Sauni istorija Apsiverkiau aisku Hereja esi tikra saunuole, o dukrytes tavo nuostabios Atsimenu pacioj pradzioj patirtim su tavim dalinausi, nes ir as tepliojimo daug turejau - tada dar tu net nezinojai kad 2 stebukliukai pas tave O paskui sekiau tave kaip seklys morka visa tavo nestuma
Dieve, kaip gražu... Šaunuolė mamytė ir fantastiškos dukrytės... Aukit stiprios ir laimingos...
QUOTE(VRed @ 2007 11 28, 23:52)
Sauni istorija Apsiverkiau aisku Hereja esi tikra saunuole, o dukrytes tavo nuostabios Atsimenu pacioj pradzioj patirtim su tavim dalinausi, nes ir as tepliojimo daug turejau - tada dar tu net nezinojai kad 2 stebukliukai pas tave O paskui sekiau tave kaip seklys morka visa tavo nestuma
Sveikute
O tu man buvai pavyzdys. Vis paskaitinedavau kaip tau sekasi ir save guosdavau, kad va - yra kas sekmingai nesioja vaikeli ir su tepliojimais, reiskia ir man bus viskas ok
Truksta zodziu, apibudinti, sia dieviskai grazia, istorija
Saunuoles mergytes Tokios grazutes kruopytes,busimos miss
Sekmes, sveikateles ir viso ko geriausio jums
Saunuoles mergytes Tokios grazutes kruopytes,busimos miss
Sekmes, sveikateles ir viso ko geriausio jums
tikros grazuolytes ir taip graziai papasakota saunuole mamyte, kad pati pagimde ir viska iskente, uz tai balionas
labai graži istorija
Aciu, mergytes
be galo grazu labai stipri mamyte! linkiu sios stiprybes ir toliau labai grazios tavo mergytes
Herėja, nuostabi istorija
Nors daugumą Tavo istorijos faktų jau žinojau, sužavėjo įdomus pasakojimo stilius ir ... sukrėtė suvokimas... kiek daug tau teko ištverti Esi nepaprastai stipri moteris
O šiaip įdomi detalė: aš kaip tik 2006-12-22 sužinojau, kad nešioju irgi dvi puslytes
Nors daugumą Tavo istorijos faktų jau žinojau, sužavėjo įdomus pasakojimo stilius ir ... sukrėtė suvokimas... kiek daug tau teko ištverti Esi nepaprastai stipri moteris
O šiaip įdomi detalė: aš kaip tik 2006-12-22 sužinojau, kad nešioju irgi dvi puslytes
Labai gražu, tiek daug stiprybės
Linkiu ir toliau taip
Linkiu ir toliau taip