Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Graudi istorija, bet su laiminga pabaiga.Kukuti, ačiū, kad ją papasakojai.Tegul tavo vaikutis auga didelis ir sveikas. wub.gif
Atsakyti
Ačiū Jums už gražius žodžius ir linkėjimus. Labai norėčiau, kad visos laukiančios savo angelėlių vieną dieną galėtų jais džiaugtis ir didžiuotis. To visoms ir linkiu.
Atsakyti
Noreciau palinketi visoms, neprarasti vilties 4u.gif , o toms kurioms pasiseke, tai pasveikinti thumbup.gif
as taip pat ta laimingoji, kuri dabar supu ant ranku 4 menesiu suneli, riebuili ir grazuili bigsmile.gif turejau ir keturias IUI, ir laparaskopija, ir ivairiausiu harmonu gerimas, bet rezultatas nulinis. beja bedos buvo su manimi (kiausintakiu nepraeinamumas). ir kai po 3 metu visiskai nebuvo vilties, nusispjovem i visus gydymus ir cia ivyko stebuklas testas parode dvi juosteles. nuvykusi i vaisingumo klinika, daktare konstatavo 5 savaiciu nestuma thumbup.gif . taigi po visu gydymu padariau pertrauka kokius metus ir per ta laika netiketai pastojau. as linkiu visoms laukiancioms stebuklo atsipalaiduoti negalvoti vien apie tai gyventi sveikai ir tikekimes pavyks. juk psichologiniai rodikliai musu gyvenime ir daug ka reiskia. sekmes mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 08, 11:52)
Noreciau palinketi visoms, neprarasti vilties  4u.gif , o toms kurioms pasiseke, tai pasveikinti thumbup.gif
as taip pat ta laimingoji, kuri dabar supu ant ranku 4 menesiu suneli, riebuili ir grazuili bigsmile.gif turejau ir keturias IUI, ir laparaskopija, ir ivairiausiu harmonu gerimas, bet rezultatas nulinis. beja bedos buvo su manimi (kiausintakiu nepraeinamumas). ir kai po 3 metu visiskai nebuvo vilties, nusispjovem i visus gydymus ir cia ivyko stebuklas testas parode dvi juosteles. nuvykusi i vaisingumo klinika, daktare konstatavo 5 savaiciu nestuma thumbup.gif . taigi po visu gydymu padariau pertrauka kokius metus ir per ta laika netiketai pastojau. as linkiu visoms laukiancioms stebuklo atsipalaiduoti negalvoti vien apie tai  gyventi sveikai  ir tikekimes pavyks. juk psichologiniai rodikliai musu gyvenime ir daug ka reiskia. sekmes mergaites smile.gif

Pastojai naturaliai su nepratekamais kiausintakiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 08, 13:00)
Pastojai naturaliai su nepratekamais kiausintakiais  g.gif
g.gif

velniai zino matyt kas ten man buvo g.gif , bet kai pradejau gydytis (vaisingumo klinikoje) daktaru verdiktas buvo - kiausintakio nepraeinamumas. dabar dziaugiuosi, bet ziuresim kaip bus su antru blink.gif
Atsakyti
Skaičiau ir ne viena ašara nubraukiau, nes šioje istorijoje aptikau ir mano problemas.Vis tikiuosi,tačiau atejus menesinems akys prisipildo ašaromis ir vis galvoji kiek dar reiks laukti.Bandau sisitaikyti su likimu,bet neišmokau būti stipri.Sekmės jums nugalejus sunkumus,sveikatos.
Atsakyti
labai gražiai nupasakota smile.gif taip smagu, kad Jums visgi pavyko... bigsmile.gif daug laimės ir sveikatos Jums... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryciukas @ 2007 12 08, 22:23)
Skaičiau ir ne viena ašara nubraukiau, nes šioje istorijoje aptikau ir mano problemas.Vis tikiuosi,tačiau atejus menesinems akys prisipildo ašaromis ir vis galvoji kiek dar reiks laukti.Bandau sisitaikyti su likimu,bet neišmokau būti stipri.Sekmės jums nugalejus sunkumus,sveikatos.

grazi pirmoji istorija,gerai kad gera pabaiga 4u.gif

o as jau pradedu pastebet kokia besu optimiste ir stipri kuo tolyn vis sunkyn jau darosi verysad.gif jau pradedu matyt paluzti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2007 12 08, 22:30)
grazi pirmoji istorija,gerai kad gera pabaiga 4u.gif

o as jau pradedu pastebet kokia besu optimiste ir stipri kuo tolyn vis sunkyn jau darosi verysad.gif jau pradedu matyt paluzti verysad.gif

Gal per Kalėdas įvyks stebuklas.Juk Dievas gailestingas išgirs prašymus.
Atsakyti
QUOTE(ausryciukas @ 2007 12 08, 23:35)
Gal per Kalėdas įvyks stebuklas.Juk Dievas gailestingas išgirs prašymus.

kad kazko toks jausmas apemes,kad manes negirdi visiskai unsure.gif verysad.gif unsure.gif
gal metas nueiti i baznycia blush2.gif nepamenu kada buvau blush2.gif
as kai paskaitau kiek kitos nera pereje sunkumu unsure.gif eina sau,sunku kaip,o man isvis sunku ta nezinia kai ne karto nesu nei buvus pastojus nu nieko visiskai unsure.gif
unsure.gif kelia nerima gal nelemta turet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2007 12 08, 23:41)
kad kazko toks jausmas apemes,kad manes negirdi visiskai unsure.gif  verysad.gif  unsure.gif
gal metas nueiti i baznycia blush2.gif nepamenu kada buvau blush2.gif
as kai paskaitau kiek kitos nera pereje sunkumu unsure.gif eina sau,sunku kaip,o man isvis sunku ta nezinia kai ne karto nesu nei buvus pastojus nu nieko visiskai unsure.gif
unsure.gif kelia nerima gal nelemta turet doh.gif

viena mano drauge patare, kad reikia isivaizduooti, kad jau esi nescia, matyti save tokia, matyti savo leliuka, gal kam pasirodys, kad tai nukvakimas, bet tai minciu galia ir manau pabandyti verta, tokiu minciu net neturek, zinoma, kad lemta ir kitap buti negali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RENETE: 08 gruodžio 2007 - 21:52
QUOTE(RENETE @ 2007 12 08, 23:51)
viena mano drauge patare, kad reikia isivaizduooti, kad jau esi nescia, matyti save tokia, matyti savo leliuka, gal kam pasirodys, kad tai nukvakimas, bet tai minciu galia ir manau pabandyti verta

o man drauge kuri dabar nescia sako kad reikia tiketi kad ir kaip nenori nebeturi jegu tuom tiketi unsure.gif nu sunku kazkaip persilausti doh.gif nebera jegu unsure.gif
Atsakyti