Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Sveikutes smile.gif
Dabar pati mislyju ir ner su kuo pasitart g.gif .Pradejau darytis ovuliacijos testus ir issiziojus laukt ovuliacijos. Manau,kad turetu ivykt apie 6-7 d.,tad pasimylet ruosiuos 4-5 d. Bet dabar sugalvojau, gal reiktu dar pabandyt balandzio 1 d.,juk stiprus spermiukai gyvibingi islieka apie 7 paras,bet bijau, kad nespes subresti ir sustipreti iki balandzio 4d.,nes zadu dar ir 4d. pavaryt, kad daugiau sansu butu. Ar uztektu jiems 3 dienu vel subrest?
Kaip darytumet jus? Ar bandyt 1 d. ar taupyt spermiukus 4 d.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-VANILĖ- @ 2007 03 31, 17:46)
Sveikutes smile.gif
Dabar pati mislyju ir ner su kuo pasitart g.gif .Pradejau darytis ovuliacijos testus ir issiziojus laukt ovuliacijos. Manau,kad turetu ivykt apie 6-7 d.,tad pasimylet ruosiuos 4-5 d. Bet dabar sugalvojau, gal reiktu dar pabandyt balandzio 1 d.,juk stiprus spermiukai gyvibingi islieka apie 7 paras,bet bijau, kad nespes subresti ir sustipreti iki balandzio 4d.,nes zadu dar ir 4d. pavaryt, kad daugiau sansu butu. Ar uztektu jiems 3 dienu vel subrest?
Kaip darytumet jus? Ar bandyt 1 d. ar taupyt spermiukus 4 d.? blush2.gif

man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36, kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu mirksiukas.gif
taip kad pamylek savo brangiausiaji ir 1d ir 4d tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DDajana: 31 kovo 2007 - 17:57
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 18:56)
man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36val , kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 16:56)
man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36, kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu mirksiukas.gif

kvailas klausimas,kas 36? blush2.gif valandas?
visada galvojau, kad cia tik bobuciu pletkas, kad jei kasdien smileysex.gif tai nespeja sperma subresti g.gif tai pasirodo cia teisybe?
Papildyta:
oi, jau paskaiciau, kad valandas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 17:56)

Merginos, man tai su tom 36 val. atrodo abejotina g.gif Kiek teko skaitynėti, niekur tokių skaičių neradau blush2.gif

tai va, o man šiandien vėl grūdeliai verysad.gif Tik 3 vaisingos dienos per ciklą, O buvo 9 dieną, tai, matyt, bus trumpas. Bet man tas mikroskopas tikrai padėjo tiksliau nustatyti O, nes pagal gleives tai dar dvejočiau wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as po dvieju abraziju nejauciu tokiu gleiviu, kokias turedavau pries tai. Nors abu kartus pastojau per viena cikla. Dabar matuojuos BT, ovuliacija pagal ja vyksta lygtai normaliai. Taciau pries mmm man visiskai nemaudzia krutines, tiesiog pirmaja diena paskaudena pilvuko apacia ir sonus. Nezinau gal kad neskauda krutines, cia kazkas blogai, gal kokiu hormonu mazai?
Geguzes menesi gydytojai liepia planuoti nestuma, rastas antifosfolipidinis sindromas, tai todel sako nelaukti ilgai, kol imunitetas nepilnai atsistates, bet as bijau, gal man dar kokiu hormonu truksta. Ar jeigu lengvai pastoju, tai viskas su jais gerai??? Bet gal isnesioti del to negaliu, gal ne vien cia tas sindromas???
Bijau, kad ir trecias nestumas nesibaigtu abrazija.. verysad.gif

