Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

na merginos noriu pasitarti 4u.gif pora dienu buvo tik kristalai seiliu siandien is ryto pamaciau tarp kristalu esancias eglisakes( na man jie labiau i jas panasus nei i paparcius) tai reiskia kad arteja vaisingos dienos? BT 36,5 na kaip jus manote, kaip jusu patirtis siuos klausymu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 09:25)
na merginos noriu pasitarti  4u.gif  pora dienu buvo tik kristalai seiliu siandien is ryto pamaciau tarp kristalu esancias eglisakes( na man jie labiau i jas panasus nei i paparcius) tai reiskia kad arteja vaisingos dienos? BT 36,5 na kaip jus manote, kaip jusu patirtis siuos klausymu?  ax.gif

nu o kuri tau ciklo diena ir kiek buna ciklas dienu vidutiniskai?
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 30, 14:33)
nu o kuri tau ciklo diena ir kiek buna ciklas dienu vidutiniskai?

na cia tai sudetingas klausymas koks jis vidutiniskai... uzpraeitas buvo 55, praeitas 39 sis 22, tai net nezinau koks cia tas vidurkis.... g.gif o dabar 8 ciklo diena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 14:11)
na cia tai sudetingas klausymas koks jis vidutiniskai... uzpraeitas buvo 55, praeitas 39 sis 22, tai net nezinau koks cia tas vidurkis....  g.gif  o dabar 8 ciklo diena. ax.gif

g.gif jei 22 dienos tai tai gali ir O buti, bet jei ilgesnis tada sunku sprest. Pagalbines priemones, kurias as naudoju, nes maniskis ciklas irgi toks:
1. manpries O 2-1.5 savaites pries pardeda masti pilvuko apacia, sudilkcioja sonukai, strenos kartais paskausta
2. stebiu gleives, bet man su jomis sunkiai
3. stebiu nora myletis, per O turetu but didelis
4. stebiu gimdos kakleli, jis turetu buti aukstai, minkstas ir prasiveres (cia su pirstyuku apciuopiu, bet norint tiksliai nustatyti reikia praktikos keliu ciklu)
5. si cikla kai man visi pozymiai susidejo, dar pasidariau O testuka thumbup.gif jis buvo teigiamas - tai si cikla pataikiau
6. norunt isitikinti, kad O tikrai buvo matuoju BT, je ji 3 dienas issilaiko pakilusi, reiskias jau po visko belieka 2 savaites islaukti iki mmm
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 30, 15:05)
4. stebiu gimdos kakleli, jis turetu buti aukstai, minkstas ir prasiveres (cia su pirstyuku apciuopiu, bet norint tiksliai nustatyti reikia praktikos keliu ciklu)

O šitas punktas tai mistikų mistika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 30, 15:21)
O šitas punktas tai mistikų mistika  blink.gif

kodel?
Atsakyti
Na pačiai ten visus paminkštėjimus apciuopt... g.gif Dar spėju jie ten lelabai akivaizdūs... Čiupinėsi ir galvosi - čia dabar įdomu minkštas ar ne, prasivėręs ar ne... Blyn aš net nežinau kiek giliai ten randasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 30, 15:41)
Na pačiai ten visus paminkštėjimus apciuopt...  g.gif  Dar spėju jie ten lelabai akivaizdūs...  Čiupinėsi ir galvosi - čia dabar įdomu minkštas ar ne, prasivėręs ar ne... Blyn  aš net nežinau kiek giliai ten randasi  doh.gif

taip cia teisybe, as trecia cikla cupineju, tai jau mazdau atskiriu doh.gif
Atsakyti
Dar klausimelis toks butu ... o kaip daznai ciupinet reiketu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 30, 16:04)
Dar klausimelis toks butu ... o kaip daznai ciupinet reiketu... smile.gif

tuo paciu metu kiekviena diena. Tuo pacu metu todel, kad gimdarytais buna auskciau, o vakarais zemiau, tai gali susimaisyt jei ne tuo paciu laiku
Atsakyti
Nu reiks bandyt nuo kito ciklo g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 08:25)
na merginos noriu pasitarti  4u.gif  pora dienu buvo tik kristalai seiliu siandien is ryto pamaciau tarp kristalu esancias eglisakes( na man jie labiau i jas panasus nei i paparcius) tai reiskia kad arteja vaisingos dienos? BT 36,5 na kaip jus manote, kaip jusu patirtis siuos klausymu?  ax.gif

Čia KUDLIUKAS jau išsamiai atsakė 4u.gif Aš stebiu ir visus tuos požymius, apart 4) 4u.gif Manau, labai svarbu visus stebėjimus dėl O sujungti į vieną drinks_cheers.gif

Man irgi jau papartėliai smile.gif ig vaisingos gleives wub.gif ir dar šiandien pilvo maudimas... Tik nesuprantu, maudžia prieš O prieš kiek dienu? doh.gif
Atsakyti