Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

sveikutes, noriu pasidalinti savo patirtimi ir palaikyti nesusilaukiancias. Kai man buvo 19m( tai buvo pries 10 metu) susirgau gimdos priedu uzdegimu unsure.gif bet provincija ir lieka provincija.Man gyde inkstus, po to uzdegima. po to ieskojo pastojimo ne vietoje, po to vel gyde uzdegima ir taip apie 1,5 men. As jauna naivi, niekas nieko nepataria. Kol viena gyd nepasiunte i santariskes, o ten laparaskopija, tuo paciu ir pjuvis, nes viskas taip supuliave, kad tik mano jaunas amzius isgelbejo nuo gimdos ir jos priedu pasalinimo.Po menesio praeinamumo kontrole ir "guodzianti" prognoze: apie vaikus net nesvajok. isivaizduojat? Keleta metu per asaras kelio nemaciau, pati juk uzaugau tarp 3 seseru ir 4 broliu.Aisku po to buvo daug iv proceduru, laparoskopijos ir tt
mazdaug pries ketverius metus su vyru nusprendem isbandyti IVF(na proceduros neaprasinesiu, kas domisi, tas zino).Jau po 14d testas teigiamas, ka jus manot toks dziaugsmas, bet deje, neilgai paaiskejo, kad pastojimas ne vietoje, teko isoperuoti.Po operacijos maniau daugiau jokiu bandymu- isivaikinsim( vyras tai jau anksciau siule), bet laikui begant nurimau ir pabandem dar karteli IVF. Dabar man 30 m, o mano nuostabiai dukrytei 1 metukai ir beveik 4 menesiukai. Noretume dar vieno, bet ir tie 2 bandymai labai patustino musu pinigines, tad teks palukti dar trejeta ketverta meteliu. flirt.gif O visom nesulaukiancioms gandriuku linkiu stiprybes ir nepraraskit vilties
Atsakyti
Jurale, labai džiaugiuosi, kad po tiek išbandymų ir kančių pasibeldė laimė į jūsų duris thumbup.gif
Sėkmės jūsų šeimai ir sveikatytės dukrytei wub.gif
Atsakyti
labai dziaugiuos kartu su naujai iskeptom mamytem thumbup.gif . man diagnozavo letine anovuliacija,trejus metus negalejom pastot. o kaledom gavau netiketai nuostabia dovanele. dabar esu laimingiausia moteris pasaulije wub.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už visas mamytes, juk tik mes galim suprast ką reiškia ilgai laukti, svajoti, tikėti, kad turėsim savo stebuklėlius. Net susigraudinu kai perskaitau laimingą istoriją.
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2008 02 12, 13:11)
sveikutes, noriu pasidalinti savo patirtimi ir palaikyti nesusilaukiancias. Kai man buvo 19m( tai buvo pries 10 metu) susirgau gimdos priedu uzdegimu  unsure.gif  bet provincija ir lieka provincija.Man gyde inkstus, po to uzdegima. po to ieskojo pastojimo ne vietoje, po to vel gyde uzdegima ir taip apie 1,5 men.  As jauna naivi, niekas nieko nepataria. Kol viena gyd nepasiunte i santariskes, o ten laparaskopija, tuo paciu ir pjuvis, nes viskas taip supuliave, kad tik mano jaunas amzius isgelbejo nuo gimdos ir jos priedu pasalinimo.Po menesio praeinamumo kontrole ir "guodzianti" prognoze: apie vaikus net nesvajok. isivaizduojat? Keleta metu per asaras kelio nemaciau, pati juk uzaugau tarp 3 seseru ir 4 broliu.Aisku po to buvo daug iv proceduru, laparoskopijos ir tt
  mazdaug pries ketverius metus su vyru nusprendem isbandyti IVF(na proceduros neaprasinesiu, kas domisi, tas zino).Jau po 14d testas teigiamas, ka jus manot toks dziaugsmas, bet deje, neilgai paaiskejo, kad pastojimas ne vietoje, teko isoperuoti.Po operacijos maniau daugiau jokiu bandymu- isivaikinsim( vyras tai jau anksciau siule), bet laikui begant nurimau ir pabandem dar karteli IVF. Dabar man 30 m, o mano nuostabiai dukrytei 1 metukai ir beveik 4 menesiukai. Noretume dar vieno, bet ir tie 2 bandymai labai patustino musu pinigines, tad teks palukti dar trejeta ketverta meteliu. flirt.gif  O visom nesulaukiancioms gandriuku linkiu stiprybes ir nepraraskit vilties

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jul @ 2008 02 12, 22:11)
labai dziaugiuos kartu su naujai iskeptom mamytem  thumbup.gif . man diagnozavo letine anovuliacija,trejus metus negalejom pastot. o kaledom gavau netiketai nuostabia dovanele. dabar esu laimingiausia  moteris pasaulije  wub.gif

dziaugiuosi tavo dovanele 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jul @ 2008 02 12, 22:11)
labai dziaugiuos kartu su naujai iskeptom mamytem  thumbup.gif . man diagnozavo letine anovuliacija,trejus metus negalejom pastot. o kaledom gavau netiketai nuostabia dovanele. dabar esu laimingiausia  moteris pasaulije  wub.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti geras žinutes 4u.gif
Atsakyti
nutariau parasyti ir as savo istorija...

