Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Mintė @ 2007 06 20, 15:57)
o gal termometras netiksliai rodo? Kokiu tu matuoji? Kažkaip man atrodo, kad gyvsidabrinis ne visada užfiksuoja nedidelius tem. pasikeitimus. O tu neturi galimybės echo pasidaryti, tai matytų ar jau buvo O ar ne.
O gal ciklas sugrybavo, ginė sakė, kad nuo karšto oro gali ciklas pagrybauti g.gif
gerai dar, kad pagal mėnulį negrybauja  lotuliukas.gif

Mano ciklas grybauja nuo tada kai pradėjau sirgti mmm blink.gif O kai baigiau vartoti KT, išvis pailgėjo iki 53-59 dienų doh.gif BT matuoju gyvsidabriniu ir man atrodo, kad gan tiksliai parodo pasikeitimus, nes praeitus du ciklus buvo aiškiai matyti kada įvyko O.
Atsakyti
Atsiprasau, kad isikisiu, bet ar jus kuri esat naudojusios ovuliacinius testus? Man lyg rodos, kad juos lengiau naudoti nei matuoti BT ir nereikia kiekviena diena. Mano dvi drauges per pirmus menesius taip pastojo. Pradejau ir as taip, gal ir man pasiseks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke @ 2007 06 22, 02:29)
Atsiprasau, kad isikisiu, bet ar jus kuri esat naudojusios ovuliacinius testus? Man lyg rodos, kad juos lengiau naudoti nei matuoti BT ir nereikia kiekviena diena. Mano dvi drauges per pirmus menesius taip pastojo. Pradejau ir as taip, gal ir man pasiseks  tongue.gif

niu aš jų nenaudoju, bet kiek girdėjau geras dalykas. tik aš nesuprantu vieno, tai reikia darytis jį kasdien kai jau daug maž numanai kada bus O? ar kaip, ar jis parodo prieš kelias dienas kada nusimato?
Atsakyti
Sveikos,gal galite placiau papasakoti apie tuos ovuliacinius testus.Kaip jie naudojami,kada naudojami,ar jie naudojami panasiai kaip nestumo testai su slapimu ir pan.?
Aprasykit apie juos ka esate girdejusios mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(meile @ 2007 06 22, 09:17)
Sveikos,gal galite placiau papasakoti apie tuos ovuliacinius testus.Kaip jie naudojami,kada naudojami,ar jie naudojami panasiai kaip nestumo testai su slapimu ir pan.?
Aprasykit apie juos ka esate girdejusios mirksiukas.gif .

Aš čia trumpai:

ovuliaciniai testukai, skirtingai, nei nėštumo, naudojami ne iš ryto, o po pietų, geriausia tarp 16-18 val. ir prieš tai apie porą valandų nereikėtų daug skysčių naudoti.

Pavyzdžiui eurovaistinėse tokie testukai kainuoja apie 5lt 60 ct. vienas. Aš vidutiniškai apie 4 testukus sunaudoju, kol tikrai pamatau, kad bus O (bet čia aš nes mano ciklas nėra labai reguliarus). Pats naudojimas irgi lengvas, pasiskaičuoji maždaug apytikslę savo ovuliacijos dieną ir keletą dienelių prieš pradedi tikrinti, jei parodo 2 ryškias juosteles arba antroji (ne kontrolinė yra dar ryškesnė už kontrolinę), reiškia ovuliacija įvyks 24-36 val ,bėgyje. Na tada tik darbuotis tomis dienomis reikia.
va tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicera @ 2007 06 22, 10:13)
Aš čia trumpai:

ovuliaciniai testukai, skirtingai, nei nėštumo, naudojami ne iš ryto, o po pietų, geriausia tarp 16-18 val. ir prieš tai apie porą valandų nereikėtų daug skysčių naudoti.

