Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Lapė-snapė @ 2007 01 15, 14:54)
Mergaitės, skaitinėju šitą temą ir susidomėjau tuo mikroskopu. Nieko anksčiau apie jį neesu girdėjus. Gal tos, kurios naudojasi, gali papasakoti išsamiau apie šitą daiktą?  4u.gif

Apie sita daikta kuo issamiausiai galima paskityti cia: www.arborita.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Zvake mirksiukas.gif . Jau radau, pasiskaičiau ir užsisakiau. Šią savaitę turėčiau gauti.
Atsakyti
Sveikos mergaitės.As dar nauja, nu ne visai nes skaitineju jusu zin.jau senai, labai aktualu ir ydomu. bigsmile.gif ......Isdrysiu ir as paklausti apie ta pilvo skaudejima ovuliacijos metu...sedziu daba ir jauciu kaip skauda apacioj..panasiai kaip per menesines tik silpniau...o antros puses salia ner unsure.gif ydomu kada dar butu ne per velu g.gif ,nes kazkur skaicau kad pilvo skaudejimas priesovuliacinis simptomas, o kitos raso, jae l.skauda tai ir ovuliacija...ydomu? Bet jaucias maudimas tikrai stipriai...siaip galvocaiu, kad koks uzdegimas, jei tai nuolat nesikartotu ciklo vidury.......o siaip svajoju apie leliuka...nors dar niekada realiai nebandziau to daryti smile.gif ......
Atsakyti
as ir pasiskaiciau zvakes nurodyta puslapiuka ir uzsisakiau mirksiukas.gif
dabar lauksiu kol ateis ir ieskosiu tu paparciu lapu ax.gif
lape snape, kai gausi papasakok kaip tau sekasi ten ka iziureti, nes man kazkaip atrodo, kad ten sunkiai matysis, bet cia turbut tik kol neturiu dar g.gif

ir labai idomu kiek leliuku uzkibo naudojantis siuo dalykeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pasiskaičiau senesnes temas (per paieška įvedžiau arbor), tai ten merginos šnekėjo, kad labai naudingas dalykėlis tas mikroskopas. Tiesa ne visom pavyksta per pirmą mėnesį teisingai juo naudotis, bet įgijus praktikos buna viskas gerai. O leliuku užkibo nemažai thumbup.gif .
Atsakyti
na tikekimes ir mums tada greitai uzkibs mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti, kiek laiko pries o pasirodo vaisingos gleives? truputeli susimakalavau beskaitydama blink.gif
Atsakyti
Na va, vakar pasiėmiau iš pašto savo mikroskopą thumbup.gif . Stovėjau eilėje beveik dvi valandas doh.gif , bet labai jau rūpėjo kuo greičiau išbandyti tą prietaisą, tai susikaupiau ir kantriai laukiau.
Taigi, vakar pabandžiau, nebuvo sudėtinga, tik man kažkaip nelabai patogu iškėlus ta daikčiuką taikyt į šviesą rolleyes.gif . Bet manau, dar truputį praktikos ir viskas bus ok biggrin.gif . Šiaip pagal bazinę temperatūrą ir pagal gleives pas mane vakar turėjo būti 2 DPO (diena po ovuliac.) taigi dar vaisinga, o šiandien 3 DPO jau visai mažai vaisinga. Tai ir seilių mėginys tą patį rodo, vakar kai žiūrėjau tie papartėliai turėjo daugiau šakelių, šiandien jau tik kelias.

Tidibee, manau, kad pas kiekvieną individualiai. Pabandyk vieną mėnesį kasdien stebėti gleives po MMM, tokiu būdu lengvai atseksi kelintą ciklo dieną jos pas tave pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė-snapė: 19 sausio 2007 - 10:24
Kaip suprantu, mikroskopu galima tirti burnos seiles?
Atsakyti
norejau paklausti.... man ovuliacijos testas rode, kad ovuliavau, bet jokiu gleiviu ir "slapumo" nebuvo. ar gali ovuliacinis testas suklysti?
Atsakyti
QUOTE(Toma @ 2007 01 19, 15:15)
Kaip suprantu, mikroskopu galima tirti burnos seiles?

Taip, šiuo mikroskopu tiriamos seilės, pagal jas nustatomos vaisingos dienos.
Papildyta:
QUOTE(Tidibee @ 2007 01 22, 05:26)
norejau paklausti.... man ovuliacijos testas rode, kad ovuliavau, bet jokiu gleiviu ir "slapumo" nebuvo. ar gali ovuliacinis testas suklysti?

Manau, kad testas neklydo. Tiesiog tos gleivės nebūtinai turi būti pastebimos, gerai nepamenu, bet man atrodo, kad ir šioje temoje merginos apie tai šnekėjo. Vienos jaučia, kitos - ne. Tai labai individualu. Gali būti, kad gleivės yra tik prie gimdos kaklelio, todėl ir nejauti.
Atsakyti
QUOTE(Tidibee @ 2007 01 22, 03:26)

as ir labai retai, kada pastebiu gleives, o ir siaip pas mane visokiu isskiru visada mazai buna, taip, kad visos mes esam skirtingos, gal ir tu is tu, pas kurias gleiviu nera mirksiukas.gif

lape-snape, smagu, kad jau gavai, as tai dar savo vis laukiu nesulaukiu ax.gif
labai rupi pabandyti
Atsakyti