Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(miig @ 2007 07 27, 11:17)
megrikės.... gleivės ir jaudulio išskyros yra du skirtingi dalykai.. ir kai jau turi patirties (savęs stebėjimo turiu omeny) jas vienas nuo kitų lengv atskirti... tačiau kol neturi.. tai  doh.gif  tiesiog gleivės visu pirma turi tam tikrą dėsningumą ciklo metu... o jau tos  blush2.gif  tai kaip žinia nieko su dėsningumu bendro neturi  hihihi.gif  nors jos ir labai panašios vaisingumą rodo gleivės... o tos kitos rodo kad esi susijaudinus...  biggrin.gif

Sutinku su tavimi. Stebint save lengva atskirti kada kokios buna. O gleives per vaisingas dienas yra visai kitokios nei per lytinis akta ar susijaudinus. PAs mane pvz, per O iseina kaip drebuciau, bet skaidrios ir tasios, o susjaudinus jos skystos ir tasios. blush2.gif
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 07 27, 11:17)
megrikės.... gleivės ir jaudulio išskyros yra du skirtingi dalykai.. ir kai jau turi patirties (savęs stebėjimo turiu omeny) jas vienas nuo kitų lengv atskirti... tačiau kol neturi.. tai  doh.gif  tiesiog gleivės visu pirma turi tam tikrą dėsningumą ciklo metu... o jau tos  blush2.gif  tai kaip žinia nieko su dėsningumu bendro neturi  hihihi.gif  nors jos ir labai panašios vaisingumą rodo gleivės... o tos kitos rodo kad esi susijaudinus...  biggrin.gif

mhm, aiskeja... g.gif blush2.gif bet tada pasakykit, kaip atskiriat, jei po sex ten viskas susimaise, ir jaudulio, ir vaisingos, ir dar vyro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 07 27, 10:17)

tai vat ka ir sakau,tik po ilgu saves stebejimu gali atskirt kur ir kas, ir aisku kad tai du skirtingi dalykai, todel ir sunku.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 27, 09:15)
o jis TIK su receptu parduodamas?
as geriau nakvisas du ciklus, deja skirtumo jokio, paskutiniu mm ciklai  - 35.25.48.36.30.42  vistiek nieko gudro, aisku, cia reikia gal daugiau laiko.
bet vat akd nagams padejo tai jauciu, auga laabi greit ir tvirti  thumbup.gif
mokeciau ir 50 lt kad man ciklas susireguliuotu, o dabar tai nezinau kada laukt (nelaukt) kitu mm  verysad.gif

O man tas pats geriau net pusmeti ir irgi visiskai niekas nesusireguliavo, cia matyt priklasuo nuo organizmo g.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 07 27, 10:35)
blush2.gif  blush2.gif  labai norejau ta pati parasyti, bet galvoju, kad nepagalvotu fool.gif as  blush2.gif  tuo labiau kai mb namie, jei koki masaza darau  blush2.gif  tai vat as ir tada nebezinau kaip cia yra, nes pagal aprasyma sakyciau, kad jau labai vaisinga d  blush2.gif
ir jei vakar jauciau skausmus kazkokius, siandien jie ir yra, bet vat su tom gleivem tai nzn nzn  blush2.gif  doh.gif

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 07 27, 10:35)
blush2.gif  blush2.gif  labai norejau ta pati parasyti, bet galvoju, kad nepagalvotu fool.gif as  blush2.gif  tuo labiau kai mb namie, jei koki masaza darau  blush2.gif  tai vat as ir tada nebezinau kaip cia yra, nes pagal aprasyma sakyciau, kad jau labai vaisinga d  blush2.gif
ir jei vakar jauciau skausmus kazkokius, siandien jie ir yra, bet vat su tom gleivem tai nzn nzn  blush2.gif  doh.gif

na bet juk jei neesi susijaudinus tai nera gleiviu, o kai vaisingos dienos tai tu susijaudinus ar ne jos vis tiek yra, va toks ir skirtumas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2007 07 27, 11:43)
mhm, aiskeja...  g.gif  blush2.gif  bet tada pasakykit, kaip atskiriat, jei po sex ten viskas susimaise, ir jaudulio, ir vaisingos, ir dar vyro biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2007 07 27, 11:43)
mhm, aiskeja...  g.gif  blush2.gif  bet tada pasakykit, kaip atskiriat, jei po sex ten viskas susimaise, ir jaudulio, ir vaisingos, ir dar vyro biggrin.gif

na tu duodi tai po sexo ir nereikia vertinti tu gleiviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 27, 12:35)
O man tas pats geriau net pusmeti ir irgi visiskai niekas nesusireguliavo, cia matyt priklasuo nuo organizmo  g.gif
Papildyta:

