Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

geras! thumbup.gif

Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi thumbup.gif
o dabar perskaičiau ir šią - tokią nuostabią - istoriją thumbup.gif

dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
Sauni istorija 4u.gif
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses wub.gif Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes 4u.gif
Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes 4u.gif
Atsakyti
super istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dyyyyyyydelis dekui uz grazius zodzius man ir mano kruopoms wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu,kad nepavargot skaityti 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2007 11 22, 13:13)
geras!  thumbup.gif

Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi  thumbup.gif
o dabar perskaičiau ir šią  - tokią nuostabią - istoriją  thumbup.gif

dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai  4u.gif

As ir tave priemenu wub.gif Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man bigsmile.gif

QUOTE(agnieshka @ 2007 11 22, 17:20)
Sauni istorija  4u.gif
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses  wub.gif Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes  4u.gif
Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes  4u.gif

Va bigsmile.gif senos forumo pazistamos grizta wub.gif o kaip gi ta priesistore pamirsi unsure.gif tiek planuota, tiek laukta, o dabar abi turim rezultata biggrin.gif ir dar ta pacia diena gimdem thumbup.gif
Atsakyti
Hereja, gražiau, išsamiau ir vaizdingiau nemačiau aprašytos istorijos. Dieve, kokios gražios tavo abi mergaitės wub.gif Iašygs tikros gražuolės, oi daug vyrų širdžių duš...
Sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
kaip mielai parašyta wub.gif už šrdies griebė ax.gif pasikartosiu, tu esi super supermama.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif , taip įsijaučiau beskaitydama... Iš tokių kruopų kokios didelės panelytės išaugo bigsmile.gif Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif
Atsakyti
Hereja, va cia tai istorija.. wub.gif Tokia tikra, su visais tais isgyventais, kitaip tariant, isnesiotais jausmais wub.gif kuriuos dar ir dabar pamenu mirksiukas.gif
Ir net kaip Kaledas ir Naujuosius toj pacioj "puotoj" sutikom lotuliukas.gif

Bet jau koooookios kruopos (toli grazu nebe kruopytes) isaugo bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip gerai, kad sunkiausi pirmieji metai jau beveik praeity thumbup.gif ir per sias Kaledas ir Naujuosius atsigriebsim mirksiukas.gif Lakstysim kitoj puotoj paskui savo isdykelius lotuliukas.gif
Atsakyti
herėja, nuostabiai aprašyta istorija wub.gif wub.gif wub.gif sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai 4u.gif ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei wub.gif

o svarbiausia - būkit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija wub.gif , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms 4u.gif Aukit sveikos ir linksmos mirksiukas.gif
Atsakyti
Herėja, nuostabiai aprašyta istorija wub.gif wub.gif wub.gif Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti 4u.gif Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate wub.gif Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes wub.gif wub.gif Aukite ir būkite sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 23, 23:23)
As ir tave priemenu wub.gif Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man bigsmile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų biggrin.gif nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį biggrin.gif
Atsakyti