Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

pamenu, kai atradau si foruma, uzsukau i vestuviu skyreli... ten Hereja kaip tik planavo vestuves... aisku visu planavimu pabaigoje norejos ir foto pamatyti... viskas atrode super... o tuo metu man labai grazus jaunieji pasirode ir istrigo i atminti blush2.gif
o dabar kaip smagu skaityti tokios grazios istorijos, graziu zmoniu gyvenimo tesini thumbup.gif
labai grazios ir mergaites.. bet as kaip pasalinis zmogus tikrai ju neatskirciau wub.gif
Atsakyti
Vaikams is dvyniu tik 50 proc., kad jie susilauks dvynuku, o va jau musu vaikuciams visi 80 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 10 05, 13:20)

hereja, 05 Spa 2008 - 13:20, parašė:

hereja, 05 Spa 2008 - 13:20, parašė:

Cia mano KRUOPOS ( hihihi.gif gime 41cm, o 1.9m jau 90cm) pries menesiuka biggrin.gif
user posted image

Cia mano KRUOPOS ( hihihi.gif gime 41cm, o 1.9m jau 90cm) pries menesiuka biggrin.gif
user posted image

gražuolytės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 10 05, 14:20)

hereja, 05 Spa 2008 - 14:20, parašė:

hereja, 05 Spa 2008 - 14:20, parašė:

user posted image

user posted image

Wau kokios jau didelės thumbup.gif O čia kas su jomis? rolleyes.gif Naujasis draugas? rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija, o koks fotoreportažas wub.gif
Atsakyti
Dekojam visiems, kad uzsukat ir netingit perskaityti musu istorija 4u.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Ice @ 2008 10 24, 20:51)

Ice, 24 Spa 2008 - 20:51, parašė:

Ice, 24 Spa 2008 - 20:51, parašė:

Wau kokios jau didelės  thumbup.gif  O čia kas su jomis?  rolleyes.gif Naujasis draugas?  rolleyes.gif

Wau kokios jau didelės  thumbup.gif  O čia kas su jomis?  rolleyes.gif Naujasis draugas?  rolleyes.gif

Eziukas...musu kieminis draugelis, gyvena pas mus kieme, tai parnese vyras merginas su eziu supazindint biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tokia sunki pradzia, smagu, kad viskas baigesi graziai thumbup.gif O jau mergaiciu grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija thumbup.gif Mano nestumas irgi buvo nelengvas - 6 menesius teko praleisti lovoje pradzioje del gresiancio persileidimo, po to del gresiancio prieslaikinio gimdymo...Trys kartai ligonineje iki 18 nestumo sav...Taip begulinedama, atradau sia istorija biggrin.gif . Pagalvojau, kad nestumas kazkuo panasus i mano ir tokia laiminga pabaiga wub.gif ...Skaiciau ne karta, graudinausi ir visa laika sau primindavau, kad ir man turi laimingai baigtis. Dabar ir as jau turiu savo pupas. Gime jos gerokai per anksti, kad ir kaip stengiausi - del man diagnozuotos sunkios preeklampsijos pasauli joms teko isvysti 32 sav ir 4 d. (viena svere 1950 g, kita - 1380). Kol kas atsiliekam nuo bendraamziu, bet labai tikimes, kad pasivysim.
Sekmes sauniems teveliams ir ju nuostabioms dukrytems wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vajetus kokia tu stipri moteris!!!Tiek daug istverei del savo mergyciu smile.gif Labai issami ir idomi istorija. Mergytes kokios nuostabios,tikros grazuoles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja85: 12 lapkričio 2008 - 15:53
kaip viskas graziai aprasyta wub.gif

skaitau, hereja, tavo, tiksliau jusu, istorija ir kaip sakant semiuos stiprybes ax.gif laukiuos dvynuku - berniuko ir mergaites.. lankaus pas ta pacia gydytoja kaip ir tu Vaiva M., ka tik grizau is patologinio, kur beveik 2 savaites tupejau po Raubos sparnu, ir dziaugiuos kiekviena pratempta diena, kad dar negimdau, taip noriu kuo ilgiau savo lelius pilvelyje panesiot.. jau 18 savaiciu gulejom ligoninej, po to beveik visa laika gulinejau namuose, dabar vel 2 savaites patologiniam buvo doh.gif dabar vel guliu namuose... tas gulimas rezimas jau varo is proto, nors 32 savaites reikia istempt (pagal V.M.), o laikas slenka letai.. gimdos spazmai jau tokia kasdienybe patapo, kad nebekreipiu demesio.. vis paskaitau jusu istorija (gal kokius 5 kartus jau skaiciau biggrin.gif ) ir pagalvoju, kad viskas imanoma, isgulesim kiek reikes, istempsim daugiau negu 32 savaites.. o dar pries paguldant i ligonine V.M. sake, kad turejo atveji savo praktikoj, kaip su dvynukais buvo labai sunkus nestumas, o as mintyse galvoju, kad turbut zinau apie ka ji cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2008 11 12, 15:30)

jurgute2008, 12 Lap 2008 - 15:30, parašė:

jurgute2008, 12 Lap 2008 - 15:30, parašė:

Labai grazi istorija thumbup.gif Mano nestumas irgi buvo nelengvas ...

