Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

QUOTE(Tilinga @ 2008 06 16, 22:58)
Istorija nuostabi!  wub.gif

Apsiverkiau.. Ir is skausmo, ir is dziaugsmo! Mamyte ypatinga! O dukrytes tikros princeses!

Daug jums laimes!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciukas rolleyes.gif
Nera ko verkti ax.gif blush2.gif

QUOTE(Glamorous @ 2008 06 16, 23:12)
koki grozi isnesiojai wub.gif

Saunuole thumbup.gif

Tai kad ne iki galo isnesiojau, menesio pritruko unsure.gif
Ale dabar svoriu, ugiu ir gabumais lenkia net kai kuriuos normaliai isnesiotus bernus cool.gif tongue.gif
Atsakyti
Apsižliumbiau - gražu, hereja 4u.gif 4u.gif
Ir pačiai atgijo prisiminimai apie gimdymą, ta baimė, rūpestis, įtampa, skausmai - ir palengvėjimas smile.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
Visai netiketai katik perskaiciau savo istorija... cray.gif
Vel viska prisiminiau ir isgyvenau is naujo...ir taip uzsimaniau vel buti nestuke.gif wub.gif

Aciu visoms wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip sugriebė už dūšios šita istorija cray.gif
Mano planavimo būdai, laiko tarpas iki teigiamo rezultato, pirmoji testo juostelė tokie panašūs į tavo wub.gif 7 savaičių sužinojau, kad pas mane irgi tupi du žmogeliukai drinks_cheers.gif O visa kita - priešaky. Tikiuos, kad nebus taip sunku.
Atsakyti
Oho, kokia įdomi istorija ohmy.gif clap.gif matosi, kad mergaitės buvo labai lauktos thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif Ir dar kokios panašios wub.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Jaudinanti, iki širdies gelmių, istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Ypač ta vietelė apie gimdymą thumbup.gif
juk tie jausmai prieš 8mėn. buvo aplankę ir mane. Tad negali sulaikyti ašarėlių...
Šaunuolė, kad pati gimdei, puikios tavo kruopytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2008 06 29, 14:23)
Mano planavimo būdai, laiko tarpas iki teigiamo rezultato, pirmoji testo juostelė tokie panašūs į tavo  wub.gif 7 savaičių sužinojau, kad pas mane irgi tupi du žmogeliukai  drinks_cheers.gif O visa kita - priešaky. Tikiuos, kad nebus taip sunku.

Kaip faina wub.gif Sveikinu 4u.gif
Viskas bus gerai, isnesiosi, pagimdysi du sveikus maziukus thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 29, 17:24)
Oho, kokia įdomi istorija  ohmy.gif  clap.gif matosi, kad mergaitės buvo labai lauktos  Ir dar kokios panašios 

Aciu wub.gif
Teoriskai, jos identiskos, bet praktiskai....skiriasi turputeli svoriu dabar g.gif

QUOTE(sauluze08 @ 2008 06 29, 17:30)
Jaudinanti, iki širdies gelmių, istorija
Ypač ta vietelė apie gimdymą thumbup.gif
juk tie jausmai prieš 8mėn. buvo aplankę ir mane. Tad negali sulaikyti ašarėlių...
Šaunuolė, kad pati gimdei, puikios tavo kruopytės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Paciai teko visai netiketai gimdyti biggrin.gif Bet tame matau tik privaluma - bent jau del gmdymo nestumo metu nesijaudinau (o as esu baile), ir tik kai atejo laikas - BAC kaip ir giedro dangaus - GIMDOM lotuliukas.gif
Atsakyti
Hereja, kaip mergytes auga, nesiruosi dar dvieju sulaukt? biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus pasakojimas wub.gif Nuostabūs tėvai ir dieviškų bruožų mergaitės wub.gif Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Labai ilga istorija, bet buvo įdomu skaityti kiekieną žodelį ir greičiau sužinoti kuom pasibaigs istorija. Gražiai nupasakota.
Dukrytės tiesiog gražuolės
Atsakyti
Hereja, istorija nereali bigsmile.gif wub.gif wub.gif Tokios idomios dar nei maciau, nei skaiciau wub.gif

Tau ir Tavo kruopytems po 4u.gif
Atsakyti