Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(kycia @ 2007 08 02, 13:00)
nu pastoti yra tikimybe tik 1 diena PO ovuliacijos, maxumum, gi kiausinelis 12-24 val gyvybingas tik  g.gif  o del tu isskyru, tai pvz man O buvo 8-9 ciklo diena, t.y. 3 diena po to, kai baigiau sirgti, ir se tau kad nori:)

g.gif palauk kycia tai sakai pastoti galima tik 1 diena po O????? butent po O 1d??? jei tarkim O kokia 15cd tai pastoti galima smileysex.gif 16cd. ar man visai susimaise jau doh.gif doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 12, 21:13)
g.gif  palauk kycia tai sakai pastoti galima tik 1 diena po O????? butent po O 1d??? jei tarkim O kokia 15cd tai pastoti galima smileysex.gif 16cd. ar man visai susimaise jau doh.gif  doh.gif  doh.gif  ax.gif

Vaisingiausios yra porą dienų prieš O, O diena ir dar dieną- dvi po O mirksiukas.gif Norint pastot reikia pradėt darbuotis keletą dienų prieš O.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 12, 22:48)
Vaisingiausios yra porą dienų prieš O, O diena ir dar dieną- dvi po O  mirksiukas.gif Norint pastot reikia pradėt darbuotis keletą dienų prieš O.

taip tas aisku bet pastoti galima per tas visas 5 vaisungas dienas ar tik per O, butent ta diena??? jei kiausinelis gyvas tik 12 ar kiek ten valandu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 08 12, 21:55)
labas, nu zinok pirma, o gal antra karta gyvenime nuo ovuliacijos dienos jauciau maudima pilvo sonuose ir paskui apacioj, kruti viena skaudejo(paprastai skaudedavo 5 dienas iki mmm, o si karta- 2 savaites iki mmm, tai tikrai neiprastai). Be to, pilvas labai apsunkes buvo visas tas 2 savaites, jauciausi tragiskai, na ir visokiu kitokiu smulkiu pasikeitimu. Negalejau normaliai vaikscioti, kazkaip nemalonus pojuciai buvo...myletis net nelabai galejau, nesupratau net kodel....ir BT labai auksta buvo... 37,4 net. Intuicija sake, kad pastosiu iskart po  wub.gif  labai stipriai pajutau, O paskui viena diena staiga emiau ir atsibudusi pajutau, kad esu tuscia viduj, toks tustumos jausmas.... ta diena vakare pradejo teplioti ir nakti susirgau....

Na isties pas tave labai stiprus pojuciai, pas mane tokiu nei is tolo nesimato, nors viena kruti irgi skauda. Uz tai bijau, kad cia nebutu mmm zenklas. Bet del tu pojuciu nestumo ir tustumos, tai nemanai, kad cia tik vaizduote? Aisku, tikrai tikiu, kad galima tokius dalykus jausti, bet sprendziu pagal save - jau visai nupusht baigiu nuo tu minciu, pojuciu prisigalvotu, ivairiu zenklu stebejimo ir tikejimosi. Sakau, si menesi dirbom pagal visas taisykles, visu imanomu metodu ememes, bet jei nepavyks, tai sakau reiks kiba prisigert doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pieniupieva @ 2007 08 12, 22:03)
Sveikutes,
Noreciau prisijungti prie planuojanciu pasnekesiu. As tai nelabai jauciu gleiviu pokycius pries ir po ovuliacijos. Per pacia ovuliacija (speju, kad ji tada vyksta) man labai suskausta desiniji sona apacioj, duria, tada staiga skausmas praeina ir ta pacia diena ar kita diena pastebiu vienkartini toki gleivinga kartais su sviesiom kraujo priemaisom kresuli (kaip kiausinio baltymas butu istekejes)  blush2.gif

Sveikute. Tam, kad isitikintum, ar tau tikrai ovuliacija vyksta tada, kai galvoji, pabandyk pasimatuot temperatura ar ovuliacijos testa pasidaryt. O del kraujo, tai kiek zinau, po ovuliacijos kai kurioms taip buna. Sakyciau tau visai neblogai, kad viska jauti, tai lengvai galesi planuot.
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 12, 22:32)
taip tas aisku bet pastoti galima per tas visas 5 vaisungas dienas ar tik per O, butent ta diena??? jei kiausinelis gyvas tik 12 ar kiek ten valandu? g.gif

