na merginos noriu pasitarti pora dienu buvo tik kristalai seiliu siandien is ryto pamaciau tarp kristalu esancias eglisakes( na man jie labiau i jas panasus nei i paparcius) tai reiskia kad arteja vaisingos dienos? BT 36,5 na kaip jus manote, kaip jusu patirtis siuos klausymu?
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 09:25)
na merginos noriu pasitarti pora dienu buvo tik kristalai seiliu siandien is ryto pamaciau tarp kristalu esancias eglisakes( na man jie labiau i jas panasus nei i paparcius) tai reiskia kad arteja vaisingos dienos? BT 36,5 na kaip jus manote, kaip jusu patirtis siuos klausymu?
nu o kuri tau ciklo diena ir kiek buna ciklas dienu vidutiniskai?
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 30, 14:33)
nu o kuri tau ciklo diena ir kiek buna ciklas dienu vidutiniskai?
na cia tai sudetingas klausymas koks jis vidutiniskai... uzpraeitas buvo 55, praeitas 39 sis 22, tai net nezinau koks cia tas vidurkis.... o dabar 8 ciklo diena.
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 14:11)
na cia tai sudetingas klausymas koks jis vidutiniskai... uzpraeitas buvo 55, praeitas 39 sis 22, tai net nezinau koks cia tas vidurkis.... o dabar 8 ciklo diena.
jei 22 dienos tai tai gali ir O buti, bet jei ilgesnis tada sunku sprest. Pagalbines priemones, kurias as naudoju, nes maniskis ciklas irgi toks:
1. manpries O 2-1.5 savaites pries pardeda masti pilvuko apacia, sudilkcioja sonukai, strenos kartais paskausta
2. stebiu gleives, bet man su jomis sunkiai
3. stebiu nora myletis, per O turetu but didelis
4. stebiu gimdos kakleli, jis turetu buti aukstai, minkstas ir prasiveres (cia su pirstyuku apciuopiu, bet norint tiksliai nustatyti reikia praktikos keliu ciklu)
5. si cikla kai man visi pozymiai susidejo, dar pasidariau O testuka jis buvo teigiamas - tai si cikla pataikiau
6. norunt isitikinti, kad O tikrai buvo matuoju BT, je ji 3 dienas issilaiko pakilusi, reiskias jau po visko belieka 2 savaites islaukti iki mmm
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 30, 15:05)
4. stebiu gimdos kakleli, jis turetu buti aukstai, minkstas ir prasiveres (cia su pirstyuku apciuopiu, bet norint tiksliai nustatyti reikia praktikos keliu ciklu)
O šitas punktas tai mistikų mistika
Na pačiai ten visus paminkštėjimus apciuopt... Dar spėju jie ten lelabai akivaizdūs... Čiupinėsi ir galvosi - čia dabar įdomu minkštas ar ne, prasivėręs ar ne... Blyn aš net nežinau kiek giliai ten randasi
QUOTE(vredna @ 2007 03 30, 15:41)
Na pačiai ten visus paminkštėjimus apciuopt... Dar spėju jie ten lelabai akivaizdūs... Čiupinėsi ir galvosi - čia dabar įdomu minkštas ar ne, prasivėręs ar ne... Blyn aš net nežinau kiek giliai ten randasi
taip cia teisybe, as trecia cikla cupineju, tai jau mazdau atskiriu
Dar klausimelis toks butu ... o kaip daznai ciupinet reiketu...
QUOTE(vredna @ 2007 03 30, 16:04)
Dar klausimelis toks butu ... o kaip daznai ciupinet reiketu...
tuo paciu metu kiekviena diena. Tuo pacu metu todel, kad gimdarytais buna auskciau, o vakarais zemiau, tai gali susimaisyt jei ne tuo paciu laiku
Nu reiks bandyt nuo kito ciklo Aciu
QUOTE(valdusia @ 2007 03 30, 08:25)
Čia KUDLIUKAS jau išsamiai atsakė Aš stebiu ir visus tuos požymius, apart 4) Manau, labai svarbu visus stebėjimus dėl O sujungti į vieną
Man irgi jau papartėliai ig vaisingos gleives ir dar šiandien pilvo maudimas... Tik nesuprantu, maudžia prieš O prieš kiek dienu?