Pavyzdžiui eurovaistinėse tokie testukai kainuoja apie 5lt 60 ct. vienas. Aš vidutiniškai apie 4 testukus sunaudoju, kol tikrai pamatau, kad bus O (bet čia aš nes  mano ciklas nėra labai reguliarus). Pats naudojimas irgi lengvas, pasiskaičuoji maždaug apytikslę savo ovuliacijos dieną ir keletą dienelių prieš pradedi tikrinti, jei parodo 2 ryškias juosteles arba antroji (ne kontrolinė yra dar ryškesnė už kontrolinę), reiškia ovuliacija įvyks 24-36 val ,bėgyje. Na tada tik darbuotis tomis dienomis reikia.
va tiek  ax.gif

O jiems irgi slapimas naudojamas?O tai as tik apie kazkoki mikroskopa esu girdejusi-tai ten seiles naudoja.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 22, 11:36)
O jiems irgi slapimas naudojamas?O tai as tik apie kazkoki mikroskopa esu girdejusi-tai ten seiles naudoja.

naudojamas šlapimas. tik ne rytinis, kaip NT, o vakarinis. Pats testas labai panašiai atrodo kaip NT.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 22, 11:36)

kur seilės naudojamos tai ten Abor mikroskopas, yra tema irgi apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shurum burum @ 2007 06 08, 13:07)
PRG - progesterono tyrimas smile.gif sorry uz uzsifravimo nepaaiskinima. si menesi kaip tycia tyrem vyro spermiukus  blush2.gif tai ispuole kad myletis negalejom per paaati pika nes tyrimas netikslus butu buves...turim rezultatus kad spermiukai labai OK, bet praleidom tikriausiai galimybe...nes tuo vaisingu laikotarpiu sexy darem tik tas dvi dieneles kurios pazymetos  4u.gif

Sveikute, as gal cia ir nevisai i tema, bet norejau pasiidomauti, kokiu tikslu tyrete vyro spermiukus? Mums jau du menesius nepavyksta, tai nezinau, ar jau reikia susirupint del to tyrimo? Ir tai ne pagrindine priezastis butu - kaip tik kai pradejom nesisaugot man ishsireguliavo ciklas, abu menesius vis veliau ir veliau mmm prasidedavo, kai priesh tai super reguliarus buvo. Sakau cia gal tie spermotozoidai man itaka padare ir reikia juos patikrinti?
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2007 06 23, 10:54)
Sveikute, as gal cia ir nevisai i tema, bet norejau pasiidomauti, kokiu tikslu tyrete vyro spermiukus? Mums jau du menesius nepavyksta, tai nezinau, ar jau reikia susirupint del to tyrimo? Ir tai ne pagrindine priezastis butu - kaip tik kai pradejom nesisaugot man ishsireguliavo ciklas, abu menesius vis veliau ir veliau mmm prasidedavo, kai priesh tai super reguliarus buvo. Sakau cia gal tie spermotozoidai man itaka padare ir reikia juos patikrinti?

Jeigu prieš nustodama saugotis gėrei KT, tai jų nutraukimas daug reiškia ciklui. Kažkaio neteko girdėt ar skautyt, kad spermatozoidai kažkokius pokyčius , apart nėštumo, daro įtaką mirksiukas.gif Na dar sako , galima naudoti kaip kaukę odai...
Atsakyti
[quote=miig,2007 06 22, 12:13]
naudojamas šlapimas. tik ne rytinis, kaip NT, o vakarinis. Pats testas labai panašiai atrodo kaip NT.

Greiciausiai ju visokiu yra, tas kur as nusipirkau yra is 7 testuku, atrodo visai, kaip NT ir taip pat naudoji. Tada pagal ciklo ilguma yra lentele, sakykim jei ciklas 30 dienu, tada pradedi 13 diena naudoti. Reikia tikrinti kiekviena diena tuo paciu metu, siulo tarp 10 ryto ir 8 vakaro kada patogu, tik kiekviena diena tuo paciu metu. Reikia mazdaug 4 valandas nesisioti pries tai, todel ir siulo maziau gerti, kad galetum iskesti tiek laiko. Na atlieki testuka, palieki 3-10 minuciu, ir jei antram langeli juostele pasidaro tokios pat spalvos arba ryskesne, vadinasi kad slapime rastas didelis kiekis tam tikro hormono, kurio buna didelis kiekis pries prasidedant ovuliacijai. Jei toks rezultatas pasimato testuke, vadinasi ovuliacija prasides tar 24 -48 valandu ir galima planuoti savo veiksmus toliau 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad nei vienas metodas tiksliai neatsako, kada bus O, tik apytiksliai doh.gif po paros, pusantros. O taip norėtųsi aiškaus atsakymo, pvz., tokią dieną, tokią valandą lotuliukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
tai va, pradedu naują ciklą su gleivių metodu, paparčių ir dar nuojautos (o gal likimo?) metodu g.gif
Tiesa, kam ciklas būna 25 dienos, kaip sekasi gaudyti O ? Ar spėjate, merginos ax.gif 4u.gif
Atsakyti