Tik per O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 12, 22:13)
g.gif  palauk kycia tai sakai pastoti galima tik 1 diena po O????? butent po O 1d??? jei tarkim O kokia 15cd tai pastoti galima smileysex.gif 16cd. ar man visai susimaise jau doh.gif  doh.gif  doh.gif  ax.gif

ziurek, labai paprasta. Tarkim tau O ivyks 15 CD ane? tada labiausiai apsimoka darbuotis nuo 10 CD iki 17, nes spermiukai sugeba isgyventi 5 (itin retais atvejais- 7 ) paras, tai kol jie gyvena, O turi tuo tarpu ivykti. Supranti ? smile.gif o kiausinelis, isejes per O, isgyvena 12-24 val, tai irgi, jei darbuosies pora dienu PO ovuliacijos, jokios tikimybes- juk kiausinelis nebus jau gyvas smile.gif

QUOTE(hefaiste @ 2007 08 12, 23:32)

Pastojimas, apvaisinimas vyksta per O, arba 1-2 dienos po O, nes reikia, kad grikiukai susirstu kiausineli ir ji apvaisintu.

QUOTE(BusyBee @ 2007 08 13, 08:24)
Na isties pas tave labai stiprus pojuciai, pas mane tokiu nei is tolo nesimato, nors viena kruti irgi skauda. Uz tai bijau, kad cia nebutu mmm zenklas. Bet del tu pojuciu nestumo ir tustumos, tai nemanai, kad cia tik vaizduote? Aisku, tikrai tikiu, kad galima tokius dalykus jausti, bet sprendziu pagal save - jau visai nupusht baigiu nuo tu minciu, pojuciu prisigalvotu, ivairiu zenklu stebejimo ir tikejimosi. Sakau, si menesi dirbom pagal visas taisykles, visu imanomu metodu ememes, bet jei nepavyks, tai sakau reiks kiba prisigert  doh.gif

nu zinok neisikalbejau, nes taip negerai jauciaus, kad net baisu buvo, galvoju jei cia ne nestuke.gif tai mirstu jau biggrin.gif nes nei judet stipriau negalejau, nei sportuot, apie maudynes ezere isvis pasvajot, nu zodziu is ritmo isvis iskritau. O dar saltis krete ir miegot istisai noredavau, susirupinau kad kazkas su manimi darosi, o ligu ner. blush2.gif
Atsakyti
Svekutes,as ir jauciu savo vaisingas dienas blush2.gif bent kai buvau pas gine,ji sake cia yra mano vaisingos dienos, g.gif skauda sona,iskiru padaugeja.bet jau kelintas menesis mum nesiseka susilaukti mazylio, verysad.gif net neisivaizduoju kudel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luka111 @ 2007 08 13, 16:13)
Svekutes,as ir jauciu savo vaisingas dienas blush2.gif bent kai buvau pas gine,ji sake cia yra mano vaisingos dienos, g.gif skauda sona,iskiru padaugeja.bet jau kelintas menesis mum nesiseka susilaukti mazylio, verysad.gif net neisivaizduoju kudel g.gif

Matyt ne viskas taip paprasta, ir leliukai ateina, kai patys to nori, nesvarbu, kad mums atrodo, kad jau pasiruose seniausiai mirksiukas.gif As irgi maniau, kad zinau tas geras dienas, bet sakau, matyt viskas ne taip paprasta, kaip mums visoms norisi.
Atsakyti
Zinai ir as imu taip galvoti g.gif jie ateina tada kada turi ateiti,o ne kada mes sugalvojam biggrin.gif bet nieko lauksim lauksim ir sulauksim,as tuo tikiu
thumbup.gif Ir jus visos tuo tikekit,nes viltis mirsta paskutine nono.gif
Atsakyti
as siandien buvau pas gine, ir gimdos kaklelyje rado vaisingu gleiviu, sake labai geros, skaidrios, tai sako tikekis O kad bus uz kokiu 2 dienu. Kazin taip ilgai jos laukt reikes? jei jau kaklelyje yra gleiviu? ir kazin, ar duotu rezultatu, jei siandien wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 08 14, 12:23)
as siandien buvau pas gine, ir gimdos kaklelyje rado vaisingu gleiviu, sake labai geros, skaidrios, tai sako tikekis O kad bus uz kokiu 2 dienu. Kazin taip ilgai jos laukt reikes? jei jau kaklelyje yra gleiviu? ir kazin, ar duotu rezultatu, jei siandien  wub.gif  ?

Žinoma, kad reikia bandyti smile.gif
Atsakyti
tai vaisingiausios gleives tos tasios taip 4u.gif
Atsakyti