Sveikutes
Dabar pati mislyju ir ner su kuo pasitart .Pradejau darytis ovuliacijos testus ir issiziojus laukt ovuliacijos. Manau,kad turetu ivykt apie 6-7 d.,tad pasimylet ruosiuos 4-5 d. Bet dabar sugalvojau, gal reiktu dar pabandyt balandzio 1 d.,juk stiprus spermiukai gyvibingi islieka apie 7 paras,bet bijau, kad nespes subresti ir sustipreti iki balandzio 4d.,nes zadu dar ir 4d. pavaryt, kad daugiau sansu butu. Ar uztektu jiems 3 dienu vel subrest?
Kaip darytumet jus? Ar bandyt 1 d. ar taupyt spermiukus 4 d.?
QUOTE(-VANILĖ- @ 2007 03 31, 17:46)
Sveikutes
Dabar pati mislyju ir ner su kuo pasitart .Pradejau darytis ovuliacijos testus ir issiziojus laukt ovuliacijos. Manau,kad turetu ivykt apie 6-7 d.,tad pasimylet ruosiuos 4-5 d. Bet dabar sugalvojau, gal reiktu dar pabandyt balandzio 1 d.,juk stiprus spermiukai gyvibingi islieka apie 7 paras,bet bijau, kad nespes subresti ir sustipreti iki balandzio 4d.,nes zadu dar ir 4d. pavaryt, kad daugiau sansu butu. Ar uztektu jiems 3 dienu vel subrest?
man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36, kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu
taip kad pamylek savo brangiausiaji ir 1d ir 4d
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 18:56)
man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36val , kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 16:56)
man gydytoja sake, kad uzsiiminet reiktu kas 36, kad O nepraziopsotum ir spermiukai subrestu
kvailas klausimas,kas 36? valandas?
visada galvojau, kad cia tik bobuciu pletkas, kad jei kasdien tai nespeja sperma subresti tai pasirodo cia teisybe?
Papildyta:
oi, jau paskaiciau, kad valandas
QUOTE(DDajana @ 2007 03 31, 17:56)
Merginos, man tai su tom 36 val. atrodo abejotina Kiek teko skaitynėti, niekur tokių skaičių neradau
tai va, o man šiandien vėl grūdeliai Tik 3 vaisingos dienos per ciklą, O buvo 9 dieną, tai, matyt, bus trumpas. Bet man tas mikroskopas tikrai padėjo tiksliau nustatyti O, nes pagal gleives tai dar dvejočiau
Sveikutes,
as po dvieju abraziju nejauciu tokiu gleiviu, kokias turedavau pries tai. Nors abu kartus pastojau per viena cikla. Dabar matuojuos BT, ovuliacija pagal ja vyksta lygtai normaliai. Taciau pries mmm man visiskai nemaudzia krutines, tiesiog pirmaja diena paskaudena pilvuko apacia ir sonus. Nezinau gal kad neskauda krutines, cia kazkas blogai, gal kokiu hormonu mazai?
Geguzes menesi gydytojai liepia planuoti nestuma, rastas antifosfolipidinis sindromas, tai todel sako nelaukti ilgai, kol imunitetas nepilnai atsistates, bet as bijau, gal man dar kokiu hormonu truksta. Ar jeigu lengvai pastoju, tai viskas su jais gerai??? Bet gal isnesioti del to negaliu, gal ne vien cia tas sindromas???
Bijau, kad ir trecias nestumas nesibaigtu abrazija..
Be to, geriu vitaminus ovuliavit...
as po dvieju abraziju nejauciu tokiu gleiviu, kokias turedavau pries tai. Nors abu kartus pastojau per viena cikla. Dabar matuojuos BT, ovuliacija pagal ja vyksta lygtai normaliai. Taciau pries mmm man visiskai nemaudzia krutines, tiesiog pirmaja diena paskaudena pilvuko apacia ir sonus. Nezinau gal kad neskauda krutines, cia kazkas blogai, gal kokiu hormonu mazai?
Geguzes menesi gydytojai liepia planuoti nestuma, rastas antifosfolipidinis sindromas, tai todel sako nelaukti ilgai, kol imunitetas nepilnai atsistates, bet as bijau, gal man dar kokiu hormonu truksta. Ar jeigu lengvai pastoju, tai viskas su jais gerai??? Bet gal isnesioti del to negaliu, gal ne vien cia tas sindromas???
QUOTE(Lioka @ 2007 04 01, 07:27)
tai va, o man šiandien vėl grūdeliai Tik 3 vaisingos dienos per ciklą, O buvo 9 dieną, tai, matyt, bus trumpas. Bet man tas mikroskopas tikrai padėjo tiksliau nustatyti O, nes pagal gleives tai dar dvejočiau
liolka, 9 diena sakai, tai cia devinta diena nuo tos dienos kai baigesi mm? ar cia su mm dienom? na pavyzdziui jei nueini pas daktare, tai ji skaiciuotu nuo pirmos mm dienos. tai kaip tu cia skaiciuoji?
trys vaisingos dienos dar visai neblogai
QUOTE(Rola @ 2007 04 01, 10:10)
Sveikutes,
dziaugis, kad neskausminga krutine, nieko cia blogo, bent as taip manau, man pavyzdziui irgi buna kad isvis nei krutines nei pilvo nei trupucio nemaudzia. dabar rasydama pagalvojau, gal del to ir neuzkimba, na bet nereik prisigalvot nesamoniu manau
o jei lengvai pastoji tikrai turetu viskas tvarkoj su hormonais buti nors apie tas abrazijas as mazai zinau, bet tikekimes sitas bustoks koks reikia ir ten kur reikia
QUOTE(china @ 2007 03 31, 23:55)
kvailas klausimas,kas 36? valandas?
visada galvojau, kad cia tik bobuciu pletkas, kad jei kasdien tai nespeja sperma subresti tai pasirodo cia teisybe?
Papildyta:
Papildyta:
neteisybe, aisku keivienas mano savaip, bet moksliskai irodyta, jog spermiukai bresta apie menesi ar ilgiau, todel kelios valandos to nekeicia
QUOTE(Kudliukas @ 2007 04 01, 18:14)
neteisybe, aisku keivienas mano savaip, bet moksliskai irodyta, jog spermiukai bresta apie menesi ar ilgiau, todel kelios valandos to nekeicia
tai kaip suprasti menesyje karta tik....?
QUOTE(valdusia @ 2007 04 01, 18:27)
tai kaip suprasti menesyje karta tik....?
tai turbut jie vis bresta bresta, o tie subrende reikalo metu iseina, o kurie nesubrende tai lieka bresti
net geda, kad tiek mazai anatomijos ziniu
QUOTE(china @ 2007 04 01, 20:35)
tai turbut jie vis bresta bresta, o tie subrende reikalo metu iseina, o kurie nesubrende tai lieka bresti
net geda, kad tiek mazai anatomijos ziniu
taip
QUOTE(Prince @ 2006 09 06, 07:01)
Mergaite skaip jus pastebite ta svaisingas gleives ,nes man niekaip neina ju pamatyti buna,kad kaip vandenelis ,arba baltos.Nieko neuprantu
As irgi jau kelinta menesi stebiu tas savo gleives ir visai pasimetus ner pas mane tokiu,kaip kiausinio baltymas arba labai gausios kaip vandenelis arba jau baltos tirstos