Verta skaityti ilgas ir grazias istorijas Aciu uz idomu ir vaizdinga pasakojima ir kuo diziausios sekmes jusu seimynelei
Saunios mergaites..
sveikatos jums ir daug sypsenu
sveikatos jums ir daug sypsenu
Negaliu, taip sugraudino....kiek teko mamytei iškentėti...na, bet dėl tokio stebuklo mamos viską gali iškęsti!!
Jau mažylių groooožis!!!!!!!
Jau mažylių groooožis!!!!!!!
Oi, kaip gražu!!! Susigraudinau...Taip išsamiai parašyta, o jau mergyčių grožis Ir mamytė tikra didvyrė Aukit dideli ir sveiki
Kaip tu gražiai papasakojai O aš dar tau zirzdavau,kad mano sunkus buvo palyginus su tavuoju,tai...O tu tikra super mama Sveikatėlės jums
Labai grazi istorija,o mergytes kokios grazuoles,visos i mama .Sveikatos jums ir laimes
Labai grazi ir laimingai pasibaigiusi istorija..nuosirdziai viskas aprasyta..buvo lab idomu skaityti ir sekiau turini kaip pasaka. Labai grazi seimynele- mergytes kaip tikros lelytes. Aukit sveikos
Labai grazios visos 3 merginos (iskaitant mama)
Aukit sveikos ir laimingos.
Aukit sveikos ir laimingos.
Labai graziai aprasei jusu istorija Aukit sveikutes ir didutes mergytes tikros razuolytes
Tai viena iš geriausių mano skaitytų istorijų O jau panų grožis neišpasakytas, kaip ir mamytės. Reiks po kokių 20 metelių pasidairyti čia forume (jei dar bus) marčios .
Sėkmės šeimynai
Sėkmės šeimynai
Dar karta aciu visoms uz grazius zodzius
Tikrai nenorejau nieko sugraudinti
Tikrai nenorejau nieko sugraudinti