Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

as irgi iki matavimo dar neprisikaupiau lotuliukas.gif per sudetinga man..
tai as sugalvojau zymetis kokia diena pagal mane man vyksta O ir skaiciuot po kiek dienu po to prasideda mmm, kelis men taip pastebejus-issiaiskinsi kokie tiksliai yra tavo O pozymiai ir jei ciklas reguliarus, zinosi kada ji vyksta, tai pries ja galesi pult darbuotis su vyru bigsmile.gif
be to man tai gleives pakankamai aiskiai parodo, tik jom ir vadovausiuos, kad vel neapsiskaiciuociau lotuliukas.gif ir O jauciu (skausmelius)
tikiuosi.. blink.gif
nu paseksiu kelis men ir bus aisku cool.gif
Papildyta:
Kokia tamsuole buvau kol neapsigyvenau super mamose doh.gif
Kaip gera pazinti savo organizme vykstancius tokius sudetingus procesus bigsmile.gif
Atsakyti
siandien turetu buti mmm... ax.gif bet nera kolkas... yra vilties, kad uzkibo is pirmo karto... rolleyes.gif
bet aisku, dar tik pietus... o be to ir vienos dienos velavimas nieko nereikstu...tik nezinau, ar istversiu nepasidarius testuko rytoj.. lotuliukas.gif
Atsakyti
ingainga ar labai stengeisi, pagal Bt grafika, ar siaip kaip iseis))
Atsakyti
kuha, BT nematuoju, mes istikruju dar net negaminam... blush2.gif tik labai atsainiai saugomes NLA...netyciuko laukiam lotuliukas.gif
Bet as zinau, kad vyras kaip tik "nespejo" kai man vaisingos dienos buvo (as pagal gleives sprendziu) todel ir yra ta viltis...nors labai jau mazyte...
Beja, katik pasimatavau temperatura (ne bazine, pazasty) tai 37,1 blink.gif
Nesciom lyg buna panasi... ne tik bazine pakilus bet ir pazasty matuojant...
Ka manot? g.gif
Papildyta:
Beja, pamirsau cia parasyti (kitoj temoj rasiau jau), kad vakar grizus testa pasidariau, vakare! doh.gif neistveriau... ir nieko.. verysad.gif vienas po 5min, ir vienas po 15 val... jokiu vaiduokliuku... (dabar apie 13dpo)
Atsakyti
Sveikos merginos,
man iskilo toks klausimelis - o pastojus gleives is karto visiskai isnyksta? ax.gif
Atsakyti
Laaabai individualu! Kiek skaiciau, tai ivairiai buna... vienom isnyksta, kitom kaip tik padaugeja... g.gif
Papildyta:
Beja, pradejau matuot BT thumbup.gif
30cd - 37,1
31cd - 36,6
23cd - 36,5 mmm
Viskas aisku! Liuks budas save pazinti! thumbup.gif
Atsakyti

o man vakar rado cistą verysad.gif verysad.gif
vairavau namo ir blioviau ... taip liūdna pasidarė, kad net ........
kažkaip labai aišku pasidaro kodėl bt tik nežymiai pakyla, kodėl gleivių daug tada kai jų netūrėtų būti iš vis..... ir šiaip.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 07 18, 15:24)
o man vakar rado cistą  verysad.gif  verysad.gif
vairavau namo ir blioviau ... taip liūdna pasidarė, kad net ........
kažkaip labai aišku pasidaro kodėl bt tik nežymiai pakyla, kodėl gleivių daug tada kai jų netūrėtų būti iš vis..... ir šiaip....  angel_sadangel.gif

blink.gif verysad.gif o jei console.gif
nezinau nei ka pasakyti, stiprybes, issigydisi ir viskas bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 18, 16:04)
blink.gif  verysad.gif  o jei console.gif
nezinau nei ka pasakyti, stiprybes, issigydisi ir viskas bus gerai..

ačiū, žinau kad išsigydisiu... tik taip džiūgavau atsigavus po kontraceptikų ir taip didžiavausi kad vaikiuką planuosim ne po vaistų, o natūralūs..... tai tiap nenoriu jų gerti, kad net apsakyti sunku.......
Atsakyti
suprantama, kad liudna... bet nepasiduok blogai nuotaikai, viskas susitvarkys 4u.gif ir nepastebesi kaip greitai busi grazi nestuke.gif
Papildyta:
Vaistukus pagerk jei reikia... tik paskui pertraukele padarykit, koki menesiuka po vaistuku ir kibkit i darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2007 07 18, 16:46)

Vaistukus pagerk jei reikia... tik paskui pertraukele padarykit, koki menesiuka po vaistuku ir kibkit i darba  thumbup.gif

geriu.. manau po kokio mėn jau matysim kaip viskas einasi ir taisosi.
manau, kad viskas bus gerai... tikiuosi, kad tu kontraceptikų nereikės labai ilgai į save kišti..
Atsakyti
4u.gif aisku viskas bus gerai, deja siais laikais tos cistos labai jau daznos... verysad.gif bet issigydo mergaites ir viskas buna gerai. Neliudek! mirksiukas.gif
Atsakyti