Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Vakar kaip tik buvau pas gyd., tai klausiau apie ovulicijos dienas...man taip pat per vaisingas dienas maudzia pilva, šoną, ir net vidury ciklo pasirodo rusvos gleivės. Tai gyd. sakė, kad viskas normalu taip per šias dienas būna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2007 07 26, 09:47)
Vakar kaip tik buvau pas gyd., tai klausiau apie ovulicijos dienas...man taip pat per vaisingas dienas maudzia pilva, šoną, ir net vidury ciklo pasirodo rusvos gleivės. Tai gyd. sakė, kad viskas normalu taip per šias dienas būna... biggrin.gif

Nu geras bigsmile.gif tai gerai, kad taip mirksiukas.gif Nors man tai taip nera buve, man visad jos tokios ale baltos ale persvieciamos ax.gif
Atsakyti
Jauciu kazkokius skausmus pilve, ir gleiviu padaugejo, bet gali buti ir kiti dalykai cia blush2.gif nu bet dar tik 10 d po mm pirmos dienos, tai negali buti oo dabar.. o kai ciklas nereguliarus, negaliu nusistatyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 26, 17:56)
Jauciu kazkokius skausmus pilve, ir gleiviu padaugejo, bet gali buti ir kiti dalykai cia  blush2.gif  nu bet dar tik 10 d po mm pirmos dienos, tai negali buti oo dabar.. o kai ciklas nereguliarus, negaliu nusistatyti  doh.gif

Grange, Grange... g.gif g.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu tau to is visos sirdies (jei tik tu pati to nori) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 26, 16:56)
Jauciu kazkokius skausmus pilve, ir gleiviu padaugejo, bet gali buti ir kiti dalykai cia  blush2.gif  nu bet dar tik 10 d po mm pirmos dienos, tai negali buti oo dabar.. o kai ciklas nereguliarus, negaliu nusistatyti  doh.gif

Būna ir ankstyvų, kaip aš sakau "Big O", todėl niekada nesakyk niekada tongue.gif Kas dėl gleivių ir skausmų, galiu pasakyti, kad tie pokyčiai gali atsirasti ir likus kelioms dienoms iki ovuliacijos. Ovulizcinius skausmus aš jausdavau 2-3 dienas prieš ją, o gleivės tai kartais net prieš savaitę pasirodydavo.... Geriausia vertinti visus požymius, įskaitant BT ir gimdos kaklelį... Tiksliausi rezultatai būna.
Linkiu sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeja @ 2007 07 26, 19:42)
Grange, Grange...  g.gif  g.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Linkiu tau to is visos sirdies (jei tik tu pati to nori) 4u.gif
blush2.gif noriu noriu.....

QUOTE(stebukliuke @ 2007 07 26, 20:28)
Būna ir ankstyvų, kaip aš sakau "Big O", todėl niekada nesakyk niekada  tongue.gif  Kas dėl gleivių ir skausmų, galiu pasakyti, kad tie pokyčiai gali atsirasti ir likus kelioms dienoms iki ovuliacijos. Ovulizcinius skausmus aš jausdavau 2-3 dienas prieš ją, o gleivės tai kartais net prieš savaitę pasirodydavo.... Geriausia vertinti visus požymius, įskaitant BT ir gimdos kaklelį... Tiksliausi rezultatai būna.
Linkiu sekmės 4u.gif

nu gal cia ta ir ankstyvoji, bet kazkaip galvociau kad biski per anksti, ana men manau pajauciau kada buvo, ir tai buvo 2 sav po mm. nu ziuresim.
deja deja nesimatuoju bt butu paprasciau cool.gif
Atsakyti
Tiesa gyd,. dar išrašė vaistuku AGNUCASTON, kurie reguliuoja cikla, ir taip butu lengviau pastoti. Bet as pradejau gert dabar nakvišų aliejų, kuris taip pat skirtas reguliavimai, o be to dar stiprina nagus , plaukus ir oda thumbup.gif Tai gyd. vaistuku ir nepirksiu, nes ir kainuoja virs 20 Lt, ( nors nakvišų aliejus ir ne pigesnis, bet kadangi jau turiu, tai kito nesiruosiu pirkt)
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2007 07 27, 06:58)
Tiesa gyd,. dar išrašė vaistuku AGNUCASTON, kurie reguliuoja cikla, ir taip butu lengviau pastoti. Bet as pradejau gert dabar  nakvišų aliejų, kuris taip pat skirtas reguliavimai, o be to dar stiprina nagus , plaukus ir oda  thumbup.gif  Tai gyd. vaistuku ir nepirksiu, nes ir kainuoja virs 20 Lt, ( nors nakvišų aliejus ir ne pigesnis, bet kadangi jau turiu, tai kito nesiruosiu pirkt)

