomis ir smileysex.gif

kazi kas atsakys kad tai pvelai rasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 14, 22:21)
klausimelis. Snd man vaisinga pirmoji diena, tai itariu kad O bus poryt. tai jei snd nebutu  wub.gif  o butu ryt na tarkim kelis kartus  wub.gif  wub.gif  Ar tai blogai kad uzkibtu? ta prasme paklausti noriu nes norisi kad prikauptu vyrui daugiau blush2.gif  blush2.gif  ar jei jau vaisingos tai visomis tomis dienomis ir smileysex.gif

kazi kas atsakys kad tai pvelai rasau  doh.gif

ai bandyk visomis ir tiek smile.gif pavyks smile.gif
Atsakyti
klausimelis. Snd man vaisinga pirmoji diena, tai itariu kad O bus poryt. tai jei snd nebutu  wub.gif  o butu ryt na tarkim kelis kartus  wub.gif  wub.gif  Ar tai blogai kad uzkibtu? ta prasme paklausti noriu nes norisi kad prikauptu vyrui daugiau blush2.gif  blush2.gif  ar jei jau vaisingos tai visomis tomis dienomis ir smileysex.gif

kazi kas atsakys kad tai pvelai rasau  doh.gif

Darbuokis ir tik į sveikatą mirksiukas.gif Kaip ginekologė man pasakė, spermiukai porcijomis nesigamina hihihi.gif jų yra tiek kiek ir reikia - vieni bręsta, kiti išeina.... kur jiems reikia, nesubrendę tikrai tavęs nepasieks, tokia jau vyro anatomija mirksiukas.gif PO 2-3 kartų tikrai nesibaigs vyro spermiukai mirksiukas.gif thumbup.gif

O man jaučiu šoną jau diegia, matyt šiandien ar ryt bus O, bet kas iš to, kai neplanuojam dar bet jau artimiausius 3-4 metus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 14 rugpjūčio 2007 - 21:34
klausimelis. Snd man vaisinga pirmoji diena, tai itariu kad O bus poryt. tai jei snd nebutu  wub.gif  o butu ryt na tarkim kelis kartus  wub.gif  wub.gif 

Aš manau nėra prasmės kelis kartus per dieną wub.gif , tuo labiau tikintis pastoti, todėl kad spermiukai nespėja subręsti, bet gali pirmuoju kartu užkibti wub.gif
Atsakyti

Siūlau vaisingomis dienomis kasdien mirksiukas.gif . Aš irgi šituo klausimu domėjausi ir kiek bandžiau surinkti informacijos, tai pagal naujausius tyrimus nustatyta, jog dažnumas nekenkia spremiukams ir jų turi užtekti net ir kasdien darbuojantis - tokiu būdu tik padidėja tikimybė užtaikyti ant O.
Mes su vyru kasdien beveik savaitę dirbom smileysex.gif: per vaisingiausias dienas ir mums pavyko iš pirmo karto thumbup.gif

(P.S. Karto per dieną manau užteks - gal per daug piktnaudžiauti ir nereikia biggrin.gif )

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 15 rugpjūčio 2007 - 08:19
as jai kasdien visas dvi savaites bandyciau tai... doh.gif nutrintukas buciau smile.gif
o kaip zinoti, kada tiksliai bus O, jei BT tik po to pakils, o kai wub.gif kasdien, tai ir tos susijaudinimo ir vyriskosios trukdo nustatyti, ar yra vaisingu gleiviu ar ne? nu jau minejau sita atveji, nu bet tikrai, vakar gimdos kaklelyje gine rado vaisingu gleiviu, bet kaip man zinot, ar jos "atejo" iki apacios, jei po vakar nieko neimanoma suprast blush2.gif doh.gif doh.gif

BT dar nepakilusi, reikes O tetsuka darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 08 14, 22:41)
Aš manau nėra prasmės kelis kartus per dieną  wub.gif , tuo labiau tikintis pastoti, todėl kad spermiukai nespėja subręsti, bet gali pirmuoju kartu užkibti  wub.gif

mirksiukas.gif aciu
Papildyta:
QUOTE(ketti @ 2007 08 15, 09:18)
Siūlau vaisingomis dienomis kasdien mirksiukas.gif . Aš irgi šituo klausimu domėjausi ir kiek bandžiau surinkti informacijos, tai pagal naujausius tyrimus nustatyta, jog dažnumas nekenkia spremiukams ir jų turi užtekti net ir kasdien darbuojantis - tokiu būdu tik padidėja tikimybė užtaikyti ant O.
Mes su vyru kasdien beveik savaitę dirbom smileysex.gif: per vaisingiausias dienas ir mums pavyko iš pirmo karto thumbup.gif

(P.S. Karto per dieną manau užteks - gal per daug piktnaudžiauti ir nereikia biggrin.gif )

Sėkmės 4u.gif

stengsimes nepiktnaudizauti bet na truputuka wub.gif wub.gif wub.gif juk taip norisi nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ypac kai jau ir gleives rodo ir savijauta kad O ant nosies snd ar ryt.... wub.gif
Atsakyti