Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Sveikutės,aš čia naujokė,bet papasakosiu savo istorija,gal kam padės ax.gif Su vyru nusprendėm,kad jau laikas turėti vaikelį,kaip ne kaip 33 metai ant nosies.Bandėm visus metus ir pozas kaitaliojom,ir kojas pakėlus gulėjau ir mylėjomės vos ne pagal kalendoriuką...ale nesigavo.Sukaupėm drąsą ir nuėjom abu pas ginekologę į polikliniką.Ten moterys smarkiai šnairavo pamatę vyriškį moterų kampelyje.Gydytoja užtat labai apsidžiaugė tokiu vyro elgesiu,išklausė mus ir davė siuntimus tyrimams,kurie atliekami tik mokamose klinikose,tik su siuntimais truputi pigiau gaunasi.Tyrėmės Grybo gatvėj.Rado priežąstį,vyras pagėrė antibiotikų ir...Jau trys savaitės kaip mes tėveliai.Tad svarbiausia manau,nenuleisti rankų
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 16, 11:07)
.Gydytoja užtat labai apsidžiaugė tokiu vyro elgesiu,išklausė mus ir davė siuntimus tyrimams,kurie atliekami tik mokamose klinikose,tik su siuntimais truputi pigiau gaunasi.

Kaip nustebau perskaiciusi, kad Lietuvoje tyrimai mokomi. Mums su vyru teko daug tyrimu darytis, bet ne uz viena ne penso nemokejom. Viskas nemokamai buvo. Na isskyrus, tai kad vaistineje teko pirkti israsytus vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 17, 00:56)
Kaip nustebau perskaiciusi, kad Lietuvoje tyrimai mokomi. Mums su vyru teko daug tyrimu darytis, bet ne uz viena ne penso nemokejom. Viskas nemokamai buvo. Na isskyrus, tai kad vaistineje teko pirkti israsytus vaistus.

man darė skydliaukės tyrimus,kraujo tyrimus.Vyrui urologo konsultacija,spermatograma,prostatos tyrimai.Bendrai išėjo apie1500 lt
Atsakyti
QUOTE(Natalyte4 @ 2008 09 13, 12:38)
Esu 32 metų. Turiu dvylikametę dukterį. Prieš porą metų pradėjau norėti antro vaiko, tačiau nieko neišeina. Neįsivaizduoju nuo ko pradėti, ar kreiptis į gydytojus ar tiesiog laukti...  blush2.gif

o tau visai nepavyksta pastoti,ar persileidi.is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2008 09 17, 13:54)
o tau visai nepavyksta pastoti,ar persileidi.is kokio tu miesto?

merginos kalbėkite kitose temose tokiais klausimais. ši tema skirta pasidalinti džiaugsmu t.y. pasidžiaugti tuo, kad pavyko po ilgo laukimo ... pavyzdžiui yra naujokų skyrelyje tema.
ačiū
Atsakyti
na mano istorija stebuklinga biggrin.gif , mes metus niekaip negalejom susilaukti leliaus, tad prasidejo tyrimai, man viskas gerai - perejom prie vyriuko... na o pas ji nieko gero... po pusmecio pakartotinis tyrimas, isvada - su gydytoju ir aisku pinigeliu pagalba reikia bandyti... na mes dar truputi atidejom visus siuos reikalus, nes pirkom buta, aisku pinigeliai istirpo, planai apie leliuka atideti i tolima ateiti...
taigi atsikraustom i buta, malonus nauji rupesciai apie baldus, ikurtuves... ir keista nuojauta kad as laukiuosi, bet tik nuojauta, galiausiai ir mm nesulaukiu, kita diena daraus testa, bet seip - "kvailoms mintims nuvyt" ax.gif ir ka jus galvojat? neryski juostele, netikiu savom akytem,rankos kojos dreba,minciu daug, bet nesugebu ju sudeliot i vietas, begu su testu pas vyra i lova, o ji ir ziuri ir nelabai supranta ko noriu is jo... doh.gif ir taip mazdaug pora savaiciu gyvenom stengdamiesi apie tai per daug nekalbet ir nesidziaugt... (dziaugtis bijojom, kad netektu labai liudet) na o kai nuejau pas gydytoja ir kai ji patvirtino kad tikrai yra leliukas ir kai parode plakancia sirdele (jau buvo 7 sav.)... cia jau zodziais jausmo neissakysi thumbup.gif
na dabar mums jau eina 14-a savaitele, bet mes su vyru dziaugiames labai atsargiai, vis dar yra kazkokia baime....
tai va ta tokia mano istorija...
pati stebuklais netikejau... IKI SIOL... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginata @ 2008 09 17, 11:44)
man darė skydliaukės tyrimus,kraujo tyrimus.Vyrui urologo konsultacija,spermatograma,prostatos tyrimai.Bendrai išėjo apie1500 lt

na mums panasiai dare tyrimu. Man tepinelius dare gal kelis kartus, 5 skirtingus kraujo tyrimus, vyrui tik spermograma, kas menesi man dare echoskopija, kad nustatyti ar vyksta ovuliacija ir kiek folikulu uzauga, poto man dare laporoskopija (tyre kiausintakiu praeinamuma ir kiausides), na ir zinoma kas pora menesiu gydytoju konsultacijos ir mes nemokejome ne penso uz nieka! Nes cia Anglijoje tai priklauso prie bendros sveikatingumo sistemos. Na zinoma yra ir privacios klinikos, bet as kalbu apie valstybines.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 17, 19:30)
na mums panasiai dare tyrimu. Man tepinelius dare gal kelis kartus, 5 skirtingus kraujo tyrimus, vyrui tik spermograma, kas menesi man dare echoskopija, kad nustatyti ar vyksta ovuliacija ir kiek folikulu uzauga, poto man dare laporoskopija (tyre kiausintakiu praeinamuma ir kiausides), na ir zinoma kas pora menesiu gydytoju konsultacijos ir mes nemokejome ne penso uz nieka! Nes cia Anglijoje tai priklauso prie bendros sveikatingumo sistemos. Na zinoma yra ir privacios klinikos, bet as kalbu apie valstybines.

O ką jūs čia tuo pasisakymų norėjot pasakyti, pasigirti ar ką g.gif Nes jau antrą kartą tą patį rašot. Žinom mes juk, kad kitose šalyse tai kompensuojama, bet deja čia Lietuva čia NEKOMPENSUOJAMA NIEKAS. Pagal jus turbūt reikia emigruoti į Angliją taip išreklamavot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 18 rugsėjo 2008 - 07:37
mergaiciai stipriai nukrypot nuo temos blush2.gif
Atsakyti
o nauja temele kas atidarys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida S. @ 2008 09 17, 17:06)
na mano istorija stebuklinga  biggrin.gif , mes metus niekaip negalejom susilaukti leliaus, tad prasidejo tyrimai,  man viskas gerai - perejom prie vyriuko... na o pas ji nieko gero... po pusmecio pakartotinis tyrimas, isvada - su gydytoju ir aisku pinigeliu pagalba reikia bandyti... na mes dar truputi atidejom visus siuos reikalus, nes pirkom buta, aisku pinigeliai istirpo, planai apie leliuka atideti i tolima ateiti...
taigi atsikraustom i buta, malonus nauji rupesciai apie baldus, ikurtuves... ir keista nuojauta kad as laukiuosi, bet tik nuojauta, galiausiai ir mm nesulaukiu, kita diena daraus testa, bet seip - "kvailoms mintims nuvyt"  ax.gif  ir ka jus galvojat? neryski juostele, netikiu savom akytem,rankos kojos dreba,minciu daug, bet nesugebu ju sudeliot i vietas, begu su testu pas vyra i lova, o ji ir ziuri ir  nelabai supranta ko noriu is jo...  doh.gif  ir taip mazdaug pora savaiciu gyvenom stengdamiesi apie tai per daug nekalbet ir nesidziaugt... (dziaugtis bijojom, kad netektu labai liudet) na o kai nuejau pas gydytoja ir kai ji patvirtino kad tikrai yra leliukas ir kai parode plakancia sirdele (jau buvo 7 sav.)... cia jau zodziais jausmo neissakysi  thumbup.gif
na dabar mums jau eina 14-a savaitele, bet mes su vyru dziaugiames labai atsargiai, vis dar yra kazkokia baime....
tai va ta tokia mano istorija...
pati stebuklais netikejau... IKI SIOL...  4u.gif

kad kuo daugiau tokių istorijų wub.gif Sėkmės jums 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ingrida S, sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif
gal gali parasyti bent mazdaug ka reiskia tas " nieko gero pas ji" ? gal pameni skaiciukus? ax.gif
Atsakyti