kai buvau 22metu ivyko pirmas persileidimas, diagnoze - nesivystantis nestumas. iki tol net nepagalvodavau, kad gali but problemu su pastojimu. po 7 menesiu, antras persileidimas, diagnoze ta pati... po to jau nebesisaugojom, bet metams praejus gandrai nelanke, pas gydytojus nesikreipiau, bet is ivairiu pasiskaitymu ir draugiu patarimu geriau ivairius vitaminus, mylejomes ivairiomis pozomis, po sueities keldavau kojas ir visa kita... 3 metai bergzdziu pastangu ir tusciu vilciu, kas menesi daromi nestumo testai, kurie pasibaigdavo su vienu bruksneliu siuksliadezej. prasidejo pykciai su vyru... nors mane labai palaikydavo, bet buvo momentu, kai jo nuoskaudos del mano nevaisingumo isplaukdavo i pavirsiu. zinojau viena, kad beprotiskai bijojau trecio persileidimo, nes jau po antrojo buvo rimtu psichologiniu sutrikimu.
pradejau minti ginekologes kabineto slenksti. vyro spermos tyrimas patvirtino, jog problema manyje. gimdos nuotrauka parode, kad kiausides praeinamos, tai seke laporoskopijos tyrimas. po kurios diagnoze besiformuojancios policistines kiausides, tad jose pridaryta langu ir atlaisvintos saaugos susidariusios po apendicito operacijos ir pirmos laporoskopijos. isleidziant is ligonines gydytojos pazadas, kad per 6 menesius TIKRAI pastosiu. menesiai bego... testai rode 1 juostele. vasara uzpuole rimti rupesciai, mamos onkologine liga su daugybe operaciju ir nervu, gresiancios skyrybos su vyru, problemos darbe ir plius istojau mokytis... po tokio beprotisko menesio jauciausi tokia issekusi, plius pradejo lydeti nuolatinis galvos svaigimas bei nuotaiku kaita. nezinau kodel, bet sugalvojau pasidaryti testa dar likus 2 dienom iki menesiniu pradzios. pati nepatikejau savo akimis, juosteles buvo 2 bigsmile.gif
dabar mano nestuke.gif jau 26-27 savaite ir laukiuosi ne bet ko, o dvynuku porytes, t.y. mergytes ir berniuko ax.gif
taip kad einu ir skelbiu per pasauli, kad stebuklu tikrai buna, ir kad juodziausias mano gyvenimo tarpsnis patapo ir paciu laimingiausiu. pasirodo tereikejo tik atitraukti mintis nuo noro pastoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2008 02 17, 17:26)

kai buvau 22metu ivyko pirmas persileidimas, diagnoze - nesivystantis nestumas. iki tol net nepagalvodavau, kad gali but problemu su pastojimu. po 7 menesiu, antras persileidimas, diagnoze ta pati... po to jau nebesisaugojom, bet metams praejus gandrai nelanke, pas gydytojus nesikreipiau, bet is ivairiu pasiskaitymu ir draugiu patarimu geriau ivairius vitaminus, mylejomes ivairiomis pozomis, po sueities keldavau kojas ir visa kita... 3 metai bergzdziu pastangu ir tusciu vilciu, kas menesi daromi nestumo testai, kurie pasibaigdavo su vienu bruksneliu siuksliadezej. prasidejo pykciai su vyru... nors mane labai palaikydavo, bet buvo momentu, kai jo nuoskaudos del mano nevaisingumo isplaukdavo i pavirsiu. zinojau viena, kad beprotiskai bijojau trecio persileidimo, nes jau po antrojo buvo rimtu psichologiniu sutrikimu.
pradejau minti ginekologes kabineto slenksti. vyro spermos tyrimas patvirtino, jog problema manyje. gimdos nuotrauka parode, kad kiausides praeinamos, tai seke laporoskopijos tyrimas. po kurios diagnoze besiformuojancios policistines kiausides, tad jose pridaryta langu ir atlaisvintos saaugos susidariusios po apendicito operacijos ir pirmos laporoskopijos. isleidziant is ligonines gydytojos pazadas, kad per 6 menesius TIKRAI pastosiu. menesiai bego... testai rode 1 juostele. vasara uzpuole rimti rupesciai, mamos onkologine liga su daugybe operaciju ir  nervu, gresiancios skyrybos su vyru, problemos darbe ir plius istojau mokytis... po tokio beprotisko menesio jauciausi tokia issekusi, plius pradejo lydeti nuolatinis galvos svaigimas bei nuotaiku kaita. nezinau kodel, bet sugalvojau pasidaryti testa dar likus 2 dienom iki menesiniu pradzios. pati nepatikejau savo akimis, juosteles buvo 2  bigsmile.gif 
dabar mano  nestuke.gif  jau 26-27 savaite ir laukiuosi ne bet ko, o dvynuku porytes, t.y. mergytes ir berniuko  ax.gif
taip kad einu ir skelbiu per pasauli, kad stebuklu tikrai buna, ir kad juodziausias mano gyvenimo tarpsnis patapo ir paciu laimingiausiu. pasirodo tereikejo tik atitraukti mintis nuo noro pastoti.  smile.gif

nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes ir busimos nestuke.gif
net asara nurieda skaitant jusu istorijas,tai istorijos pilnos vilties,nerimo,asaru...As jums linkiu kad visos istorijos baigtusi tik dziaugsmu,dziaugsmo asaromis...
Linkiu vioms sulaukti stebukleliu,isvajotu ir taip laukiamu.Stiprybes jums.
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2008 02 17, 17:26)

...dabar mano  nestuke.gif  jau 26-27 savaite ir laukiuosi ne bet ko, o dvynuku porytes, t.y. mergytes ir berniuko  ax.gif
taip kad einu ir skelbiu per pasauli, kad stebuklu tikrai buna, ir kad juodziausias mano gyvenimo tarpsnis patapo ir paciu laimingiausiu. pasirodo tereikejo tik atitraukti mintis nuo noro pastoti.  smile.gif

Tikrai stebuklinga istorija wub.gif. Sveikinu 4u.gif. Ir daug daug sveikatytės mamytei ir 2.gif 2.gif ...
Atsakyti