Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

Graziai papasakota istorija ir dar su iliustracijom! thumbup.gif Sveikinu,augit sveikutes ir didutes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pradejau skaityti Tavo saunia istorija, ji labai suintrigavo, o dar didesne nuostaba buvo, kai pamaciau Tavo nestuke.gif foto, uz kuria balsavau konkurse wub.gif
Man laaabai patiko ta foto, gaila, kad neagvo prizines vietos cool.gif
Bet gal siame konkurse pasiseks mirksiukas.gif

Stiprybes, kantrybes, dziaugsmingu nepakartojamu akimirku ir viso shito po du kartus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai thumbup.gif istorija. Kaip intriguojančiai parašyta, kad eilutes ne skaičiau, o ryte rijau, ir dar nuotraukytės taip gražiai įsilieja į kontekstą. Už didelius vargus - didelis atpildas... Stiprybės ir sveikatos jusų gražiai šeimynai 4u.gif
Atsakyti
sveikinu tave ir tavo lelytes ax.gif
6iaip tu esi viena iš tų,kur esu įsidemėjus šitam forume-pirmiausia dėl mano manymu gražiausių vestuvinių foto, paskui dėl šunio,paskui dėl to,kad laukiesi dvynių ir pan smile.gif
Graži šeima esat ax.gif
Atsakyti
Labai graži istorija 4u.gif Aš pati esu iš dvynių, tad skaityti buvo dar įdomiau... biggrin.gif Tik mūsų mama nežinojo, kad gims du vaikučiai, tad siurprizas labai didelis buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sėkmės auginant 4u.gif Ir nors vargelio irgi dvigubai, bet, kaip sako mano mama, ir džiaugsmelio irgi daugiau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražu smile.gif , apsiverkiau net...
Sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif dieviska istorija!!!Nuostabiai,nuosekliai aprasei drinks_cheers.gif visas baimes kartu su tavimi isgyvenau bigsmile.gif nuostabios mergytes,mylintys vienas kita teveliai,super thumbup.gif
Atsakyti
nepakartojama istorija 4u.gif begalo grazios mergytes wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Tavo kruopytės labai gražios ir stiprios mergytės wub.gif
O tu labai šauni mama, tiek daug dėl savo pupų iškentėjai rolleyes.gif
Atsakyti
Hereja super wub.gif istorija, sekmes jums
Atsakyti
begalo graziai parasei wub.gif wub.gif wub.gif o dukrytes labai panasios i mama na ci mano nuomone ax.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti