Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(IngaInga @ 2007 06 05, 16:42)
Labuka  rolleyes.gif
kazkur teko skaityt, kad kiausinelio implantacijos metu gali buti tasiu rusvai-rausvu isskyru, ir kad implantacija vyksta 5-10 dienu po ovuliacijos. Ovuliacijos pozymius jauciau (dilgciojo pilvo apacioj vienoj pusej, ir pagal kalendoriu sutapo), o va apie implantacijos pozymius labai mazai kur parasyta... 
gal kas ka zinot? pasidalinkit!  mirksiukas.gif

Šiandien man 14 c.d. ciklas apie 30 d. darė echo tai rado 13 mm folikulą, tačiau šiandien nuo ryto gleivės kažkokios kreminės, implantacija tai nelabai galėtų būti, nes gal O dar neįvykus g.gif po O juk folikulo jau nebūna ar ne?
gal kas turi kokių versijų, dėl ko taip, nes anksčiau tai taip niekada nebūdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 06 18, 15:37)
Šiandien man 14 c.d. ciklas apie 30 d. darė echo tai rado 13 mm folikulą, tačiau šiandien nuo ryto gleivės kažkokios kreminės, implantacija tai nelabai galėtų būti, nes gal O dar neįvykus  g.gif  po O juk folikulo jau nebūna ar ne?
gal kas turi kokių versijų, dėl ko taip, nes anksčiau tai taip niekada nebūdavo  g.gif

Kai folikulas sprogsta, tuomet ir įvyksta ovuliacija, reiškia tau dar O neįvyko. O kreminės gleivės atrodo nevaisingos, greitai jos turėtų pasikeisti į tąsias ir vandeningas. Pamenu kartą irgi buvau pas ginekologą, matė bręstantį folikulą ir po kurio laiko stebint BT supratau kada O įvyko.
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 06 18, 17:43)
Kai folikulas sprogsta, tuomet ir įvyksta ovuliacija, reiškia tau dar O neįvyko. O kreminės gleivės atrodo nevaisingos, greitai jos turėtų pasikeisti į tąsias ir vandeningas. Pamenu kartą irgi buvau pas ginekologą, matė bręstantį folikulą ir po kurio laiko stebint BT supratau kada O įvyko.

labos, kadangi jau truputi zinau, tai pasakysiu gal kam padesiu, nes labai norejau kad kasnors is zinanciu o ne speliojanciu parasytu, kai dar pati nezinojau kaip ir kas. biggrin.gif
iki O pas mane gleives buvo skaidrios ne kakavines jau tikrai, per o baisiai tasios, nerealiai gausios, baltos. be to O labai ryskiai jauciau, pasirodo tik anksciau nekreipdavau demesio, tai va pucia pilvo apacia tada ir skaudena po truputi. po kokiu 5-6 dienu pamaciau rausvai rudas iskyras, ir po kokiu 10 dienu po O, beje ji ivyko 12 cd, pamaciau truputi kraujo, tai ir buvo inplantacija, po siu ivykiu ir nuojautos pasidariau testa keturios dienos iki mmmm ir 12 DPO, jis II nestuke.gif
gleiviu stebejimas ir BT matavimas man labai padejo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiisstte: 18 birželio 2007 - 15:59
QUOTE(klein @ 2007 06 18, 16:43)

tai dar teks palūkėti dienelę kitą, tikiuosi, kad nieko blogo nelaiku, tos kreminės išskyros. Gal praeis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 18 birželio 2007 - 16:22
Sveikos,
Šiandien išskyros jau nekreminės, bet dar ir nevaisingos, jau 15 c.d. ir dar nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 06 19, 15:16)
Sveikos,
Šiandien išskyros jau nekreminės, bet dar ir nevaisingos, jau 15 c.d. ir dar nieko  g.gif

Pas mane kartais išvis sausa būna per vaisingas dienas. Bet pas ginę nuėjus ji jų mato gimdos kaklelį...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 06 19, 14:49)
Pas mane kartais išvis sausa būna per vaisingas dienas. Bet pas ginę nuėjus ji jų mato gimdos kaklelį...

Keista... Man jau turi artėti O, o gleivių irgi lyg ir nėra, buvo prieš keletą dienų tokios tąsesnės, bet BT dar nepakilo, šiandien paskaudeno tai vieną, tai kitą šoną, bet nežinau kur link tai veda...
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 06 19, 16:15)
Keista... Man jau turi artėti O, o gleivių irgi lyg ir nėra, buvo prieš keletą dienų tokios tąsesnės, bet BT dar nepakilo, šiandien paskaudeno tai vieną, tai kitą šoną, bet nežinau kur link tai veda...

tai jų greičiausia yra, tik mažesnis kiekis ir nematai pati jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 06 19, 15:19)
tai jų greičiausia yra, tik mažesnis kiekis ir nematai pati jų  mirksiukas.gif

Taigi va kad ne. Kiek stebiu, visada būdavo gausios, o dabar visiška sausra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 06 19, 16:28)
Taigi va kad ne. Kiek stebiu, visada būdavo gausios, o dabar visiška sausra  doh.gif

aš vistiek lieku prei savo nuomonės kad jų yra bet mažai ir jų nematai 4u.gif Tai ryt gal pareis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 06 19, 15:49)

Aš tai kažkaip anksčiau nelabai stebėdavau, bet būdavo dienų kai tokios tąsios, bet šį ciklą kaip nėr taip nėr, na lauksim gal pasirodys iki savaitgalio, kada pagal folikulą turėtų būti O.
O gal smileysex.gif gali sutrikdyti gleivių matomumą, gal jos kaip tu sakai gimdos kaklelyje yra, o išorėje nesimato g.gif

QUOTE(klein @ 2007 06 19, 16:15)

o gal termometras netiksliai rodo? Kokiu tu matuoji? Kažkaip man atrodo, kad gyvsidabrinis ne visada užfiksuoja nedidelius tem. pasikeitimus. O tu neturi galimybės echo pasidaryti, tai matytų ar jau buvo O ar ne.
O gal ciklas sugrybavo, ginė sakė, kad nuo karšto oro gali ciklas pagrybauti g.gif
gerai dar, kad pagal mėnulį negrybauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 06 20, 16:57)

O gal smileysex.gif gali sutrikdyti gleivių matomumą,

tikrai gali smileysex.gif apsunkinti gleivių stebėjimą. gali paslėpti informaciją unsure.gif (tiesa ne pats smileysex.gif , o išskyros ir spermiukai)
Atsakyti