Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(euromergele @ 2007 06 07, 17:35)
a tai kam tie tyrimai, jeigu nimfejai mediku pagalba nereikalinga ir netgi amorali  g.gif 
teisi julem....sitoj temoj jau ne i tema kalba pasisuko  4u.gif

As irgi taip manau, kam tie nimfejai tyrimai, jei galima gamtos stebuklo 100 metu laukti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rraitux @ 2007 06 07, 18:15)
Sveikutes 4u.gif  Kazkaip netycia uzklydau i si skyreli,ir panorejau papasakoti savo istorija.Pirmojo sunelio susilaukiau po metu po vestuviu.metus po gimdymo saugojausi,nes dar nenorejau vaikucio.O paskui visus 7.5metu nesisaugojom.ilgiausia per tuos metus su vyru nesimatem viena karta 1men.Jau buvau susitaikiusi su ta mintimi,kad antro vaikelio nebeturesim.tiesa as niekur nesikreipiau,todel priezasties taip ir nesuzinojau ax.gif Sugalvojom isvykti su vyru uzdarbiaut.pradirbus 7men.mane atleido.Kazko visai netrauke ieskoti kito darbo blush2.gif Ir ka jus galvojat po savaites suzinau,kad laukiuosi bigsmile.gif Nestumas jau buvo 2men.Dziaugsmui ribu nebuvo.Jau laukdamasi susapnavau savo dukryte su vardeliu.Dabar mano stebuklas krykstauja namuose biggrin.gif Visiems gryzusi  atostaugu juokauju,kad uzsidirbom labai dideli turta:dukryte:
Tai tokia trumpa mano istorija ax.gif tikiuosi nesupysit,nes taip norisi tuo dziaugsmu pasidalint su kitais.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 06 08, 16:30)
Tai ir reikia daryti viskas kas imanoma,kad jai niekaip to stebuklo neprisisauksi zinosi kad viska del to padarei ir lemta kad taip butu unsure.gif esu nepataisoma optimiste ir  labai tikiu, kad man pasiseks smile.gif  bet tuo paciu esu pasiruosus priimti likimo isuki netapti mama,kad ir kaip skaudu butu verysad.gif

drinks_cheers.gif Tik neprarask vilties, saunuole, kad esi optimiste 4u.gif wub.gif Sekmes siame nelengvame, bet prasmingame kelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 06 08, 20:49)
drinks_cheers.gif Tik neprarask vilties, saunuole, kad esi optimiste 4u.gif  wub.gif Sekmes siame nelengvame, bet prasmingame kelyje 4u.gif

Dekoju uz linkejimus wub.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo istoriją,kurioje daug mažų ir didelių stebuklų, tačiau trumpai...Negalėjau pastoto apie 5 metus, gydžiausi, tačiau tikros priežasties rasti negalėjo.Gydytojai patarė pasidaryti laparaskopiją, kad ištirti kiaušintakius.Lyg viskas gerai, kartu isoperavo miomą, kuri šiaip lyg pastojimui įtakos daryti negalėjo.Taigi ir vos praejus 2 mėn po operacijos tapau nėsčia biggrin.gif .Deja dėl gimdos kaklelio įvyko persileidimas 19 sav, verysad.gif .o po to dar vienas schmoll.gif ,trečias vos vos nesibaigė tragedija, bet užsiuvo kakleli ir laisvai isnesiojau 40 sav. 4u.gif Turėjom daug išgyvenimų, buvo daug ašarų,tačiau vis tikėjau.Dabar bėgioja vyras, kaip pipiras.
Dėkoju Dievui,nes jokių vaistų negėriau.Dabar bandome dar kartą, tačiau neišeina. g.gif Reikia vėl laukti stebuklo ir melstis.Aš suprantu-visoms mums kai reikia laukti, tai laiką pradedi fiziškai justi,lyg laikrodis gerklėje tiksėtu, bet kantrybės.Beje paguosiu laukiančias, man jau daugiau nei 36.daugelis dar daug jaunesnės esate,nenusivilkit.Kartais su vyru pamąstom, gal turim savo, gal Dievas ir dar duos,o gal reikėtų įsivaikinti ir kokiam mažiui ir sau gyvenimą taip įprasminti.Sūneliui brolio ar sesės reikia labai.
Atsakyti
QUOTE(MARY POPPINS @ 2007 06 13, 01:05)
Papasakosiu savo istoriją,kurioje daug mažų ir didelių stebuklų, tačiau trumpai...Negalėjau pastoto apie 5 metus, gydžiausi, tačiau tikros priežasties rasti negalėjo.Gydytojai patarė pasidaryti laparaskopiją, kad ištirti kiaušintakius.Lyg viskas gerai, kartu isoperavo miomą, kuri šiaip lyg pastojimui įtakos daryti negalėjo.Taigi ir vos praejus 2 mėn po operacijos tapau nėsčia biggrin.gif .Deja dėl gimdos kaklelio įvyko persileidimas 19 sav, verysad.gif .o po to dar vienas schmoll.gif ,trečias vos vos nesibaigė tragedija, bet užsiuvo kakleli ir laisvai isnesiojau 40 sav. 4u.gif Turėjom daug išgyvenimų, buvo daug ašarų,tačiau vis tikėjau.Dabar bėgioja vyras, kaip pipiras.
Dėkoju Dievui,nes jokių vaistų negėriau.Dabar bandome dar kartą, tačiau neišeina. g.gif Reikia vėl laukti stebuklo ir melstis.Aš suprantu-visoms mums kai reikia laukti, tai laiką pradedi fiziškai justi,lyg laikrodis gerklėje tiksėtu, bet kantrybės.Beje paguosiu laukiančias, man jau daugiau nei 36.daugelis dar daug jaunesnės esate,nenusivilkit.Kartais su vyru pamąstom, gal turim savo, gal Dievas ir dar duos,o gal reikėtų įsivaikinti ir kokiam mažiui ir sau gyvenimą taip įprasminti.Sūneliui brolio ar sesės reikia labai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 06 07, 18:35)

