Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai, kai auklė yra kaimynė?

mūsų auklė- geros tėvų kaimynės artima giminaitė. labai blogai. nesusitvarkau aš su ja, jei būtų "žmogus iš gatvės", kažkaip griežčiau galima būtų elgtis. o dabar ji turbūt galvoja, kad mums paslaugą daro, nors mokame normalų atlyginimą. pastoviai daro savo ir dar mano mamai mane 'apskundinėja", kad neteisingai vaiką auklėju, kad per daug lauke būti priverčiu, "noriu vaikui plaučių uždegimą įvaryt", nes prie +21 megztinio liepiu nerengti ir basomis palakstyt leidžiu, ir kad leidžiu elgtis taip, kaip vaikas nori.. bet neturim dabar iš ko rinktis, o ir į darželio greitai keliuas.
tai va, ką norėjau pasakyti, nemanau, kad gerai, jei auklė kažkokia a la pažįstama ar kaimynė- anksčiau ar vėliau gali konfliktai išlįsti, o paskui objektyviai sunkiai sprendimą surasi...
Atsakyti
Aisku, svarbiausia, koks zmogus tas kaimyne. Bet, man atrodo, kad paciai auklei yra labai patogu, kad jai netoli "darbas", o mums jau nera didelio skirtumo, ar pareigingas zmogus ateina i namus laiku, kai jam iki darbo 2min. kelio ar visa valanda.
Atsakyti
as galvoju, kad cia yra neabejotinai labai dideliu + ir labai dideliu -. Pvz.: +: jei reiks staiga islekt kur nors, ji cia pat, ryte ji nepaveluos ateiti del kokio pagedusio mikriuko, ar nespejusi ant autobuso...., dar tai vis del to siokia tokia garantija, kad labai kazko nepadarys tavo vaikui, juk cia pat gyvena ir kiti kaimynai mato, kaip su tavo vaiku kieme elgiasi... Na o -: gali tausketi kitiems kaimynams bele ka apie tavo namus, gali buti ikyri ir ateiti i tavo namus reikia, ar nereikia... Na daug kas gali buti, bet turbut cia labai individualus reikalas....
Atsakyti
Turėjom sūnui kaimynę auklę, uošvių pažystamą. Sūnus lankė darželį, o kai susirgdavo kviesdavausi ją, kad neimt biuletenio. Man tai buvo labai patogu. Ryte atsikelia su tempa, aš jai paskambivu ir ateina iki kol man reikia išeit į darbą. moteriškei tada buvo 70 metų, ji kartu su juo ant kilimo susiraičiusi mašinėlėm žaisdavo, knygas skaitydavo, valgyt paduodavo. Dabar gyvenam kitur ir vėl reikia tokio varianto dukrai, nes nuo rugsėjo eina į lopšį. Nieko čia nepažystu, nežinau kaip surast verysad.gif
Atsakyti
Visa laika galvojau,kad aukle salia -yra pats geriausis variantas.Nepasakyciau g.gif is vienos puses liuks,kad gali greitai ateiti,nereikia moketi pinigus uz kelione.

turejom mes aukle,kur salia gyvena-is pradziu buvo viskas gerai,bet paskui pradejo dazniau vestis pas save(pati turi 2 vaikus,gal demesio maziau buvo svetimam namie g.gif )+pagulde miegoti 1,6 metu vaika. doh.gif doh.gif tai daug laiko praejo,kol pamirso verysad.gif ,nes vos tik ja pamacius pradedavo verkti(bet greit mums nepakeliui pasidare)
Atsakyti
Na, manomergytės auklė irgi beveik kaimynė. Gyvena nuo mūsų per kelis namus. Susiradome ją kabindami skelbimus savo rajone. Atsirado net kelios.Taigi, išsirinkome vieną. Ir visai gera moteriškė, sutariame su ja puikiai, Simonai ji irgi patinka. Viskas priklauso, koks yra žmogus, o ne kur gyvena.
Atsakyti
Manau kad labai daug pliusu, visad salia, didele dalis kaimynu ja pazysta, gali daug apie ja zinoti, lengva susisiekti... ir is tiesu zmones mato kaip ji su vaiku elgiasi.. nu as noreciau aukles kaimynes.
Atsakyti
Manau gerai tokia kaimyne tureti.Kai man reikedavo i miesta islekti ,po parduotuves prasieit ,tai nubegi pas kaimyne ir jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 18 rugsėjo 2006 - 16:53
Negerai, kai auklė - kaimynė. Tai tas pats kaip su draugais piniginius reikalus tvarkyt... Vienas nesusipratimas nubrauks visus pliusus, ir gerą kaimynystę. Man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
As manau kad tik pliusai. Turim Aukle is priesais esancio namo.

1. Paskambinus gali ateiti per 5 minutes. + ekstra atvejai
2. Nereikia pergyventi del velesniu grizimu (kiti turi vezti ar pirkti bilietus) ar ankstyvu isejimu
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2006 09 18, 15:06)
Manau kad labai daug pliusu, visad salia, didele dalis kaimynu ja pazysta, gali daug apie ja zinoti, lengva susisiekti... ir is tiesu zmones mato kaip ji su vaiku elgiasi.. nu as noreciau aukles kaimynes.

tikrai daug pliusu -mes turime aukle kaimyne plius mociutes drauge
Atsakyti
QUOTE(HULDRA @ 2006 03 10, 14:12)
Mano auklė taip pat kaimynė. Juk svarbiausia, kas ji per žmogus.Esu labai patenkinta, jai nėra vargo ateiti pas mus, ir mes galim bet kada ją pasikviesti pagalbai.




Sutinku. Savo rajone penktoj seimoj dirbu. Nebunu visai kaimyne lotuliukas.gif , si karta tik per kelia pereit reikia. Nebuvo jokiu problemu. Kaip tik visi patenkinti.
Mamytei nakti su antru saremiai, palta ant peciu ir atlekiau. thumbup.gif
Atsakyti