geras!
Hereja, atsimenu tave dar nuo tų laikų, kai tu vestuvėms ruošeisi
o dabar perskaičiau ir šią - tokią nuostabią - istoriją
dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai ir linkėjimai
Sauni istorija
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes
Linkejimai nuo bendradienio biciuko ir jo mamytes
O ta priesistore tokia artima, kiek dziaugsmo, liudesio, nerimo ir nezinios mena tos dienos...Bet va jau tokios dideles mazosios princeses Sveikatytes joms, o teveliams zinoma kantrybes
super istorija
Dyyyyyyydelis dekui uz grazius zodzius man ir mano kruopoms
Aciu,kad nepavargot skaityti
As ir tave priemenu Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man
Va senos forumo pazistamos grizta o kaip gi ta priesistore pamirsi tiek planuota, tiek laukta, o dabar abi turim rezultata ir dar ta pacia diena gimdem
Aciu,kad nepavargot skaityti
QUOTE(Katusik @ 2007 11 22, 13:13)
geras!
As ir tave priemenu Ant musu su vyru vestuviniu ziedu isgraviruota lotyniska fraze, kuria tu atsiuntei man
QUOTE(agnieshka @ 2007 11 22, 17:20)
Sauni istorija
Va senos forumo pazistamos grizta o kaip gi ta priesistore pamirsi tiek planuota, tiek laukta, o dabar abi turim rezultata ir dar ta pacia diena gimdem
Hereja, gražiau, išsamiau ir vaizdingiau nemačiau aprašytos istorijos. Dieve, kokios gražios tavo abi mergaitės Iašygs tikros gražuolės, oi daug vyrų širdžių duš...
Sėkmės jūsų šeimynai
Sėkmės jūsų šeimynai
kaip mielai parašyta už šrdies griebė pasikartosiu, tu esi super
Labai graži istorija , taip įsijaučiau beskaitydama... Iš tokių kruopų kokios didelės panelytės išaugo Sėkmės jūsų šeimynėlei
Hereja, va cia tai istorija.. Tokia tikra, su visais tais isgyventais, kitaip tariant, isnesiotais jausmais kuriuos dar ir dabar pamenu
Ir net kaip Kaledas ir Naujuosius toj pacioj "puotoj" sutikom
Bet jau koooookios kruopos (toli grazu nebe kruopytes) isaugo
Kaip gerai, kad sunkiausi pirmieji metai jau beveik praeity ir per sias Kaledas ir Naujuosius atsigriebsim Lakstysim kitoj puotoj paskui savo isdykelius
Ir net kaip Kaledas ir Naujuosius toj pacioj "puotoj" sutikom
Bet jau koooookios kruopos (toli grazu nebe kruopytes) isaugo
Kaip gerai, kad sunkiausi pirmieji metai jau beveik praeity ir per sias Kaledas ir Naujuosius atsigriebsim Lakstysim kitoj puotoj paskui savo isdykelius
herėja, nuostabiai aprašyta istorija sunkūs, bet labai reikšmingi išgyvenimai ir toliau būkit tokie stiprūs stiprūs kaip buvot iki šiolei
o svarbiausia - būkit sveiki
o svarbiausia - būkit sveiki
Nu net neturiu ir ką pridurti, labai gražiai aprašyta istorija , tikiuosi bus, gražus atsiminimas tavo mergytėms Aukit sveikos ir linksmos
Herėja, nuostabiai aprašyta istorija Kaip greitai bėga laikas...planavimas...nėštumas...gimimas...o vieneri metai jau baigia prabėgti Tikrai daug teko patirti Jūsų šeimai - kokie stiprūs esate Smagu matyti tokias gražias baltaplaukes paūgėjusias kruopytes Aukite ir būkite sveiki
QUOTE(hereja @ 2007 11 23, 23:23)
gaila, kad mano vaikinas negalės būti vienu iš tavo žentų nes tavo kruopos į jį visada žiūrėtų kaip į pienburnį