Labai grazi istorija thumbup.gif Mano nestumas irgi buvo nelengvas ...

Na, svarbu rezultatas wub.gif thumbup.gif Kaip auga mergytes? rolleyes.gif

QUOTE(Orchideja85 @ 2008 11 12, 15:53)

Orchideja85, 12 Lap 2008 - 15:53, parašė:

Orchideja85, 12 Lap 2008 - 15:53, parašė:

Vajetus kokia tu stipri moteris!!!Tiek daug istverei del savo mergyciu smile.gif Labai issami ir idomi istorija. Mergytes kokios nuostabios,tikros grazuoles wub.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(magnetism @ 2008 12 08, 15:04)

magnetism, 08 Gru 2008 - 15:04, parašė:

magnetism, 08 Gru 2008 - 15:04, parašė:

kaip viskas graziai aprasyta  wub.gif

skaitau, hereja, tavo, tiksliau jusu, istorija ir kaip sakant semiuos stiprybes ax.gif laukiuos dvynuku - berniuko ir mergaites.. lankaus pas ta pacia gydytoja kaip ir tu Vaiva M., ka tik grizau is patologinio, kur beveik 2 savaites tupejau po Raubos sparnu, ir dziaugiuos kiekviena pratempta diena, kad dar negimdau, taip noriu kuo ilgiau savo lelius pilvelyje panesiot..  jau 18 savaiciu gulejom ligoninej, po to beveik visa laika gulinejau namuose, dabar vel 2 savaites patologiniam buvo  doh.gif dabar vel guliu namuose...  tas gulimas rezimas jau varo is proto, nors 32 savaites reikia istempt (pagal V.M.), o laikas slenka letai.. gimdos spazmai jau tokia kasdienybe patapo, kad nebekreipiu demesio.. vis paskaitau jusu istorija (gal kokius 5 kartus jau skaiciau  biggrin.gif ) ir pagalvoju, kad viskas imanoma, isgulesim kiek reikes, istempsim daugiau negu 32 savaites.. o dar pries paguldant i ligonine V.M. sake, kad turejo atveji savo praktikoj, kaip su dvynukais buvo labai sunkus nestumas, o as mintyse galvoju, kad turbut zinau apie ka ji cia  lotuliukas.gif

kaip viskas graziai aprasyta  wub.gif

skaitau, hereja, tavo, tiksliau jusu, istorija ir kaip sakant semiuos stiprybes ax.gif laukiuos dvynuku - berniuko ir mergaites.. lankaus pas ta pacia gydytoja kaip ir tu Vaiva M., ka tik grizau is patologinio, kur beveik 2 savaites tupejau po Raubos sparnu, ir dziaugiuos kiekviena pratempta diena, kad dar negimdau, taip noriu kuo ilgiau savo lelius pilvelyje panesiot..  jau 18 savaiciu gulejom ligoninej, po to beveik visa laika gulinejau namuose, dabar vel 2 savaites patologiniam buvo  doh.gif dabar vel guliu namuose...  tas gulimas rezimas jau varo is proto, nors 32 savaites reikia istempt (pagal V.M.), o laikas slenka letai.. gimdos spazmai jau tokia kasdienybe patapo, kad nebekreipiu demesio.. vis paskaitau jusu istorija (gal kokius 5 kartus jau skaiciau  biggrin.gif ) ir pagalvoju, kad viskas imanoma, isgulesim kiek reikes, istempsim daugiau negu 32 savaites.. o dar pries paguldant i ligonine V.M. sake, kad turejo atveji savo praktikoj, kaip su dvynukais buvo labai sunkus nestumas, o as mintyse galvoju, kad turbut zinau apie ka ji cia  lotuliukas.gif

Tikiu, kad viskas bus gerai. Pranesk, kaip sekasi mirksiukas.gif

O as katik vel peskaiciau visa savo istorija ir vel prisiminiau, kaip beveik pries 2 metus susilaukiau savo kruopu. Dieve, jos man yra visas gyvenimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija wub.gif ir is kur moterys tiek stiprybes turi wub.gif
Atsakyti