Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

Verta skaityti ilgas ir grazias istorijas thumbup.gif Aciu uz idomu ir vaizdinga pasakojima ir kuo diziausios sekmes jusu seimynelei 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunios mergaites..
sveikatos jums ir daug sypsenu smile.gif
Atsakyti
super grazhi istorija, kuria stebejom visos sausinukes "online" mirksiukas.gif
Kokios paneles jau dideles, kokios grazhios thumbup.gif
aukit sveikos ir toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu, taip sugraudino....kiek teko mamytei iškentėti...na, bet dėl tokio stebuklo mamos viską gali iškęsti!!
Jau mažylių groooožis!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, kaip gražu!!! wub.gif Susigraudinau...Taip išsamiai parašyta, o jau mergyčių grožis bigsmile.gif Ir mamytė tikra didvyrė thumbup.gif Aukit dideli ir sveiki 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip tu gražiai papasakojai wub.gif wub.gif wub.gif O aš dar tau zirzdavau,kad mano nestuke.gif sunkus buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif palyginus su tavuoju,tai...O tu tikra super mama 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatėlės jums
Atsakyti
Labai grazi istorija,o mergytes kokios grazuoles,visos i mama thumbup.gif .Sveikatos jums ir laimes wub.gif
Atsakyti
Labai grazi ir laimingai pasibaigiusi istorija..nuosirdziai viskas aprasyta..buvo lab idomu skaityti ir sekiau turini kaip pasaka. Labai grazi seimynele- mergytes kaip tikros lelytes. Aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios visos 3 merginos wub.gif (iskaitant mama)
Aukit sveikos ir laimingos. 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasei jusu istorija wub.gif wub.gif Aukit sveikutes ir didutes wub.gif wub.gif mergytes tikros razuolytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai viena iš geriausių mano skaitytų istorijų 4u.gif O jau panų grožis neišpasakytas, kaip ir mamytės. Reiks po kokių 20 metelių pasidairyti čia forume (jei dar bus) marčios biggrin.gif .

Sėkmės šeimynai thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif wub.gif
Tikrai nenorejau nieko sugraudinti biggrin.gif
Atsakyti