Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.: Viltenė

kiek žinau "panelei" Pranutei jau virš 70 metų, neįsivaizduoju ką vedėja galvoja, tokį vaikų baubą laikyti darželyje ir tikrai ne tik budinčios grupės auklėtoja, siaubas kažkoks doh.gif
Papildyta:
iš kur ištraukėt kad Pranutė ne auklėtoja, o tik pabūna su vaikais; kalbat čia kažkokius vėjus...
Atsakyti
QUOTE(kukolka @ 2011 10 18, 13:23)
Kaip gerai, kai yra mamu-visaziniu, o dar ir viska spejanciu. Jus tikriausiai nedirbat, turit  labai daug laisvo laiko, tad galite pasiimti savo vaika betkada, nesvarbu kokiu laiku?!??  As tai kantrybes neturiu, ir laiko irgi minimum, kai tik neateinu i darzeli, noriu daug suzinoti, paklausti, bet gi kokia kita mamyte, turinti daug laiko ir niekur neskubanti, stovi ir mala liezuviu, net nepastebia, kad yra ne tik ji viena, o ir kiti teveliai, norintys pasikalbeti su aukletoja. O veliau, toms mamytems: " taip "idomu" skaityti, kad mamos tiksliai nezino kaip grupe vadinasi, aukletojos vardo... " Zinokit, as aukleta taip, kad negaliu pertraukineti kitu, bei zinau, kad nevisai cia graziai parasiau bet, Natukas, Jusu postas mane sunervino. Bet tikrai yra neviena tokia mamyte, kuri isivaizduoja save pasaulio bamba, kiekviena karta kalbina aukletoja, lyg nieko nezinotu, o forumuose arba susirinkimuose vaidina visazines, o kitas mamas uz nugaros, vos ne monstrais vadina, nes joms "ant tiek neidomu kur ir kam jos savo vaikus visai dienai palieka".  Jus pagalvokit, o visu kitu prasau atleisti, kad nesusilaikiau.

Jei jusm idomu esu dirbanti, vaika atvedu anksti, o pasiimu daznai is prailgintos, todel ir turiu patirties bendraujant su Parnute.
O kas jums trugdo pakalbinti aukeltoja rupimais klausimais? Manau cia ne mano problema kad jus kuklinates ar dar kas, niekas netrugdo buti visazine, tai tik jusu pasirinkimas tokia nebuti.
As pagalvojau rolleyes.gif ir dar karta isitikinau kad viska darau tieisingai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

Anksčiau buvau užrašiusi savo mergytę visai kituose mikrorajonuose, bet pakeitėm gyvenamąją vietą ir užvažiavom ir mes į šį daržiuką pasiteirauti ar yra vietų ir kokio ilgumo eilės. Nes čia aplinkui tik ir kalba visos mamos, kad eilės kelis metus į priekį.
O čia sako "nuo kada norite lankyti"
Sakau: nuo kovo, nors vilčių neturėjau smile.gif
Sako: gerai, ateikit 03 01 su sveikatos pažyma thumbup.gif Ar manote direktorė tikisi dovanų? Jie nenorite rašyti čia, parašykite prašau į až.

Aš apšalus bigsmile.gif biggrin.gif Nesitikėjau, kad galima be kyšio ateiti prie kelis mėnesius ir gauti vietą biggrin.gif nes kituose darželiuose, pagal gyvenamąją vietą, kai dabar užrašėm - vietų nėra.
Laikinai (sakė gali keistis tas dar, o gal ir ne) paskyrė "Triušiukų" grupę, tai kaip suprantu ten dirba tik viena auklėtoja Zita? Kiekvieną dieną, visą darbo dieną? Nors kt esu girdėjusi, kad auklytės keičiasi ryte/po pietų.

Norėjau paklausti, ar tikrai triušiukų gr nėra pilna? Ar triušiukai - tai mažiausių vaikų grupė? Ar dar kokia yra mažulių kt grupė?

Kiek Jūsų grupėse vaikų?

Nes perspėjo, kad grupelės dideles 15-17vaikų. Šiaip direktorė kalbėjo labai santūriai ir mažai. Kiekvieną žodį reikėjo tempti, daugiau kalbėjo šalia sėdinti jauna mergina, tai gal ji sekretorė/pavaduotoja kokia? g.gif Apie kažkokius patalpų aprodymus ir kalbos nebuvo, nors aš neprašiau... šiandien tikslas buvo užsirašyti ir sužinoti kokios eilės... ar prieš ateinant į daržiuką, buvo Jums ekskursija? biggrin.gif Na, kt darželyje vyras nuvežė dokus, tai sakė direktorė pravedė, aprodė viską... na čia tik šiaip klausimas smile.gif

QUOTE(Enigm@ @ 2010 01 15, 02:00)

Ir kai atejom su vyru pasiimt, tai ramus buvo-su kitais triusiukais telika ziurejo  group.gif 


O tai grupėse yra telikas? Tokiu būdu vaikus užiminėja? g.gif

QUOTE(kukolka @ 2011 10 08, 01:07)
... darzelyje taisykles, kad zaislu is namu nesti negalima...


Tiesą pasakius, nežinojau blush2.gif Nors mano bendradarbio vaikas, tikrai žinau nešasi žaisliukus į darželį. Tai gal čia kaip kur tokios taisyklės? Nors man ta mintis, kad nesinešti - patinka.

QUOTE(Emile. @ 2011 10 10, 14:50)
Uzsirasem snd i si drazeli, sudarinejama nauja grupe zirniukai  gal jau yra kolegu?  bigsmile.gif


O kokio amžiaus čia vaikučių grupė?

