Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

Labai labai grazios mergytes wub.gif
Atsakyti
hereja, labai graži jūsų istorija wub.gif
nelengva buvo, bet juk atsipirko viskas su kaupu mirksiukas.gif
sėkmės auginant double trouble biggrin.gif
Atsakyti
Labai graži istorija, labai šiltai papasakota, o dar taip asmeniškai, kyla įspūdis, kad realiai ir pati dalyvavau visame tame thumbup.gif Labai ačiū, Herėja, kad pasidalinai savo išgyvenimais su kitais. Kokios šaunios tavo mažiukės thumbup.gif
Atsakyti
Dekui labai uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 22:28)
[color=purple]Skaitydama taip įsijaučiau, kad ir pati užsinorėjau dvynukių  bigsmile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu cool.gif biggrin.gif Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 18, 11:10)
Dekui labai uz grazius zodzius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kazkaip dauguma zmoniu pamate isgirde apie dvyniu sako "kaip faina,kaip noreciau"....ale realybej nera viskas taip paprasta, lengva ir grazu cool.gif  biggrin.gif Vien zo - yra ka veikt. Nu bet negaliu skustis, nes siame forume yra ir mamyciu su trynukais blink.gif  bigsmile.gif

aha, bet aš vis tiek labai norėčiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. 4u.gif
O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms.

Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astara @ 2007 11 18, 12:22)
Kantrybės ir stiprybės auginant dvi mergytes. 4u.gif
O mergutėms aukti sveikoms ir linksmoms.

Kvailas aišku klausymas bet kaip gi jas skiriate? Man jos atrodo nu tiesiog vienodos. g.gif

Aciukas wub.gif
Skiriam skiriam biggrin.gif
Charakteriai kaip diena ir naktis skiriasi, temperamentas irgi biggrin.gif
Be to abi turi ant kuno kazkokiu zymiu, bruoziuku pagal ka atskiriam...bet ne visada cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Be komentaru...... wub.gif wub.gif wub.gif Tiesiog nuostabu!!! wub.gif O mergytes,lai auga sveikos,grazios ir laimingos!!! cia tavo perliukamuser posted image
o cia tau uz tikra moteriskuma,uz stiprybe ir kantrybe!!!user posted image TU SAUNOLE!!!
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 13, 19:45)
Aciu, mergytes, uz palinkejimus wub.gif
Ir dekui Jums uz kantrybe skaitant tokia ilga istorija 4u.gif

Tu tikra saunuole smile.gif , o Tavo mergytes tikri stebukliukai wink.gif man dziaugsmo asarele nuriedejo,kai Tavo istorijoje Jos atejo i pasauli....
Istorija verta didziulio pagyrimo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Hereja, labai graži istorija mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sujaudino mane sita istorija... šaunuolė mamytė thumbup.gif
Atsakyti
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti