Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

sveikos mamytės, as esu studentė ir rašau darbą apie nuotaikas, emocinę būseną po gimdymo. Būčiau labai dėkinga jei užpildytumėt anketa biggrin.gif gali pildyti visos gimdžiusios prieš pusę metų bigsmile.gif ją rasit http://www.apklausa....m=17020&lang=0"
Atsakyti
Hereja, saunuole kiek daug istverei, grazi istorija wub.gif 4u.gif Sekmes ir kantrybes auginant dvi nuostabias kruopytes 4u.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif oj kokia nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
labai grazi ir jaudinanti istorija.. wub.gif wub.gif
o jau mergaiciukiu grozis neispasakytas wub.gif wub.gif
aukit didutes ir gerutes 4u.gif
Atsakyti
beskaitant ne vieną ašarą nubraukiau, ne tik juoko, bet ir liūdesio. super aprašei wub.gif wub.gif
Atsakyti
saunuole mamyte, tikrai stipri mergina thumb_yello.gif
Atsakyti
nu ir teko tau iskentet iek daug bet turi begalo grazias dvi mergytes 4u.gif wub.gif istorija super 4u.gif wub.gif ...kiekviena pastraipa perskaiciusi norisi vis skaityt toliau ir suzinot kas bus... wub.gif nerealu kai paskaitai tokias istorijas ir tas nestumas ir gymdymas lieka nebebaisus wub.gif nes zinai kas laukia finise wub.gif
Atsakyti
Idomiai papasakota istorija. net asara nubraukiau, prisiminiau savo jausmus ir isgyvenimus. mano dvynukem 8 men..Linkim sekmes augant.
Atsakyti
Neapsakomai grazi ir sirdi virpinanti istorija wub.gif esate laaaabai grazi seima smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 12 26, 14:01)

Bet ar man tik atrodo taip is tavo paraso, ar tu laukiesi vel kruopytes bigsmile.gif
Atsakyti
jetau kokia grazi istorija 4u.gif tu tikra didvyre tongue.gif sekmes jums kuo didziausios wub.gif bet jaumergytes kokios grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pati gražiausia istoriją iš visų mano skaitytų ... 4u.gif
Atsakyti