o jis TIK su receptu parduodamas?
as geriau nakvisas du ciklus, deja skirtumo jokio, paskutiniu mm ciklai - 35.25.48.36.30.42 vistiek nieko gudro, aisku, cia reikia gal daugiau laiko.
bet vat akd nagams padejo tai jauciu, auga laabi greit ir tvirti thumbup.gif
mokeciau ir 50 lt kad man ciklas susireguliuotu, o dabar tai nezinau kada laukt (nelaukt) kitu mm verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 27 liepos 2007 - 08:15
norejau paklausti tokio nekuklaus klausimo...o kaip jus atskiriat, kokios gleives buna, juk jei pries tai buna .... blush2.gif ...tai viskas bega lauk dar kokia dienele kita....

Ir kitas atvejis, pvz man uzeina noras, kai susijaudinu, buna kaip pagal aprasymus per ovuliacija, ir nesvarbu, kuriam ciklo laikotarpyje, jei sergu mmm ir vis tiek susijaudinu, tai jos net apstoja, ir pastebiu daug skystu ir vaisingu gleiviu.

Tai kaip cia?

jei man kas nors kasdien rodytu kokius S filmus, blush2.gif lotuliukas.gif tai visa visa cikla ir butu "vaisingos", tai kaip cia iseina? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 07 27, 09:04)
norejau paklausti tokio nekuklaus klausimo...o kaip jus atskiriat, kokios gleives buna, juk jei pries tai buna ....  blush2.gif  ...tai viskas bega lauk dar kokia dienele kita....

Ir kitas atvejis, pvz man uzeina noras, kai susijaudinu, buna kaip pagal aprasymus per ovuliacija, ir nesvarbu, kuriam ciklo laikotarpyje, jei sergu mmm ir vis tiek susijaudinu, tai jos net apstoja, ir pastebiu daug skystu ir vaisingu gleiviu.

Tai kaip cia?

jei man kas nors kasdien rodytu kokius S filmus,  blush2.gif  lotuliukas.gif  tai visa visa cikla ir butu "vaisingos", tai kaip cia iseina?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

blush2.gif blush2.gif labai norejau ta pati parasyti, bet galvoju, kad nepagalvotu fool.gif as blush2.gif tuo labiau kai mb namie, jei koki masaza darau blush2.gif tai vat as ir tada nebezinau kaip cia yra, nes pagal aprasyma sakyciau, kad jau labai vaisinga d blush2.gif
ir jei vakar jauciau skausmus kazkokius, siandien jie ir yra, bet vat su tom gleivem tai nzn nzn blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 27, 08:15)
o jis TIK su receptu parduodamas?
as geriau nakvisas du ciklus, deja skirtumo jokio, paskutiniu mm ciklai  - 35.25.48.36.30.42  vistiek nieko gudro, aisku, cia reikia gal daugiau laiko.
bet vat akd nagams padejo tai jauciu, auga laabi greit ir tvirti  thumbup.gif
mokeciau ir 50 lt kad man ciklas susireguliuotu, o dabar tai nezinau kada laukt (nelaukt) kitu mm  verysad.gif

Man atrodo, kad ne - recepto nereikia smile.gif Apie ji placiau gali pasiskaitinet www.vaistai.lt
O del tu gleiviu, tai man atrodo, kad nevisos butinai jas turi turet daug...man anksicau iki KT gerimu ju visada budavo daug, nors ir nebudavo jokiu uzdegimu, visiskai sveika, bet kaip tik nueidavau pas gine. tai visada sakydao "...gleiviu daugoka..." . Bet metus geret KT, kazkaip sausesne pasidariau, tik vidury ciklo pateplioja rausvai... blush2.gif
O del noro sex, tai manau, kad cia nebutinai turi reikst O, tai tiesiog hormonai jusu pašėle biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

megrikės.... gleivės ir jaudulio išskyros yra du skirtingi dalykai.. ir kai jau turi patirties (savęs stebėjimo turiu omeny) jas vienas nuo kitų lengv atskirti... tačiau kol neturi.. tai doh.gif tiesiog gleivės visu pirma turi tam tikrą dėsningumą ciklo metu... o jau tos blush2.gif tai kaip žinia nieko su dėsningumu bendro neturi hihihi.gif nors jos ir labai panašios vaisingumą rodo gleivės... o tos kitos rodo kad esi susijaudinus... biggrin.gif
Atsakyti