Aciu visiems uz palinkejimus ir grazius zodelius.
Buvau apleidus savo temute
Pasirodom, kokios jau uzaugom...dvynukems 3.5metu
Abi...ziuri Teleloto
Pirmoji dvynuke - Eva
Antroji - Leja
Buvau apleidus savo temute
Pasirodom, kokios jau uzaugom...dvynukems 3.5metu
Abi...ziuri Teleloto
Pirmoji dvynuke - Eva
Antroji - Leja
Abi grazuolytes ir jau panelytes auga Nuostabios Sekmes jums
na ir istorija... apsiverkiau...
aukit didutes grazutes! aciu!
aukit didutes grazutes! aciu!
Pirma kart skaitau tokia nerealiai nuoseklia ir pasakiska laukimo, gimimo istorija. Likau labai suzaveta,kiekviena pastraipa skaiciua su didziuliu susidomejimu kaip viskas klostytis toliau
Mergytes l.grazios, aukit ir toliau tokios grazios
Mergytes l.grazios, aukit ir toliau tokios grazios
Kokia grazi istorija. Dekui, kad taip issamiai viska aprasei. Mergytes tikros princeses, o jau akytes kokios grazios, tokios dideles, labai labai grazu Linkiu sekmes teveliams. Aukit visi keturi sveikai ir laimingai
O aš pavydžiu.. pavydžiu mamytei tokios ištvermės, tokio begalinio atsidavimo savo dukrytėms.. ir aišku pačių mergyčių manau, nuostabu turėt taip išlauktus vaikelius, ir tokius gražučius, visai kaip mama ir labai smagu, kad Dievas iškart dvi padovanojo
Kaip gražu ,net susigraudinau beskaitydama ,mergyčių grožis neišpasakytas
Sia vasara teko susitikti atsitiktinai sia seima,dvi mergaites ir tevelius,beje as ju nepazistu.. ir net nezinojau,kad yra tokia seima su tokia istorija..Lankemes delfinariume..jus sedejot keliomis eilemis zemiau..
Man atrodo,kad nebuvo nei vieno zmogaus is keliu simtu,kurie nebutu atkreipe demesi i jus..
Perskaicius sia istorija dar labiau pakraupau..
Man atrodo,kad nebuvo nei vieno zmogaus is keliu simtu,kurie nebutu atkreipe demesi i jus..
Perskaicius sia istorija dar labiau pakraupau..
Nuostabi istorija su nuostabia pabaiga
Mamyte, auginate nuostabias mergytes, kurios tikrtai buvo vertos tokios istvermes Sekmes jums
O sako stebuklu nebuna, buna, tikrai buna
Mamyte, auginate nuostabias mergytes, kurios tikrtai buvo vertos tokios istvermes Sekmes jums
O sako stebuklu nebuna, buna, tikrai buna
Nuostabi istorija, nuostabi mama, nuostabios dukrytės!!!!