Ech.. dvynukes,kaip miela
grazi istorija
nuostabios dukrytes
Nerealu... As beskaitydama ir bijojau ir dziaugiausi... uzpludo begalybe ivairiausiu jausmu...
O tavo Kruopytes yra tikros grazuoliukes! Esi super mama, super zmona ir super zmogus! Aciu uz grazia istorija
O tavo Kruopytes yra tikros grazuoliukes! Esi super mama, super zmona ir super zmogus! Aciu uz grazia istorija
Labai grazu Hereja
Atsimenu kaip kartu planavom , vis pagalvodavau reikia susirasti, ka gi Hereja turi ale vis laiko man pritruksta
Visas nestumas kaip ir mano , tik as turiu viena dukryte
Sekmes Jusu seimynelei
Atsimenu kaip kartu planavom , vis pagalvodavau reikia susirasti, ka gi Hereja turi ale vis laiko man pritruksta
Visas nestumas kaip ir mano , tik as turiu viena dukryte
Sekmes Jusu seimynelei
Fantastiska istorija, taip graziai viskas aprasyta ir dar nuotraukos pridetos.Sunkus nestumas, bet koks rezultatas Tavo kruopytes tikros grazuoles, labai panasio i mama, aukit sveiki ir laimingi, sekmes jusu seimynai
visos trys esat tikros saunuoles, esat tikras pavyzdys busimoms mamytems, didziausi sveikinimai aukit sveikos ir laimingos
Labai labai graziai aprasyta visa istorija, nuo pat pradziu, tiesiog suintrigavo iki galo paskaityti, svarbu kad su laiminga pabaiga, grazios dukrytes sveikinu
Nuostabi istorija, asareles nuredejo
Aciu visoms uz grazius zodzius
Linkejimai nuo kruopyciu
Linkejimai nuo kruopyciu
QUOTE(hereja @ 2008 04 26, 22:08)
Aciu visoms uz grazius zodzius
Linkejimai nuo kruopyciu
Linkejimai nuo kruopyciu
..trūksta žodžių....tikrai..
UNREAL!!!!!
..ir mergytės nerealiai gražios
Sėkmės jums!
Labai super aprasyta istorija Labai grazios mergaites
Labai grazi ir nuosirdi istorija. Labai grazios mergytes ir mamyte.