Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(Roncė @ 2007 08 24, 14:17)
Pries dvejus metus viena rudenejancios vasaros pavakare skaiciau sios temos zinutes ir pludau asaromis... Buvau istekejusi jau 6 metai, o gandras vis aplenkdavo musu namus. Vaikelis buvo naktimis issapnuotas, melstas, sava dalia kruvinom asarom apverkta.
Viltis tirpo, kartu su ja ir gyvenimo dziaugsmas... Galiausiai kelias nuvede pas zymia bureja, kuri mete kortas, ziurejo i delna ir negailestingai tare:"vaiku tu neturesi". Samone  aptemo. Net nepamenu, kaip grizau namo... Ilgai verkiau, paskui nezinau is kur
uzpludo neitiketina jegu banga. Susiemem su vyru uz ranku ir pasakem :"turesim". Prasidejo odisejos  po gydymo istaigas. Ilga kelia nuejom iki diagnozes - imuninis nesuderinamumas. O tada- 3 IVI proceduros ir... 2 raudonos juosteles thumbup.gif
Siandien rasau laiskiuka, o ant ranku spurda didziausias mano gyvenimo stebuklas- papurgalve grazuole dukryte...
Stebuklais reikia tiketi. Mus jis istiko po 8 metu laukimo.
Didziausios kantrybes ir tikejimo laukiantiems...

labai smagu skaityti tokias istorijas. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Keturis metus svajojau čia parašyti savo laimingą istoriją, tačiau tik vos prieš penkis mėnesius ši laiminga istorija patapo realybe. Kaip ir daugelis, niekada net negalvojau, kad turėsiu problemų su vaisingumu.Visada maniau, kad pastosiu, kai tik panorėsiu.Praėjus pusei metų po bandymų pastoti dar nepanikavau, tačiau praėjus metams pasidarė neramu. Ginekologė pas kurią lankiausi dar nuo aštuoniolikos, priežasčių kaip ir nematė sėkmingam pastojimui:hormonai tvarkoje, ovuliacija vyksta, vyro sperma geresnė nei pavyzdys, nesuderinamumo nėra. Keista pasirodė tik viena, kad pusę metu stebint ovuliaciją, ji vykdavo tik kairėj kiaušidėj. Daktarė nusiuntė mane pasidaryti gimdos nuotrauka, kuri buvo labai neaiški.Matyti buvo tik, kad dešinys kiaušintakis pratekamas(ligoninės gyd.daugiau nieko neįžiūrėjo), ir dar vos matėsi kairysis kiaušintakis-labai ilgas ir vingiuotas.Praėjus dar kažkiek laiko pasiryžau darytis laparaskopiją, nors ir labai bijojau..tačiau mintis, kad galiu niekada neturėti vaikų buvo baisesnė. Diagnozė buvo tokia: abu kiaušintakiai pratekami, kairys apysunkiai, dešinys kiaušintakis sąaugose, keli endometriozės židinukai. Išaiškėjo, jog su tuo ką turėjau prieš oreraciją šansai pastoti buvo nedideli. Pasitikrinusi po operacijos labai nudžiugau jog pagaliau ovuliacija įvyko dešiniajam kiaušintakyje, pamaniau, kad dabar jau tikrai pavyks įgyvendinti svajonę. Tačiau ėjo mėnesiai, o aš ir toliau liejau ašaras .Vis galvojau, kad niekaip čia mums su vyru nepavyks susilaukti stebukliukų.Bandžiau keles stimuliacijas, bet ir jos buvo nesėkmingos. Jaučiausi beviltiškai, kiekvieną dieną mintys sukosi vien tik apie tai. Niekaip nesusitaikiau su ta mintimi, nenuleidau rankų, ėmėm su vyru taupyti pinigus IVF. Buvau taip nusvylusi, kad IUI jau bandyti ir nenorėjau. Tai vat, kai surinkom tuos pinigus ėmiau ir pastojau netikėtai.Laiminga buvau iki pat nėštumo galo. O dabar esu super laiminga!!!!!Tiesa, pastojau butent su dešiniu kiaušintakiu, kuris buvo sąaugose, vadinasi operacija vis dėlto mano atveju padėjo.
Būti mama, tai didžiausia likimo dovana!Noriu palinkėti visoms, kurios bando išsikapstyti iš nevaisingumo problemų, neprarasti vilties ir tikėti, kad vistiek ateis ta valanda, kai galėsite džiaugtis savo stebukliukais.
Atsakyti
NAZARA, didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nazara wub.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už tas , kurios nenuleido rankų ir dabar supa savo brangiausius žmogeliukus. Neseniai ir aš rašiau į šį skyrelį, o dabar u-suku pasidžiaugti ir kitų sėkme. O kitom stiprybės ir tikėjimo, kiekvienam vaikeliui savo laikas, musiškė gimė po 8 ilgų laukimo metų. Svarbiausia tikėkit.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 06 22, 14:48)
Tai galvoju palyginti, ar yra vilties ir mums po IUI kada nors? Tiesa, mums (t.y. vyrui) gydytoja, kažkodėl neišrašė jokių vaistų (tipo nepagerins judrumo jokie vaistai)  verysad.gif O čia žiūriu, kiti geria ir pagerėja.

