Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Saldi Uoga @ 2005 05 10, 20:09)
sad.gif Paklaust norejau:

O pas mane gleiviu tasiu nera, nors ovuliacines dienos.. Lyg slapuma jauciu... bet. Tai ka reiskia, kad negalesiu pastoti?  sad.gif

tikrai ne visom taip ryškiai matos tos gleivės, kad šlapumą jauti, tai thumbup.gif , to ir užtenka, juk svarbiausia, kad tos gleivės būtų prie gimdos kaklelio. Literatūroj ir rašo, kad tikrinamos gleivės prie gimdos kaklelio.
Taip kad tikrai pastosi, juk jauti šlapumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 11, 07:35)
tikrai ne visom taip ryškiai matos tos gleivės, kad šlapumą jauti, tai  thumbup.gif , to ir užtenka, juk svarbiausia, kad tos gleivės būtų prie gimdos kaklelio. Literatūroj ir rašo, kad tikrinamos gleivės prie gimdos kaklelio.
Taip kad tikrai pastosi, juk jauti šlapumą  4u.gif

Aciu liepsnele uz patarima 4u.gif jau visai man galvele pasimaise... sianakt sapnavau sapnus apie tas gleives, kad tokios kaip astunkojai dideles, a as jas kisu i ten, kad pastoti galeciau... ir sapno pabaigoj nusiraminau, tipo viskas gerai... doh.gif

Pabludau...

Nuraminai wub.gif
Atsakyti
as is tikruju tu gleiviu niekaip nepastebedavau...
Pasakiau gydytojai, kad pas mane nebuna vaisingu gleiviu. kaip tik ji mane tada apziurinejo, kaip tik buv ciklo vidurys ir - zinot, pilna pas jus tu gleiviu, jos viduje yra pas jus, vios tasios.
Tada nusiraminau - ir as ju turiu:) Pasirodo - nebutinai ju turi isteketi... O as galvojau, kad jos isteka....
Atsakyti
pas mane tų gleivių tai pastoviai būna.. blush2.gif ir lyg tąsios unsure.gif
tai kaip suprast kada jau tos vaisingosios doh.gif
o dėl ovuliacijos...man visada gan stipriai skaudėdavo kiaušides,bet šį mėnesį išvis nieko nejutau...tai reiškia , kad neįvyko ovuliacija?????
jau nieko nebesuprantu sad.gif
Atsakyti
ramunele, apie gleives gali paskaityt www.spa.lt. Kai vaisingos, jos turi būt ne tik tąsios, bet ir tokios gana skaidrios, panašiai kaip žalio kiaušinio baltymas.
Kiaušidžių jutimas yra sąlyginis dalykas, ovuliaciją stebėt gali matuodama BT, darydama ovuliacinius testus, taip pat gydytoja per echoskopą gali pamatyt.
Atsakyti
Pas mane irgi gleivių nėra unsure.gif , o būdavo unsure.gif ...
Atsakyti
Noriu pasiklausti del maudimo kiausidziu srityje ovuliacijos metu.

Ar normalu, jei maudzia savaite? g.gif
Asksciau taip nebudavo, o dabar visa savaite soniukai neramus unsure.gif
Atsakyti
Onora, o tai tau maudžia nuo ovuliacijos pradžios jau savaitę?

Gali būti ir kažkokių gerų procesų rodiklis ax.gif .
Bet ir nebūtinai. Jei nepraeis, reiktų pasirodyt gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 08, 12:43)
Onora, o tai tau maudžia nuo ovuliacijos pradžios jau savaitę?

Gali būti ir kažkokių gerų procesų rodiklis  ax.gif .
Bet ir nebūtinai. Jei nepraeis, reiktų pasirodyt gydytojai.

Nu as nezinau ar del ovuliacijos, bet jau antra menesi taip= tik anakart trumpiau- 1-2 dienas, o dabar savaite kasdien, o siandien lyg ir nejauciau. Tai kaip ir aprimo. O kad del ovuliacijos galejo buti- tai tik speju, nes per ciklo viduri ir su gleivem sutapo rolleyes.gif

O su tais gerais procesais, ka tu turi galvoj? Implantavimasi leliuko? biggrin.gif siaip tai as dar kaip ir neplanuoju, saugausi- taip kad be sansu tiems geriems procesams ten vykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 08 birželio 2005 - 11:48
QUOTE(Onora @ 2005 06 08, 12:48)
O su tais gerais procesais, ka tu turi galvoj? Implantavimasi leliuko?  biggrin.gif siaip tai as dar kaip ir neplanuoju, saugausi- taip kad be sansu tiems geriems procesams ten vykti.

ax.gif jokia apsauga nėra 100 proc. rolleyes.gif
Nu gal tokie neblogi kiaušinėliai pas tave užauga, kad viskas taip stipriai jaučias smile.gif . Jeigu tai praeina ir tikrai susiję su ovuliacija, tai neturėtų būt koks uždegimas.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 08, 13:07)
ax.gif jokia apsauga nėra 100 proc.  rolleyes.gif
Nu gal tokie neblogi kiaušinėliai pas tave užauga, kad viskas taip stipriai jaučias  smile.gif .  Jeigu tai praeina ir tikrai susiję su ovuliacija, tai neturėtų būt koks uždegimas.

Zinau del tos apsaugos, bet negasdink, man dar negalima, o be to visutu visokiu si menesi geraiu...
as tai vis pamanau, kad gal uzdegimas, bet jis tik per ovuliacija buna- tai tikrai neuzdegimas. Uzdegimo nesu turejus, nezinociau, kaip ji atskirt unsure.gif
Atsakyti
Va man su gleivėm tai cry.gif Žiūriu, žiūriu , o jų kaip nėr , taip nėr. Keistos kažkokios tirštos, kaip kremas ir baltos, tokios jau seniai, kai darė tepinėlį nieko nesakė... nežinau net ką galvot,. turbūt reikia tik pakartoti tyrimus g.gif
Atsakyti