Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(escape @ 2007 12 08, 23:53)
o man drauge kuri dabar nescia sako kad reikia tiketi kad ir kaip nenori nebeturi jegu tuom tiketi unsure.gif nu sunku kazkaip persilausti doh.gif nebera jegu unsure.gif

pratesiant minti apie tikejima: gal pavyzdys nelabai i tema (kaip tu blondiniu klink klink), bet cia kaip gero vadybininko sekmes receptas: kuo labiau pats tiki savo produktu, tuo sekmingiau ji parduodi. Todel ir mums reikia tiketi tuo "savo produktu" mirksiukas.gif tuomet galbut viskas bus OK blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as net nzn savo diagnozes kas man buvo bet korteleje jau turejau irasa kad nevaisinga stazas 6 metai ...dariausi tubu kanalu praeinamuma ,folikuliukus auginau ...dar ten kazka dare .... net tiksliai nepamenu ...bet keisciausia kas gyditoja isejo i atostogas ir pasiule eiti gyditis toliau i vaisingumo centra klaipedoje ...bet pasakiau kad lauksiu jos ...jai gryzus dar 2men nebuvau pas ja nuejus ... ir ka jus sau manot mano men ciklas buvo vos ne sekunde i sekunde o cia sast nera diena ,antra ,trecia...finisas nueinu pas gyditoja vizitui sako jau 5 savaite buvau zada praradusi kojos nutirpo nemoku pasakyti netikejau iki to laiko kol nepamaciau nuotraukytes lialiaus ...va ir dabar jau dukrytei greit metukai ir 5men ...gyditoja lyg siol netiki kad pati pagimdziau (kad cezario nedare ta prasme )ir kad grazi sveika dukryte ...(nestumas komplikuotas )po nestumo nuejau pas ja pasitikrinti gimda apsivertusi 180laipsniu kampu prilipus prie nugaros ...o del vaisingumo negali pasakyti nieko ....

Papildyta:
QUOTE(MorInga @ 2007 12 11, 10:58)
pratesiant minti apie tikejima: gal pavyzdys nelabai i tema (kaip tu blondiniu klink klink), bet cia kaip gero vadybininko sekmes receptas: kuo labiau pats tiki savo produktu, tuo sekmingiau ji parduodi. Todel ir mums reikia tiketi tuo "savo produktu"  mirksiukas.gif tuomet galbut viskas bus OK  blush2.gif

psihologinis nusiteikimas ir priduoda savo ...tkrai jau buvau praradusi vilti kada nors tureti pilvuke user posted image jau su vyru suplanavom vestuviu data ...nutarem imti paskola butui o kai viska butume pasidare butume galvoje apie ivaikinima...mintys apie kudiki dingo kilo kitu rupesciu ,ideju ,noru.o darytis apvaisinima dirbtini reikia tureti pinigeliu gan nemazai o ju nera ...nebent taupyti ...bet kada gi juos sutaupysi doh.gif
tai kai dingo mintys (gal cia sutapimas )tada ir pastojau ...gal perdidelis noras buvo mane uzvaldes na net nzn
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2007 12 11, 15:42)
Sveikutes  4u.gif
as net nzn savo diagnozes kas man buvo bet korteleje jau turejau irasa kad nevaisinga stazas 6 metai ...dariausi tubu kanalu praeinamuma ,folikuliukus auginau ...dar ten kazka dare .... net tiksliai nepamenu ...bet keisciausia kas gyditoja isejo i atostogas ir pasiule eiti gyditis toliau i vaisingumo centra klaipedoje ...bet pasakiau kad lauksiu jos ...jai gryzus dar 2men nebuvau pas ja nuejus ... ir ka jus sau manot mano men ciklas buvo vos ne sekunde i sekunde o cia sast nera diena ,antra ,trecia...finisas nueinu pas gyditoja vizitui sako jau 5 savaite buvau zada praradusi kojos nutirpo nemoku pasakyti netikejau iki to laiko kol nepamaciau nuotraukytes lialiaus  ...va ir dabar jau dukrytei greit metukai ir 5men ...gyditoja lyg siol netiki kad pati pagimdziau (kad cezario nedare ta prasme )ir kad grazi sveika dukryte ...(nestumas komplikuotas )po nestumo nuejau pas ja pasitikrinti gimda apsivertusi 180laipsniu kampu prilipus prie nugaros ...o del vaisingumo negali pasakyti nieko ....

