Graziai papasakota istorija ir dar su iliustracijom! Sveikinu,augit sveikutes ir didutes
Pradejau skaityti Tavo saunia istorija, ji labai suintrigavo, o dar didesne nuostaba buvo, kai pamaciau Tavo foto, uz kuria balsavau konkurse
Man laaabai patiko ta foto, gaila, kad neagvo prizines vietos
Bet gal siame konkurse pasiseks
Stiprybes, kantrybes, dziaugsmingu nepakartojamu akimirku ir viso shito po du kartus
Man laaabai patiko ta foto, gaila, kad neagvo prizines vietos
Bet gal siame konkurse pasiseks
Stiprybes, kantrybes, dziaugsmingu nepakartojamu akimirku ir viso shito po du kartus
labai istorija. Kaip intriguojančiai parašyta, kad eilutes ne skaičiau, o ryte rijau, ir dar nuotraukytės taip gražiai įsilieja į kontekstą. Už didelius vargus - didelis atpildas... Stiprybės ir sveikatos jusų gražiai šeimynai
sveikinu tave ir tavo lelytes
6iaip tu esi viena iš tų,kur esu įsidemėjus šitam forume-pirmiausia dėl mano manymu gražiausių vestuvinių foto, paskui dėl šunio,paskui dėl to,kad laukiesi dvynių ir pan
Graži šeima esat
6iaip tu esi viena iš tų,kur esu įsidemėjus šitam forume-pirmiausia dėl mano manymu gražiausių vestuvinių foto, paskui dėl šunio,paskui dėl to,kad laukiesi dvynių ir pan
Graži šeima esat
Labai graži istorija Aš pati esu iš dvynių, tad skaityti buvo dar įdomiau... Tik mūsų mama nežinojo, kad gims du vaikučiai, tad siurprizas labai didelis buvo
Sėkmės auginant Ir nors vargelio irgi dvigubai, bet, kaip sako mano mama, ir džiaugsmelio irgi daugiau...
Sėkmės auginant Ir nors vargelio irgi dvigubai, bet, kaip sako mano mama, ir džiaugsmelio irgi daugiau...
Labai gražu , apsiverkiau net...
Sėkmės Jums
Sėkmės Jums
nepakartojama istorija begalo grazios mergytes Sveikinu
Tavo kruopytės labai gražios ir stiprios mergytės
O tu labai šauni mama, tiek daug dėl savo pupų iškentėjai
O tu labai šauni mama, tiek daug dėl savo pupų iškentėjai
Hereja super istorija, sekmes jums
begalo graziai parasei o dukrytes labai panasios i mama na ci mano nuomone