dar karta perskaičiau visą istoriją... negaliu kaip man patinka... Nepatikėsit kruopyčių šeimynėle, bet visiems saviškiams pasakojau grįžusi kokios Jūs fainos ir kokia nereali istorija... Ech graži mama, geras vyras, gražūs vaikai... Sėkmės Jums!
Ech žmonės planuoja, stengesi, seka, ot. Fainai.
kokia grazi istorija
styprybes jum visom trims
styprybes jum visom trims
Dekui visiems
Malonu, kad patiko ir nepabodo skaityti
ar mes pazistamos?
O savo gimdymo istorija as ir pati vis perskaitau
Malonu, kad patiko ir nepabodo skaityti
QUOTE(Ssju @ 2008 05 07, 15:21)
dar karta perskaičiau visą istoriją... negaliu kaip man patinka... Nepatikėsit kruopyčių šeimynėle, bet visiems saviškiams pasakojau grįžusi kokios Jūs fainos ir kokia nereali istorija... Ech graži mama, geras vyras, gražūs vaikai... Sėkmės Jums!
ar mes pazistamos?
O savo gimdymo istorija as ir pati vis perskaitau
Paskaičiau Jusu istorija ir prisiminiau viska ka pati isgyvenau, o atrodo jau taip viskas seniai buvo. Ir viskas taip panasu
Mano nestumo pradzia siek tiek geresne, bet antroji dalis atstojo uz abi. Ir toj lovytej mazi nykstukai tokie kaip ir mano gime buvo mazi zuikiukai
Tik kas keisciausia, mano zuikuciai augo irgi vienoje placentoje ir atskiruose vandenmaisuose, bet... jie skirtingu lyciu
Dukryte gime pirma 1,860kg 44cm
Po 9min sunutis 2,100kg. 48cm
As gimdziau 33sav. diagnoze preeklemsija Gimdymas naturalus, truko 17val., nes gimda atsidarinejo i 1val po 1cm Pats stumimas truko pakankamai greitai.
Dabar mano isdykeliai jau arteja link 3 metu. Ugiu pralenke bendraamzius, svoriu atitinka. Jau seniai delioja puzles vaikiskas ir vazineja dviratuku (mina nuo pusantru metu).
Linkiu Jums sekmes, ir niekada nepraraskite optimizmo
Po kiekvienos sunkios dienos, isausta grazus sauletas rytas Tuo ir tikekim
Linkejimai dvynukems nuo isdykusiu dvynuku
Mano nestumo pradzia siek tiek geresne, bet antroji dalis atstojo uz abi. Ir toj lovytej mazi nykstukai tokie kaip ir mano gime buvo mazi zuikiukai
Tik kas keisciausia, mano zuikuciai augo irgi vienoje placentoje ir atskiruose vandenmaisuose, bet... jie skirtingu lyciu
Dukryte gime pirma 1,860kg 44cm
Po 9min sunutis 2,100kg. 48cm
As gimdziau 33sav. diagnoze preeklemsija Gimdymas naturalus, truko 17val., nes gimda atsidarinejo i 1val po 1cm Pats stumimas truko pakankamai greitai.
Dabar mano isdykeliai jau arteja link 3 metu. Ugiu pralenke bendraamzius, svoriu atitinka. Jau seniai delioja puzles vaikiskas ir vazineja dviratuku (mina nuo pusantru metu).
Linkiu Jums sekmes, ir niekada nepraraskite optimizmo
Po kiekvienos sunkios dienos, isausta grazus sauletas rytas Tuo ir tikekim
Linkejimai dvynukems nuo isdykusiu dvynuku
QUOTE(hereja @ 2007 11 26, 00:03)
Aciu visiems mamukams
Oooo...seni pazistami Ale ka as matau, jau antra maziuka nesioji Linkiu ir as tavo sunaiteliui sesutes sulaukt
Oooo...seni pazistami Ale ka as matau, jau antra maziuka nesioji Linkiu ir as tavo sunaiteliui sesutes sulaukt
aga,nesioju. labai noretume sesutes,ale echoskopas "piesia" broliuka Nedaug jau liko laukti ir bus 100% aisku kas
Nuostabi istorija net nekvepavau kai skaiciau. daugely vietu net apsiverkdavau, taip isijuaciau i Jusu istorija, kad net atrode, jog pati buciau visa tai patyrusi...
Labai sauni seima matosi...Nuostabus tevelis ir vyras, grazuole ir labai sauni mama bei zmona.. ir begalo zavios dvynukes, del kuriu taip kovojo teveliai Sekmes JUms kuo didziausios
Labai sauni seima matosi...Nuostabus tevelis ir vyras, grazuole ir labai sauni mama bei zmona.. ir begalo zavios dvynukes, del kuriu taip kovojo teveliai Sekmes JUms kuo didziausios
Na kur jau čia pabos skaityti tokią istoriją Visą laiką skaitydama jaučiausi lyg kokį filmą žiūrėčiau, kur pabaigos net įsivaizduoti negali... Bandau tik įsivaizduoti, kaip buvo sunku nepalūžti ir išlikt optimistiškai Tačiau štai - už viską, kas buvo sunku dabar su kaupu atlyginta. Labai graži šeimyna ir tikiuosi lygiai taip pat ir begalo laimingi esate Kuo nuoširdžiaisi linkėjimai jums
hereja tik dabar perskaiciau pirma syki kiek tu istverei aukit dideles, grazios ir sveikos
Labai gražu, mano irgi buvo labai sunkus nėštumas, tik turiu vieną mergytę
Aukit didelės ir sveikos
Linkiu kito lengvesnio nėštumo- juk reiks sesytėms broliuko
Aukit didelės ir sveikos
Linkiu kito lengvesnio nėštumo- juk reiks sesytėms broliuko