Papildyta:

psihologinis nusiteikimas ir priduoda savo ...tkrai jau buvau praradusi vilti kada nors tureti pilvuke user posted image jau su vyru suplanavom vestuviu data ...nutarem imti paskola butui o kai viska butume pasidare butume galvoje apie ivaikinima...mintys apie kudiki dingo kilo kitu rupesciu ,ideju ,noru.o darytis apvaisinima dirbtini reikia tureti pinigeliu gan nemazai o ju nera ...nebent taupyti ...bet kada gi juos sutaupysi  doh.gif
tai kai dingo mintys (gal cia sutapimas )tada ir pastojau ...gal perdidelis noras buvo mane uzvaldes na net nzn

tiesiog stebuklinga istorija thumbup.gif
Atsakyti
Kai pradedi nebetiket, tada ir ivyksta stebuklas. Na pasakykit kiek galima tiket, kai 13 metu nepastoji? Taigi tada jau visas viltis buni palaidojes ir nusiteikes gyvent tik del saves. O cia ima ir atsitinka mazas stebuklelis. Taip kad nezinau ka patart----tiket ar ne..... Gal cia nuo zmogaus priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 12 11, 16:47)
Kai pradedi nebetiket, tada ir ivyksta stebuklas. Na pasakykit kiek galima tiket, kai 13 metu nepastoji? Taigi tada jau visas viltis buni palaidojes ir nusiteikes gyvent tik del saves. O cia ima ir atsitinka mazas stebuklelis. Taip kad nezinau ka patart----tiket ar ne..... Gal cia nuo zmogaus priklauso?

paklausti belieka visaziniu daktaru ...bet manau sitame ir jie 0 ziniu...
o isvedziojimu visokiu galima prisneketi ...kai psihologija, alkoholis ,rukymas ir .t.t.t.t.t.tt
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 12 11, 17:47)

Tikrai didelis stažas nepastojimo,mano irgi nemažesnis.Stiprybės ir Dievo palaimos.
Atsakyti
Labutis, noriu paprasyti pagalbos. Gal kas zinot gera ginekologe Klaipedoj? Nes noriu pakeist...tik nezinau i ka.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2007 12 11, 22:07)
Labutis, noriu paprasyti pagalbos. Gal kas zinot gera ginekologe Klaipedoj? Nes noriu pakeist...tik nezinau i ka.
g.gif

rasa dargiene dirba ir medikanoje ir gimdymo namuose
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2007 12 11, 23:07)
g.gif

Na juk yra tema Klaipėdiečių skyrelis, ten klausk, o čia juk kita tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 12 gruodžio 2007 - 09:34
wwwvilma - dekoju uz atsakyma... g.gif iki nauju metu pabandysiu pas savo gydytoja, o po nauju jei nebus rezultatu pakeisiu... verysad.gif

Šarūniuke - gal ne i tema uzdaviau klausima, bet gal naujokei atleiskit... smile.gif
Noriu susirast labai ginekologe, kurios pagalba kuo greiciau galeciau susilaukti mazylio verysad.gif
Atsakyti
Kiek aš žinau Sąlygienė geriausia Klaipėdoj.
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2007 12 12, 21:27)
wwwvilma - dekoju uz atsakyma...  g.gif iki nauju metu pabandysiu pas savo gydytoja, o po nauju jei nebus rezultatu pakeisiu... verysad.gif

Šarūniuke - gal ne i tema uzdaviau klausima, bet gal naujokei atleiskit... smile.gif
Noriu susirast labai ginekologe, kurios pagalba kuo greiciau galeciau susilaukti mazylio verysad.gif

pabandyk viena gyd jei nieko pabandyk kita gal rasi a ka jieskai ir sekmes !bei daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti