Labai labai grazios mergytes
hereja, labai graži jūsų istorija
nelengva buvo, bet juk atsipirko viskas su kaupu
sėkmės auginant double trouble
nelengva buvo, bet juk atsipirko viskas su kaupu
sėkmės auginant double trouble
Labai graži istorija, labai šiltai papasakota, o dar taip asmeniškai, kyla įspūdis, kad realiai ir pati dalyvavau visame tame Labai ačiū, Herėja, kad pasidalinai savo išgyvenimais su kitais. Kokios šaunios tavo mažiukės
Dekui labai uz grazius zodzius
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais
QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 22:28)
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais
QUOTE(hereja @ 2007 11 18, 11:10)
Dekui labai uz grazius zodzius
aha, bet aš vis tiek labai norėčiau
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes.
O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms.
Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos.
Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos.
QUOTE(Astara @ 2007 11 18, 12:22)
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes.
Aciukas
Skiriam skiriam
Charakteriai kaip diena ir naktis skiriasi, temperamentas irgi
Be to abi turi ant kuno kazkokiu zymiu, bruoziuku pagal ka atskiriam...bet ne visada
Be komentaru...... Tiesiog nuostabu!!! O mergytes,lai auga sveikos,grazios ir laimingos!!! cia tavo perliukam
o cia tau uz tikra moteriskuma,uz stiprybe ir kantrybe!!! TU SAUNOLE!!!
o cia tau uz tikra moteriskuma,uz stiprybe ir kantrybe!!! TU SAUNOLE!!!
QUOTE(hereja @ 2007 11 13, 19:45)
Aciu, mergytes, uz palinkejimus
Ir dekui Jums uz kantrybe skaitant tokia ilga istorija
Ir dekui Jums uz kantrybe skaitant tokia ilga istorija
Tu tikra saunuole , o Tavo mergytes tikri stebukliukai man dziaugsmo asarele nuriedejo,kai Tavo istorijoje Jos atejo i pasauli....
Istorija verta didziulio pagyrimo.
Sujaudino mane sita istorija... šaunuolė mamytė