mano vyro buvo dar blogiau - 4 mln, tik ICSI, vaistai nepagerins... Kolegė patarė negerti vyrui alaus, verčiau rinktis vyną (jis esą greitina, o alus - lėtina) ir dar kiniškų vaistų .. sugirdžiau jam tuos vaistus, pati pasidariau kiaušintakių nuotrauką, ir po trijų mėnesiukų pastojau.. ar vaistai, ar tas kiaušintakių prapūtimas (gyd. sakė, kad platūs jie kaip magstralės, tik gleivių daug), bet pastojau smile.gif po 6 bendro gyvenimo metų jau esu 6 mėnesių Urtės mama wink.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykele @ 2007 06 17, 16:05)
Labai dziaugiuosi sulaukusi zinuciu, tikiuosi bendrauti ir greitu laiku pranesti dziuge zinute. Bandau gyventi optimistiskai,bet daznai apleidzia jegos  verysad.gif bet as dekinga vyrui,kad jis mane uzregistravo ir esu jau tarpe laimingu, dabar galesiu ne tik skaitineti pateikta informacija, bet buti viena is jusu ir bendrauti su jumis  4u.gif 
bye1.gif

pirmiausiai riektų tirti vyro spermą, o po to jau kiti tyrimai...
linkiu daaaaug sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakyte: 31 rugpjūčio 2007 - 13:46
mes laukem leliuko 6 metus.ir pagaliau stebuklas ivyko. biggrin.gif .esam labai laimingi.o diagnoze buvo policistoze.bet mum uztko operacijos,laparaskopijos. thumbup.gif .po operacijos praejus pusei metu ir ivyko stebuklas nestuke.gif .dabar esam beveik 5 men lotuliukas.gif .laukiam savo maziuko su nekantrumu.diagnoze suzinojau pries 2 metus is karto nesidariau nieko laukiau kazko verysad.gif .ir del to gailiuos.bet uztat dabar esu labai laiminga lotuliukas.gif .greit busiu mama thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolantelele78 @ 2007 08 31, 16:03)
mes laukem leliuko 6 metus.ir pagaliau stebuklas ivyko. biggrin.gif .esam labai laimingi.o diagnoze buvo policistoze.bet mum uztko operacijos,laparaskopijos. thumbup.gif .po operacijos praejus pusei metu ir ivyko stebuklas nestuke.gif .dabar esam beveik 5 men lotuliukas.gif .laukiam savo maziuko su nekantrumu.diagnoze suzinojau pries 2 metus is karto nesidariau nieko laukiau kazko verysad.gif .ir del to gailiuos.bet uztat dabar esu labai laiminga lotuliukas.gif .greit busiu mama thumbup.gif .

wub.gif
Atsakyti
[quote=jolantelele78,2007 08 31, 16:03]
mes laukem leliuko 6 metus.ir pagaliau stebuklas ivyko. :

Nuostabu smile.gif Sveikinimai ir laimingo pasimatymo su savo stebukliuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantelele78 @ 2007 08 31, 15:03)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantelele78 @ 2007 08 31, 16:03)

Kai gera girdeti geras naujienas.Aš šio džiaugsmo laukiu,bet deja..... verysad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryciukas @ 2007 09 17, 22:30)
Kai gera girdeti geras naujienas.Aš šio džiaugsmo laukiu,bet deja..... verysad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Sulauksi, pamatysi. 4u.gif
Atsakyti