Papildyta:
na bet juk jei neesi susijaudinus tai nera gleiviu, o kai vaisingos dienos tai tu susijaudinus ar ne jos vis tiek yra, va toks ir skirtumas  mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:
na tu duodi tai po sexo ir nereikia vertinti tu gleiviu  doh.gif

gi suprantu, tik sakau kaip jas KASDIEN tada vertinti, jei kasdien arba kas antra mylites? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 27 liepos 2007 - 11:52
Gal kas zinote kada po ovuliacijos pakyla BT? Nes pagal ovuliacijos testa vakar juostele buvo daug ryskesne uz kontroline (nors ir ketvirtadieni vakare buvo irgi buvo ryskesne bet ne taip g.gif ) bet siandien BT pskilusi tik 2 laipsniais t.y.36.7, pries tai kelias dieneles buvo 36.5? doh.gif
Atsakyti
BT pakyla 1-3 dienas PO Ovuliacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 07 24, 22:14)
Būna visko  g.gif Žinau, kad mmm gali slėpti vaisingas gleives, bet dėl ciklo ilgio - neturėtų būti ilgas.

VALDUSIA, sveika sugrįžusi  4u.gif Viskas bus gerai, pamatysi, tik reikės palaukti, tikek - neilgai  4u.gif Jei dar negeri, pagerk vitaminų nesčiosioms (tinka ir planuojančioms, ir maitinančioms), bent aš pradėjau gerti 3 mėn. prieš  ax.gif

niu labukas, aciu Lioka uz palaikyma, stengiuosi neprarasti jegu tiketi ir laukti, kaskaip buvau atsijungusi nuo intensyvaus planavimo ir galvojimo apie tai, bet bus taip kai turi buti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 07 27, 11:51)
gi suprantu, tik sakau kaip jas KASDIEN tada vertinti, jei kasdien arba kas antra mylites?  doh.gif

nesuprantu, kam jas vertinti kasdien???? g.gif Juk zinai, kada praejo mmm. Po mmm po kokiu dar 4-5 dienu jau ateidineja vaisingos dienos, nu ir jau gali pradet ziureti tas isskyras. O vaisingu dienu buna tik 6-7 (kas be galo gaila), t.y. 2-3 dienos pries ovuliacija ir 2-3 dienos po ovuliacijos. Po to vel kuriam laikui gali palikti ramybeje tas isskyras... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 02, 11:15)
nesuprantu, kam jas vertinti kasdien????  g.gif  Juk zinai, kada praejo mmm. Po mmm po kokiu dar 4-5 dienu jau ateidineja vaisingos dienos, nu ir jau gali pradet ziureti tas isskyras. O vaisingu dienu buna tik 6-7 (kas be galo gaila), t.y. 2-3 dienos pries ovuliacija ir 2-3 dienos po ovuliacijos. Po to vel kuriam laikui gali palikti ramybeje tas isskyras...  smile.gif

nu pastoti yra tikimybe tik 1 diena PO ovuliacijos, maxumum, gi kiausinelis 12-24 val gyvybingas tik g.gif o del tu isskyru, tai pvz man O buvo 8-9 ciklo diena, t.y. 3 diena po to, kai baigiau sirgti, ir se tau kad nori:)
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 08 02, 13:00)
nu pastoti yra tikimybe tik 1 diena PO ovuliacijos, maxumum, gi kiausinelis 12-24 val gyvybingas tik  g.gif  o del tu isskyru, tai pvz man O buvo 8-9 ciklo diena, t.y. 3 diena po to, kai baigiau sirgti, ir se tau kad nori:)

Sorry, kazka praleidau.... blush2.gif
Kycia, ar tu jau nestuke.gif ?
Atsakyti
...nevisai...man atrodo buvau uzkibusi, o gal dar ir esu (bet dar anksti galutinai spresti, dar tik 11 DPO)....

bet manau kad labai didele tikimybe 4u.gif
Atsakyti