Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(vredna @ 2007 03 14, 11:18)
Truputi nesupratau, pati sau gali stebėt kakleli???  g.gif  Kiek žinau tik daktarė gali tokius dalykus pažiurėt...

galima ir paciai. Ikisi pirsta ir apciuopi blush2.gif
Atsakyti
ogogo blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi kaip cia linksmai sniakam mergiates lotuliukas.gif na kaip pas jus kokios dienos? pas mane dar vis ramu atrodo, dar vis susra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 14, 21:28)
lotuliukas.gif  oi kaip cia linksmai sniakam mergiates  lotuliukas.gif  na kaip pas jus kokios dienos? pas mane dar vis ramu atrodo, dar vis susra  blush2.gif

pas mane gal jau artejama prie vaisingumo, bet neesu tikra mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif kartais taip jau buna kad atrodo ir taip daznai tai darai smileysex.gif bet jei angeleliu ateiti dar nelaikas jis ir neateina nepriklausomai no to kaip smarkiai teveliai smileysex.gif bet linkiu sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites,gal kuri zinot kokios gleives buna is kart po pastojimo?Ar ju is vis nebuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*J&J* @ 2007 03 14, 23:59)
Sakykit mergaites,gal kuri zinot kokios gleives buna is kart po pastojimo?Ar ju is vis nebuna? g.gif

Tiksliai nezinau, bet kiek skaiciau vienos sako kad ju padaugeja, o kokios jos buna nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*J&J* @ 2007 03 14, 22:59)

Is kart po pastojimo tikrai nieko tokio nebuna, viskas kaip visada. Po kokio menesio ar dvieju gali pradet kazkas keistis, bet tikrai ne iskart po pastojimo.
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 13, 21:55)
Lioka o tu jau turi viena pupa? Kaip ja prisikvietiai?  smile.gif  Sutinku kad su vien gleiviu stbejimo metodu labai painu bauna nes dar iir  smileysex.gif  jas gali padeti  sumaisyti, bet tiesa tokia kad per vaisingas dienas labai jau norisi  smileysex.gif  blush2.gif  ax.gif

Va su tuo gleivių metodu ir prisikviečiau wub.gif bet ilgokai teko kviesti nuo debesėlio smile.gif Žinant, kad panašiai gali būti ir dabar, nusprendžiau išbandyti ARBOR, kad nepražiopsoti ax.gif
Dar prisiminiau vieno ginekologo patarimą - po smileysex.gif ramiai pagulėti ant nugaros sulenkus kojas per kelius apie 15-20 min., kad ten kur reikia kam reikia nuplauktų mirksiukas.gif Nežinau ar dėl to, bet būtent po to... gavosi pupa thumbup.gif
...po tokių dalykų galvoji, kam iš viso ta kontracepcija reikalinga, užtenka ir natūralių metodų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 03 15, 17:54)
Va su tuo gleivių metodu ir prisikviečiau  wub.gif bet ilgokai teko kviesti nuo debesėlio  smile.gif  Žinant, kad panašiai gali būti ir dabar, nusprendžiau išbandyti ARBOR, kad nepražiopsoti  ax.gif
Dar prisiminiau vieno ginekologo patarimą - po  smileysex.gif  ramiai pagulėti ant nugaros sulenkus kojas per kelius apie 15-20 min., kad ten kur reikia kam reikia nuplauktų  mirksiukas.gif  Nežinau ar dėl to, bet būtent po to... gavosi pupa  thumbup.gif 
...po tokių dalykų galvoji, kam iš viso ta kontracepcija reikalinga, užtenka ir natūralių metodų  4u.gif

tai va ir as tau visiskai pritariu thumbup.gif kaskaip kol dar neplanavom mazylio atrode jug tik pasimylesim nesisugodami ir bus nestuke.gif bet kai pradejom planuoti paaiskejo kad ne viskas cia taip jau ir paprasta schmoll.gif nepavyksta is karto ir mums bet neprarandam vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valdusia @ 2007 03 15, 15:32)
tai va ir as tau visiskai pritariu  thumbup.gif  kaskaip kol dar neplanavom mazylio atrode jug tik pasimylesim nesisugodami ir bus  nestuke.gif  bet kai pradejom planuoti paaiskejo kad ne viskas cia taip jau ir paprasta  schmoll.gif  nepavyksta is karto ir mums bet neprarandam vilties  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir taip pat galvojau, atrode po pirmo nesisaugojo iskarto patapsiu nestuke.gif

o man vel paparteliai siandien g.gif kazkas cia neaiskaus. tada buvo paparteliai viena diena, paskui tas testas vaisngumo tegiamas, o dabar man siandien vel papartelius rodo doh.gif na reiks vyra griebt smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2007 03 15, 17:31)

o man vel paparteliai siandien g.gif  kazkas cia neaiskaus. tada buvo paparteliai viena diena, paskui tas testas vaisngumo tegiamas, o dabar man siandien vel papartelius rodo  doh.gif na reiks vyra griebt  smileysex.gif

...Jeigu vėl papartėliai - tai tikrai reikia darbuotis wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti