Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Sveikutes visos.
Skaitau ir dziaugiuosi uz kitas,o tuo paciu suvokiu, kad ir man taip buvo, tik mano gydymas daug drastiskesnis. Nepastojau 5m. Visko buvo-laparoskopija,gydymas hormonais,pozu bandymas, kol gydytoja "nuramino"-kalta ne as,tikriausiai,nes manyje neranda priezasciu. Vyras ne savo vaiku nenori.Skyriaus. Su antru-tas pats. Gydytojo isvada-vyras nevaisingas. Ne savo vaiku nenori. Isejau. Dabar vyro neturiu ,bet....sekmingai laukiuosi dukrytes. Ir dziaugiuosi ,nes ..na,merginos, gal geriau mazas stebukliukas, nei gyvenimas zinant,kad gal gali, bet vyras negali ir tau neleidzia .
Atsakyti
sveikutes,
noriu pasidziaugti su visomis seimomis nugalejusiom nevaisinguma. Mum su vyru padejo tribestan maisto papildas. Pastojau kai vyras buvo sugeres 2 menesiu kursa, o israse 3 menesiam. Pries tai "vargom" 4 metus! Sekmes visoms ir motinystes dziaugsmo!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
mes taip pat vargom ilgus metus ,bet pavyko kai jau visai nesitikejom ir buvome nuliede rankas . unsure.gif Bet visai atsitiktinai pradejau gerti Pregnacare vitaminus jie ir tinka norinciom pastoti ,nescioms ir poto zindancioms .Tai po 2 men gerimo ivyko didelis stebuklas nestuke.gif .Sius vitaminus geriu ir dabar mums jau 3 menesiai. Ir dabar dar kartais ziuriu i suneli ir negaliu patiketi kad jis jau man ant ranku. Mes su vyru begalo laimingi thumbup.gif Linkiu ir jums visoms tokios dideles laimes wub.gif
Atsakyti
Pasaulyte, sveikiname nuoširdžiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Bet nemanau, kad galima pastoti nuo Pregnacare... g.gif g.gif

Getter, visiškai pritariu thumbup.gif , kokia keista reklama. Aš irgi buvau kaip Klaipėdos apskrities nevaisingų šeimų pirmininkė sulaukusi keletą skambučių nuo maisto papildų platintojų, kad tai stebuklingi papildai (beje, pavadinimų net neprisimenu), jau gimė daug "mūsų" kūdikių, pasiūlykite moterims ir t.t. Esu griežtai prieš tokią apgaulę ir galiu pasiūlyti tik neapsigauti. ax.gif
Atsakyti
smile.gif Nzn as ir pritariu Natali kad nuo papildu kokiu tai pastoti tikrai nesamone.
Musu laukimas irgi buvo ilgas ir skausmingas, net nzn kaip apsakyt kai jautiesi kazkokia ne tokia kaip kios,,,,,,,,,,, Bet tas laukimas ir Dievo prasymas atsiusti maza zmoguti nenuejo veltui. thumbup.gif Mes laukem 7 metus ir sulaukem... nors jau viskas buvo detas VETO kad gana ir jokiu nei chirurginiu nei kitu invaziju nebegalima padaryt. Bet.........
Mano nuomone tokia, kad vaikutis ateina i si pasauli tada kada jam laikas ateiti, ir tai kad Justas atvede Skirmanta kazkaip tikiu, kaip ne kaip bet atsiradus Justui as po keliu sav pasijutau nescia.Kas tai psichologija ar stebuklas...... pasak gyd. Dirzausko tai stebuklas..Bet as linkiu kiekvienai sulaukti tokio stebuklo.
Tai musu laimetas Milijonas gyvenimo loterijoje.......
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2006 08 07, 19:45)
mane pasiulymai atsipalaiduoti nervina labiausiai
nezinau, gal kam ir pavyksta
mums niekaip neiseina

Aš pastojau,kaip tik tada,kai pradejau galvoti,kad niekada nebeturėsiu savo vaikų.Priezastis:prasta vyro sperma.Tik sakau dideli aciu vyro gydytojui Jociui.Tik jo deka as pastojau.Nu aisku ir mes su vyru prisidejom lotuliukas.gif Po jo gydymo ir sperma siek tiek pagerejo,ko mano gytytojas sake,kad nebuna.Ir jis mum patare ta reikala daryt suniuko poza,ir paskui pabuti taip 15 min,kad sperma liktu viduj kuo ilgiau,nes kitaip man is karto viskas iskrisdavo.Aisku tai darem per vaisingas dienas.
Nezinau,gal kitom bus juokinga ka cia parasiau,bet buvo butent taip.Mum dabar yra astuonios savaites,tik liniuotes dar neisikeliau,kad laukiuosi.
Atsakyti
Pabandysiu parašyti viską iš eilės.Mano nepastojimo stažas 7 metai.Kai pradėjau trtis dėl ko nepastou,pasirodė,kad pas mane viskas tvarkoje,tik čiut-čiut kažkokio hormono per daug.O pas vyrui nustatė prostatitą,ir jau pažengusį.Ir sperma buvo nekokia,dabar tiksliai neatsimenu,bet nebuvo pati blogiausia.Tai va maniškis ilgai kovojo su tuo prostatitu ir jo gydytoja iš poliklinikos rekomendavo jam gyd.Jočių.Jis dirba Kaune privačioj klinikoje ir jis yra urologas,bet jau pagyvenęs ir turi daug patirties.Tai jis išgydė tą prostatitą.Gėrė maniškis visą laiką Malpotane vitaminus,cinką+vitC,gėrė ir Tribestan.Tas daktaras neleido vyrui nešioti trusikų,tokie kur trikampiai,o tik tuos "šeimyninius",nu tipo ten anie kažką spaudžia.O per tą laiką darėmės IUI,ne vieną,bet deja nesėkmingas.Ir aš jau rimtai nustojau tikėti,kad kada nors pati pastosiu.Galvojau,kad tik IVF gali padėti,tuo labaiu,kad man gydytojas sakė negaišt laiko,nes vyro spermai pagerinti vaistai neišrasti.Tai taip ir gyvenom:aš tikėjau savo gyd.,maniškis savo.Būdavo net ir piktumų.Aš jau buvau gavusi pasiulymą darytis laporoskopiją,ir būčiau sutikusi,ir kraują turėjau vežti hormonus tirtis per naują(per birželio mėnesines),bet,kad aš jų nesulaukiau.Ir ačiū Dievui.Anksčiau rašiau,kad tą reikalą atlikdavom šuniuku,nu nes taip gyd. vyro sakė,tai tas 15 min. aš taip prastovėdavau tik dėl saviškio.Jis LABAI tikėjo,kad mums pasiseks, tas jo tikėjimas ir mane palaikydavo,nes aš tai buvau praradusi viltį.Tikrai nemaniau,kad kažkas išeis,dariau tik, kad jo neskaudint.Ir turbūt žinot,kai vyro grikiukai nekokie,jam negalima rūkyti.O maniškio grikiukai dabar beveik norma.
Turbūt tiek.Ačiū visoms už sveikinimus.Linkiu visoms stiprybės,kantrybės,stiprių vyrų ir DIDELIO tikėjimo.Ir visoms bent po vieną sveiką lelių. 4u.gif
Atsakyti
Taip, stebuklu reikia tiketi, nes ir man taip buvo. Nepastojau 6 metus niekad nesisaugodama. Kaune gydytoja padare vyro spermos tyrimą ir pasake -TOKIA SPREMA APVAISINTI NEGALI doh.gif ir pasiūlė ivf.
Nuleidom rankas, nes tam reikia pinigėlių. Tuomet ėmiausi kitų būdų. Iš interneto issitraukiau informacija kur buvo parasyta, kaip suskystinti ir suaktyvinti vyro sperma, nes buvo tik 40%nejudrus ir agliutinacija. Ir stai rezultatas 2.gif clap.gif
Stebuklas ivyko ir as jau 8 m4n kaip mazo stebukliuko mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2006 09 06, 23:05)
gal gali suteikti informacijos kaip suskystinti ir suaktyvinti sperma nes pas manaji judrumas tik 37% isanksto aciu

sveikos, as cia naujoke,

6 metus nieko - ir va dabar jau 18 savaitė. nestuke.gif
Viską išbandėm. Manau, kad maniškiui padėjo kiniški vaistai, 270 Lt mokėjau. Karališkasis receptas. Jo sperma irgi lėtapėdė ir tiršta ir jos nedaug.. po tų viastų pastojau trečią mėnėsį.... thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
esu is sausinukiu,
noriu papasakoti savo trumpa istorija.
dvejus metus nepastojau,ir pries gara pusmeti(kovo men)pradejom su MB saziningai gerti zelmenu sultis,is pradziu po 10gr,o veliau po 20gr.
kovo 21d patojau.
manau,kad padejo zelmenys,nes jos skatina vaisinguma,o dar abu gerem...
ir jau ne is vienu girdziu,kad po zelmenu paneles pastoja
Atsakyti
4u.gif sveikutes,kazkada ir as buvau sio skyrelio"nesulaukiancioms gandro"narsytoja.su vyru kartu jau 10metu ir tik dabar po sitiek laiko laukiuosi bigsmile.gif o pastoti man padejo rusiski vitaminai "viargo"ju galima gauti tik turguose.pagerem abu su vyru menesiuka ir as jau nestuke.gif .Gimadyti spalio 31d.tai jau pradejau dieneles skaiciuoti...
Visom kitom noriu palinketi kantrumo ir vilties.Kaip sako :ateis laikas,bus ir vaikas!

SEKMES!!!!
Atsakyti
O mano pastojimo istorija man iki siol neaiski.Turejome grazia dukryte ,kuriai siuo metu jau 9 metai.O aplink ziurime ziurime visi gaminasi po antra ar trecia leliuka, as savo MB sakau, o kaip mes siuo klausimu, na sako reiktu, na jei reiktu tai ir darom....O ka darom, darom ziurim kad niekas nesidaro.Tiesa po pirmosios dukrytes man tikriausiai buvo hormonu disbalansas ir policistoze, nes buvo labai sutrikes ciklas.Del polisistozes isityriau ir aisku del hormonu.Na endokrinologei sakau, gal cia viska patasytu mano nestumas, o ji taip nusisypsojo ir sako-O ka jus galvojate, kad su policistoze lengva pastoti? reikalingas ilgas ir krupstus gydymas.Sako apsispreskite jei norite vaikucio gydomes vienaip, jei ne kitaip.Tai as kazkaip ir sprendziau kaip cia pasielgus. Tada eilinio vizito pas endokrinologa metu, sakau gal visgi noreciau gydytgis ta linkme, kad susilaukciau vaikelio, o ji sako tau tai kainuos apie 14000 litu.Na as nieko neatsakiau , manau kainuos tai kainuos.Israse kazkokiu senoviniu kontraceptiniu tableciu 10 vientu, sako kai jas sugersi po keliu dienu atsiras mmm o po to 2 men gerk Diane 35 , po to nieko nenaudok 2 mensius ir tada daryk leliu. Taip ir dariau.Diane buvo labai sunku gerti nes buvo labai didelis salutinis poveikis, vos istveriau, o kai baigiau jas gert tai savaime aisku ir mmm vel sekmingai dingo. Na galvoju jau trecias men ipusejo o mmm nera, reik vel eiti pas endokrinologa, bet ai manau sau pasidarysiu testuka- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dvi juosteles drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar gal kokius 5 testus pasidariau tas pats rezultatas, nuvarau pas ginekologa, paziuri echo-sako sveikinu jau 5-6 savaites.Tai stai kokia mano pastojimo istorija.Be apsisugijimo darem 3 metus ir nieko nepadarem blush2.gif o stai per kelis men ir pavyko. Na gydytojai mano taip ir nepaaiskino kaip cia kas ivyko, nes jie nera vaisingumo specai.Na o stai forumioete Daiva tai prilygino stebuklui, nes nesant mmm nvyksta ovuliacija, bet labai isimtinais atvejais ji ivyksta ir pasirodo mes ant jos uztaikem.Na tai ar nebuna stebuklu?
Visoms kuo dideliausios sekmes, nenuleiskite ranku mielosios. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti