Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 24, 12:28)
herėja, nuostabiai aprašyta istorija  :  sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai    ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei  wub.gif
o svarbiausia - būkit sveiki  4u.gif

QUOTE(Miliux @ 2007 11 24, 13:11)
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija  , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms  Aukit sveikos ir linksmos  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(Ice @ 2007 11 24, 13:11)
Herėja, nuostabiai aprašyta istorija  : Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti  4u.gif Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate  wub.gif Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes  wub.gif  wub.gif Aukite ir būkite sveiki  mirksiukas.gif

Aha, laikas tikrai greitai bega unsure.gif Ziuriu i savo kruopu leliukines nuotraukas ir jau nebeprisimenu ju tokiu verysad.gif Noreciau vel mano leliuuuuno, BET...

QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 13:35)

gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų  biggrin.gif nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį  biggrin.gif

Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo???
O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit lotuliukas.gif
Atsakyti
nu net apsiverkiau verysad.gif kaip miela ir grazu wub.gif o jau mergyciu koks grozis wub.gif wub.gif cia ne tik as pastebejau,bet ir mano drauges kurios uzeina ir as parodau blush2.gif
Jauciu nelengva su dviem iskarto,bet sako kad dvinukus daug lengviau auginti nei pametinukus doh.gif nu bent jau man nelengva,nors labai miela wub.gif
Linkiu kad ir toliau nesikeistu toks grozis wub.gif
Bet kaip tu jas atskiri nail.gif nail.gif
Papildyta:
Beje sveikinam isanksto su dvigubu tortadieniu
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 24, 14:28)
Kodel taip sakai? Del busimo amziaus skirtumo???
O gal pas tave mergyte gims, tai visi nebe i zentus, o i konkurentus stosit lotuliukas.gif

neeee.... irnesakyk.gif mano nuojauta man kužda, kad turėsiu sūnų wub.gif
o ir visos echoskopijos rodo vyriškus "pričindalus" ten, kur jie ir turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Nuostabi Nuostabiu Mergaiciu Gimimo Istorija!
wub.gif wub.gif wub.gif
Sanuole Hereja!!!!
Atsakyti
Nuostabiai aprasyta istorija. clap_1.gif dvigubas dziaugsmelis. 2.gif 2.gif grazu. aukit sveikutes.
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif sekmes auginant grazuolytes 4u.gif su artejanciu dvigubu tortadieniu birthday.gif
Atsakyti
Hereja... cray.gif nu ir istorija... skaiciau, seiles rijau, kad verkt nepradeciau. kokios mergytes wub.gif wub.gif Saunuole tu 4u.gif Aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
Super istorija thumbup.gif wub.gif wub.gif , na bet mamyte tai labai saunuole 4u.gif
Labai grazias dukrytes turi wub.gif wub.gif wub.gif
Stiprybes auginant dvi savo princeses 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super istorija ir nuotraukos.aš auginu tris sūnelius.gal kada ir savo 3 istotijas parašysiu...
Atsakyti
Sveikinu is visos sirdies su tokiom nuostabiom mergaitem!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif ! Saunuole mamyte! thumbup.gif
Beje, su artejanciu Mergyciu tortadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Ašaras tikrai išspaudė...Labai gražiai ir vaizdžiai papasakota...Įdomu buvo skaityti...O jau mergytės wub.gif wub.gif wub.gif Tikros gražuolės wub.gif
Atsakyti
Vajei,vajei,skaiciau sia istorija ir vis asarojau.Taip tik MAMA gali!!!!!!!!!!!Pagarba uz tavo kantrybe,istverme,atsidavima ir meile wub.gif .Tikiuosi tau uzaugusios tavo kruopytes ne viena butuka padovanos uz tai,kad tokia nuostabi MAMA buvai esi ir busi.SAUNUOLE!!! 4u.gif
Atsakyti