Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

Wow, nereali istorija wub.gif wub.gif wub.gif saunu,o jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dar karta perskaičiau visą istoriją... wub.gif ax.gif negaliu kaip man patinka... rolleyes.gif Nepatikėsit kruopyčių šeimynėle, bet visiems saviškiams pasakojau grįžusi kokios Jūs fainos ir kokia nereali istorija... Ech graži mama, geras vyras, gražūs vaikai... Sėkmės Jums! 4u.gif
Atsakyti
Ech žmonės planuoja, stengesi, seka, ot. Fainai. wub.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija wub.gif
styprybes jum visom trims
Atsakyti
Dekui visiems wub.gif
Malonu, kad patiko ir nepabodo skaityti blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ssju @ 2008 05 07, 15:21)
dar karta perskaičiau visą istoriją...  wub.gif  ax.gif  negaliu kaip man patinka...  rolleyes.gif  Nepatikėsit kruopyčių šeimynėle, bet visiems saviškiams pasakojau grįžusi kokios Jūs fainos ir kokia nereali istorija... Ech graži mama, geras vyras, gražūs vaikai... Sėkmės Jums! 4u.gif

ax.gif ar mes pazistamos? ax.gif ax.gif
O savo gimdymo istorija as ir pati vis perskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau Jusu istorija ir prisiminiau viska ka pati isgyvenau, o atrodo jau taip viskas seniai buvo. rolleyes.gif Ir viskas taip panasu verysad.gif

Mano nestumo pradzia siek tiek geresne, bet antroji dalis atstojo uz abi. Ir toj lovytej mazi nykstukai tokie kaip ir mano gime buvo mazi zuikiukai wub.gif wub.gif

Tik kas keisciausia, mano zuikuciai augo irgi vienoje placentoje ir atskiruose vandenmaisuose, bet... jie skirtingu lyciu g.gif
Dukryte gime pirma 1,860kg 44cm
Po 9min sunutis 2,100kg. 48cm

As gimdziau 33sav. diagnoze preeklemsija verysad.gif Gimdymas naturalus, truko 17val., nes gimda atsidarinejo i 1val po 1cm blink.gif Pats stumimas truko pakankamai greitai.

Dabar mano isdykeliai jau arteja link 3 metu. Ugiu pralenke bendraamzius, svoriu atitinka. Jau seniai delioja puzles vaikiskas ir vazineja dviratuku (mina nuo pusantru metu).

Linkiu Jums sekmes, ir niekada nepraraskite optimizmo 4u.gif
Po kiekvienos sunkios dienos, isausta grazus sauletas rytas 4u.gif Tuo ir tikekim 4u.gif

Linkejimai dvynukems 4u.gif 4u.gif nuo isdykusiu dvynuku
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 11 26, 00:03)
Aciu visiems mamukams 4u.gif  wub.gif  4u.gif  wub.gif  4u.gif
Oooo...seni pazistami bigsmile.gif Ale ka as matau, jau antra maziuka nesioji wub.gif  wub.gif  wub.gif Linkiu ir as tavo sunaiteliui sesutes sulaukt 4u.gif

aga,nesioju. mirksiukas.gif mirksiukas.gif aciuks.gif aciuks.gif labai noretume sesutes,ale echoskopas "piesia" broliuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif Nedaug jau liko laukti ir bus 100% aisku kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif net nekvepavau kai skaiciau. daugely vietu net apsiverkdavau, taip isijuaciau i Jusu istorija, kad net atrode, jog pati buciau visa tai patyrusi...

Labai sauni seima matosi...Nuostabus tevelis ir vyras, grazuole ir labai sauni mama bei zmona.. ir begalo zavios dvynukes, del kuriu taip kovojo teveliai smile.gif smile.gif wub.gif wub.gif Sekmes JUms kuo didziausios wub.gif wub.gif wub.gif wink.gif
Atsakyti
Na kur jau čia pabos skaityti tokią istoriją bigsmile.gif Visą laiką skaitydama jaučiausi lyg kokį filmą žiūrėčiau, kur pabaigos net įsivaizduoti negali... Bandau tik įsivaizduoti, kaip buvo sunku nepalūžti ir išlikt optimistiškai unsure.gif Tačiau štai - už viską, kas buvo sunku dabar su kaupu atlyginta. Labai graži šeimyna ir tikiuosi lygiai taip pat ir begalo laimingi esate wub.gif Kuo nuoširdžiaisi linkėjimai jums 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliunas: 11 gegužės 2008 - 16:20
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
hereja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tik dabar perskaiciau pirma syki mirksiukas.gif mirksiukas.gif kiek tu istverei unsure.gif aukit dideles, grazios ir sveikos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražu, mano irgi buvo labai sunkus nėštumas, tik turiu vieną mergytę smile.gif
Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
Linkiu kito lengvesnio nėštumo- juk reiks sesytėms broliuko biggrin.gif
Atsakyti