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
mes praeita rudeni nei viename darzelyje neprieje eiles, nuvaziavome i si darzeli ir taip pat likome nustebe, kad sutiko mus priimti, ta menesi, kuri mes patys nurodeme.

Direktore is tikruju yra labai santuri, is pirmo zvilgsnio net rustoka pasirode, bet matyt jos tokia ,,natura" nes nors ji ir nespinduliuoja dziaugsmingumu ir nepasizymi komunikabilumu, bet yra GERAS zmogus, bereikalo nekalba, bet jei ka noresite suzinoti, jei ne pati atsakys, tai tikrai nurodys, kas jums i rupimus klausimus gali pateikti atsakyma.
Tiesa, pamirsau pasakyti, kad patekome be jokiu kysiu.
Ir pradejome lankyti taip pat triusiuku grupe. Aukletoja Zita mums patiko, retkarciais ji keisdavosi su aukletoja Janina, kuri taip pat yra sauni.

Kad toj grupej yra televizorius mane net gi is pradziu papiktino, nes maniau, kad darzelyje turetu atrasti kaip net ir tokius mazucius vaikus uzimti, bet paskui pripratau, nes kaip supratau, tai ten to televizoriaus minimaliai rodo.
Nor darzelis ir tas pats, bet kiekvienoje grupeje nusistovejusios savos taisykles, i viena zaislu gal ir neleidzia nestis, bet i kita leidzia, tik su prasymu, kad po viena, o ne visa maximos maiseli. Pritariu aukletojoms, kurios sako, kad jos daboja musus vaikus, o ne is namu atsinestus zaislus.
Manau nereikia jaudintis, kai pradesite lankyti grupe i visus jums iskilusius klausimus atsakys aukletojos 4u.gif
beje, kas liecia vaiku skaiciu, tai prasidejus saltam sezonui daug vaikuciu serga, tad grupes realiai mazos buna (bent jau praeita ziema taip buvo)
Atsakyti
Mažiausių grupės buvo keturios, dabar renkama dar viena, tai bus visos penkios.
Dėl žaislų, tikrai savomis akimis mačiau, kaip vaikučiai ateina nešini savais žaislais. Čia gal tiesiog reikia pasiteirauti konkrečios auklėtojos.
Aš taip pat savo dukrą užrašiau į šį darželį labai vėlai, bet iškart pasakė, jog galite ateiti nuo rugsėjo, kaip aš ir norėjau. Manau, kad jokios pakyšos niekas ten nesitiki 4u.gif Aš nedaviau nieko.
Žodžiu, bent man atrodo, kad šis darželis yra stebuklingas - visur vietų nėra, o čia priima biggrin.gif
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voro_kojos @ 2011 10 26, 17:15)
šis darželis yra stebuklingas - visur vietų nėra, o čia priima biggrin.gif
Sėkmės smile.gif

Siaip, visuose darzeliuose vietu yra, grupes pustustes, bet kitu darzeliu direktoriai nori pasipelnyti is vaiku priemimo, o Viltenej direktore to nenori ir nesitiki. Bent jau kiek as pastebejau, jai labiau rupi vaikai ir juos supanti aplinka, ir ji mieliau priimtu teveliu pagalba pagerinti vaikams salygas darzelyje, nei ims kysi (abejoju, kad isvis paimtu, net jei patys pasiulytumet smile.gif )
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

O dar parūpo:

ar darželis dirba vasarą? Ar kažkurį mėn yra uždaromas? Aš suprantu, kad atostogų metas, jungiamos grupės ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 26, 20:56)
Ačiū už atsakymus  4u.gif

O dar parūpo:

ar darželis dirba vasarą? Ar kažkurį mėn yra uždaromas? Aš suprantu, kad atostogų metas, jungiamos grupės ir pan.  4u.gif

Dirba be atostogu, tik per sventes nedirba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 10 26, 23:02)
Dirba be atostogu, tik  per sventes nedirba cool.gif


Ačiū 4u.gif
Tai nereikia derinti savo atostogų su darželiu? biggrin.gif nes druagės vaikai eina į Vilniaus rajono darželį, tai 2 mėn darželis uždarytas doh.gif Tai ir būna seneliai pamainom, ir patys atostogas ima.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 26, 21:29)
Ačiū  4u.gif
Tai nereikia derinti savo atostogų su darželiu?

Tikrai nereikia schmoll.gif Mano sunus istisus metus darzeli lanko, jam savaite be darzelio-pragaras, o jei 2men. nelankytu isprotetu tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 10 27, 00:00)
Tikrai nereikia schmoll.gif  Mano sunus istisus metus darzeli lanko, jam savaite be darzelio-pragaras, o jei 2men. nelankytu isprotetu tikriausiai biggrin.gif


Bet kaip faina, kai vaikas nori eiti į darželį wub.gif
Man baisu darosi, kaip mano pupa pripras. Nes dabar be jos niekur, net už WC durų cypia, kol aš ten minutei doh.gif O gal kas bandėt, kad tėtis paliktų darželyje? Na, čia kai pripratinimas vyksta smile.gif Gal ne taip jautriai reaguotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 27, 06:58)
O gal kas bandėt, kad tėtis paliktų darželyje? Na, čia kai pripratinimas vyksta smile.gif Gal ne taip jautriai reaguotų  g.gif

Bandem, bet pirmom savaitem vis tiek verke vaikas,kai tevas iseidavo.
Atsakyti