teisi julem....sitoj temoj jau ne i tema kalba pasisuko  4u.gif

Man atrodo, šitoj temoj reikėtų visokius ginčus ištrinti g.gif Tikrai norisi paskaityti laimingas istorijas, o prasideda vėl nuomonių aiškinimasis schmoll.gif Tam yra kiti skyreliai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, net nežinau nuo ko pradėti... Kai po tiek laiko šalia saldžiai miega dukrytė negaliu sulaikyti ašarų. Kai supratau, kad susilaukti leliuko ne taip lengva, nuėjau į polikliniką - padariau klaidą, jokių tyrimų išskyrus laparaskopiją ir neaiškios kilmės vaistai. Matydama, kad švaistau pinigus veltui nuėjau į VK, čia padarė hormonų tyrimus, sekė kiaušidžių veiklą, paaiškėjo - policistinės kiaušidės ko pasekoje, silpna ovuliacija. Tada sekė gydymas vaistais ir IUI, to pasekoje po mažiau nei pusės metų rezultatas - laukiamas kūdikys.
Nieko nėra neįmanomo, tik reikia noro ir laiko. Tik tapus mama supranti, kad nesvarbu ar turi naują suknelę, ar išėjai nepasidažius, svarbu, kad tu ja tapai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basėtė: 14 birželio 2007 - 09:13
QUOTE(Basėtė @ 2007 06 14, 10:11)
Sveikutės, net nežinau nuo ko pradėti...  Tik tapus mama supranti, kad nesvarbu ar turi naują suknelę, ar išėjai nepasidažius, svarbu, kad tu ja tapai. smile.gif

sveikinu Basete ir labai tikiuosi, kad ir aš sulauksiu šito jausmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Basėtė @ 2007 06 14, 10:11)
Sveikutės, net nežinau nuo ko pradėti... Kai po tiek laiko šalia saldžiai miega dukrytė negaliu sulaikyti ašarų. Kai supratau, kad susilaukti leliuko ne taip lengva, nuėjau į polikliniką - padariau klaidą, jokių tyrimų išskyrus laparaskopiją ir neaiškios kilmės vaistai. Matydama, kad švaistau pinigus veltui nuėjau į VK, čia padarė hormonų tyrimus, sekė kiaušidžių veiklą, paaiškėjo - policistinės kiaušidės ko pasekoje, silpna ovuliacija. Tada sekė gydymas vaistais ir IUI, to pasekoje po mažiau nei pusės metų rezultatas - laukiamas kūdikys.
Nieko nėra neįmanomo, tik reikia noro ir laiko. Tik tapus mama supranti, kad nesvarbu ar turi naują suknelę, ar išėjai nepasidažius, svarbu, kad tu ja tapai. smile.gif

Kaip smagu už tave 4u.gif Tikiuosi mums visoms to laukiančioms pasiseks
Atsakyti
QUOTE(Basėtė @ 2007 06 14, 09:11)

Aukit didelės ir gražios, gražiai parašei wub.gif
Atsakyti
labutis visom. Rašau pirmą kartą ax.gif esu labai nusivylusi, nes jau treti metukai kaip gandrai aplenkia musu namučius... sveikinu visas kurios jau dziaugesi ir tos kurios laukiasi mazu stebukleliu. gal galit duoti mazyti patarima kur dar galima kreiptis ir kuo tiketi?
Atsakyti
QUOTE(Basėtė @ 2007 06 14, 09:11)

Linkiu dabar tau dauuuuuuuuuuuug dauuuuuuug stiprybes, meiles ir kantrybes savo mazuliai, o mergytej daug sveikateles, kuri niekada nepamaiso. Sekmes auginant 4u.gif

Isdykelej ir visoms nesulaukianciom, linkiu neprarasti vilties 4u.gif
Atsakyti