Be to, geriu vitaminus ovuliavit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 04 01, 07:27)
tai va, o man šiandien vėl grūdeliai  verysad.gif Tik 3 vaisingos dienos per ciklą, O buvo 9 dieną, tai, matyt, bus trumpas.  Bet man tas mikroskopas tikrai padėjo tiksliau nustatyti O, nes pagal gleives tai dar dvejočiau  wub.gif

liolka, 9 diena sakai, tai cia devinta diena nuo tos dienos kai baigesi mm? ar cia su mm dienom? na pavyzdziui jei nueini pas daktare, tai ji skaiciuotu nuo pirmos mm dienos. tai kaip tu cia skaiciuoji?
trys vaisingos dienos dar visai neblogai mirksiukas.gif

QUOTE(Rola @ 2007 04 01, 10:10)
Sveikutes,

as po dvieju abraziju nejauciu tokiu gleiviu, kokias turedavau pries tai. Nors abu kartus pastojau per viena cikla. Dabar matuojuos BT, ovuliacija pagal ja vyksta lygtai normaliai. Taciau pries mmm man visiskai nemaudzia krutines, tiesiog pirmaja diena paskaudena pilvuko apacia ir sonus. Nezinau gal kad neskauda krutines, cia kazkas blogai, gal kokiu hormonu mazai?
Geguzes menesi gydytojai liepia planuoti nestuma, rastas antifosfolipidinis sindromas, tai todel sako nelaukti ilgai, kol imunitetas nepilnai atsistates, bet as bijau, gal man dar kokiu hormonu truksta. Ar jeigu lengvai pastoju, tai viskas su jais gerai??? Bet gal isnesioti del to negaliu, gal ne vien cia tas sindromas???
Bijau, kad ir trecias nestumas nesibaigtu abrazija.. verysad.gif

Be to, geriu vitaminus ovuliavit... ax.gif

dziaugis, kad neskausminga krutine, nieko cia blogo, bent as taip manau, man pavyzdziui irgi buna kad isvis nei krutines nei pilvo nei trupucio nemaudzia. dabar rasydama pagalvojau, gal del to ir neuzkimba, na bet nereik prisigalvot nesamoniu manau smile.gif
o jei lengvai pastoji tikrai turetu viskas tvarkoj su hormonais buti mirksiukas.gif nors apie tas abrazijas as mazai zinau, bet tikekimes sitas nestuke.gif bustoks koks reikia ir ten kur reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 03 31, 23:55)
kvailas klausimas,kas 36?  blush2.gif  valandas?
visada galvojau, kad cia tik bobuciu pletkas, kad jei kasdien  smileysex.gif  tai nespeja sperma subresti  g.gif  tai pasirodo cia teisybe?
Papildyta:
oi, jau paskaiciau, kad valandas ax.gif

schmoll.gif neteisybe, aisku keivienas mano savaip, bet moksliskai irodyta, jog spermiukai bresta apie menesi ar ilgiau, todel kelios valandos to nekeicia
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 04 01, 18:14)
schmoll.gif neteisybe, aisku keivienas mano savaip, bet moksliskai irodyta, jog spermiukai bresta apie menesi ar ilgiau, todel kelios valandos to nekeicia

tai kaip suprasti smileysex.gif menesyje karta tik....?
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 04 01, 18:27)
tai kaip suprasti  smileysex.gif  menesyje karta tik....?

g.gif
tai turbut jie vis bresta bresta, o tie subrende reikalo metu iseina, o kurie nesubrende tai lieka bresti blush2.gif
net geda, kad tiek mazai anatomijos ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 04 01, 20:35)
g.gif
tai turbut jie vis bresta bresta, o tie subrende reikalo metu iseina, o kurie nesubrende tai lieka bresti blush2.gif
net geda, kad tiek mazai anatomijos ziniu  smile.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2006 09 06, 07:01)
Mergaite skaip jus pastebite ta svaisingas gleives  g.gif ,nes man niekaip neina ju pamatyti buna,kad kaip vandenelis ,arba baltos.Nieko neuprantu

As irgi jau kelinta menesi stebiu tas savo gleives ir visai pasimetus doh.gif ner pas mane tokiu,kaip kiausinio baltymas g.gif arba labai gausios kaip vandenelis arba jau baltos tirstos blink.gif g.gif
Atsakyti