Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus dvynukių kelias pas mus

Ech, net ašarytės nuriedėjo wub.gif Labai šauni istorija 4u.gif . Hereja, sveikatytės jums visoms. O pupos tokios gražios wub.gif
Atsakyti
Hereja, tavo pupas su pirmuoju tortadieniu 4u.gif tikrai kaip greitai laikas bega bigsmile.gif
Atsakyti
Seniai taip susigraudinus buvau. ax.gif
Istorijos pradzia tokia pat kaip mano. Mano laukimas uzsitese. Gydytoju konsultacijos - diagnoze hormoninis disbalansas.
Ir stai 10 sav. nesioju dvi sirdutes. Po kolkas ne kraujavimu, be skausmu tik su begaliniu pykinimu smile.gif

Aukit ir stiprybes.
Atsakyti
sveikinu tevelius 4u.gif o mamyte tikra saunuole thumbup.gif aukit didutes ir niekados nesirikit wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus mano kruopu pirmojo gimtadienio proga wub.gif
Atsventem jau sia proga bigsmile.gif
user posted image
Bet isvakarese begiojo po kuna siurpuliukai...sakiau vyrui - uz 15min nubegs jau man vandenys lotuliukas.gif atsigulusi miegoti viska isgyvenau is naujo, viskas atrodo taip svieziai patirta... cray.gif

QUOTE(Aile @ 2007 12 22, 16:02)

Aile, 22 Gru 2007 - 16:02, parašė:

Aile, 22 Gru 2007 - 16:02, parašė:

Seniai taip susigraudinus buvau.  ax.gif
Istorijos pradzia tokia pat kaip mano. Mano laukimas uzsitese. Gydytoju konsultacijos - diagnoze hormoninis disbalansas.
Ir stai 10 sav. nesioju dvi sirdutes. Po kolkas ne kraujavimu, be skausmu tik su begaliniu pykinimu smile.gif

Seniai taip susigraudinus buvau.  ax.gif

Labutis,
Nereikia graudintis. Juk nesioji du 2.gif 2.gif , tau bus kitaip, bus viskas ok thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai idomi istorija, viskas labai issamiai nupasakota. Labai grazios ir saunios mergytes sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Herėja, nuostabi ir jaudinanti istorija wub.gif Labai gražiai aprašei. O mergytės tikros gražuolytės wub.gif . Verta buvo dėl jų tiek kentėti. Sveikinam su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif Stebiuosi, kad viską taip smulkmeniškai prisimeni, nes aš savo gimdymo beveik nepamenu. Žinau, kad skausmo visiškai nebijojau ir laukiau, kad viskas tik greičiau baigtųsi... Dabar kai jau daugiau kaip 4 mėn praėję kartais išlenda kokia detalė.
Atsakyti
saunuole mamyte!!!

Ko tik del savo zirniuku nepadarytumem! thumbup.gif
Atsakyti
SUPER GRAZIAI VISKAS APRASYTA 4u.gif
NUOSTABIOS MERGYTES wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazi istorija smile.gif wub.gif net asarytes nukrito blush2.gif 4u.gif
aukit sveikutes ir grazios thumbup.gif
Atsakyti
Pasakiska istorija wub.gif
Mergytems jau metukai wub.gif Kokios jos abi gražutes wub.gif