Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(nimfeja @ 2007 06 07, 08:38)
O gal gandras atskris tada, kai visai nesitikėsiu.... Tik ar tas kvailas paukštis supranta, kad mano metai tai bėga sad.gif

Daug kalbi, o bet neparašai - ar buvai pas rimtus specus ir ar daryti visi hormonai, gimdos nuotrauka, laparaskopija ir vyro tyrimai, kai žinosi atsakymus, parašyk 4u.gif

P.s. gandrai - tikrai ne kvaili paukščiai schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 07 birželio 2007 - 08:24
Vat vat doh.gif Nesuprantu net koks tikslas tų visų žinučių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 07 birželio 2007 - 07:58
Ir aplamai,mergaitės,atsidarius šią temą taip norisi paskaityt geras naujienas,juk pavadinimas temos labai optimistiškas.Liūdėkim kitose temelėse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai visoms(ir sau tam tarpe)linkiu savo svajonės nestuke.gif išsipildymo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 07 birželio 2007 - 08:19
a tai kam tie tyrimai, jeigu nimfejai mediku pagalba nereikalinga ir netgi amorali g.gif

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 07, 08:52)
Daug kalbi, o bet neparašai - ar buvai pas rimtus specus ir ar daryti visi hormonai, ...

teisi julem....sitoj temoj jau ne i tema kalba pasisuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 07 birželio 2007 - 17:37
Sveikutes 4u.gif Kazkaip netycia uzklydau i si skyreli,ir panorejau papasakoti savo istorija.Pirmojo sunelio susilaukiau po metu po vestuviu.metus po gimdymo saugojausi,nes dar nenorejau vaikucio.O paskui visus 7.5metu nesisaugojom.ilgiausia per tuos metus su vyru nesimatem viena karta 1men.Jau buvau susitaikiusi su ta mintimi,kad antro vaikelio nebeturesim.tiesa as niekur nesikreipiau,todel priezasties taip ir nesuzinojau ax.gif Sugalvojom isvykti su vyru uzdarbiaut.pradirbus 7men.mane atleido.Kazko visai netrauke ieskoti kito darbo blush2.gif Ir ka jus galvojat po savaites suzinau,kad laukiuosi bigsmile.gif Nestumas jau buvo 2men.Dziaugsmui ribu nebuvo.Jau laukdamasi susapnavau savo dukryte su vardeliu.Dabar mano stebuklas krykstauja namuose biggrin.gif Visiems gryzusi atostaugu juokauju,kad uzsidirbom labai dideli turta:dukryte:
Tai tokia trumpa mano istorija ax.gif tikiuosi nesupysit,nes taip norisi tuo dziaugsmu pasidalint su kitais.
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 06 07, 20:15)

Tai tokia trumpa mano istorija ax.gif tikiuosi nesupysit,nes taip norisi tuo dziaugsmu pasidalint su kitais.

4u.gif nuoširdžiai džiaugiuosi.Už ką turėtume pykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2007 06 07, 19:31)
4u.gif nuoširdžiai džiaugiuosi.Už ką turėtume pykti g.gif

Aciu.Dar ir klaidu priveliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 06 07, 19:15)
Sveikutes 4u.gif  Kazkaip netycia uzklydau i si skyreli,ir panorejau papasakoti savo istorija.Pirmojo sunelio susilaukiau po metu po vestuviu.metus po gimdymo saugojausi,nes dar nenorejau vaikucio.O paskui visus 7.5metu nesisaugojom.ilgiausia per tuos metus su vyru nesimatem viena karta 1men.Jau buvau susitaikiusi su ta mintimi,kad antro vaikelio nebeturesim.tiesa as niekur nesikreipiau,todel priezasties taip ir nesuzinojau ax.gif Sugalvojom isvykti su vyru uzdarbiaut.pradirbus 7men.mane atleido.Kazko visai netrauke ieskoti kito darbo blush2.gif Ir ka jus galvojat po savaites suzinau,kad laukiuosi bigsmile.gif Nestumas jau buvo 2men.Dziaugsmui ribu nebuvo.Jau laukdamasi susapnavau savo dukryte su vardeliu.Dabar mano stebuklas krykstauja namuose biggrin.gif Visiems gryzusi  atostaugu juokauju,kad uzsidirbom labai dideli turta:dukryte:

Tikrai dziugi istorija bigsmile.gif tai dar vienas palyginimas,kad viskam savas laikas,tik reik ta laika islaukti smile.gif sekmes ir laimes jusu seimynelei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 06 07, 19:15)
Sveikutes 4u.gif  Kazkaip netycia uzklydau i si skyreli,ir panorejau papasakoti savo istorija.Pirmojo sunelio susilaukiau po metu po vestuviu.metus po gimdymo saugojausi,nes dar nenorejau vaikucio.O paskui visus 7.5metu nesisaugojom.ilgiausia per tuos metus su vyru nesimatem viena karta 1men.Jau buvau susitaikiusi su ta mintimi,kad antro vaikelio nebeturesim.tiesa as niekur nesikreipiau,todel priezasties taip ir nesuzinojau ax.gif Sugalvojom isvykti su vyru uzdarbiaut.pradirbus 7men.mane atleido.Kazko visai netrauke ieskoti kito darbo blush2.gif Ir ka jus galvojat po savaites suzinau,kad laukiuosi bigsmile.gif Nestumas jau buvo 2men.Dziaugsmui ribu nebuvo.Jau laukdamasi susapnavau savo dukryte su vardeliu.Dabar mano stebuklas krykstauja namuose biggrin.gif Visiems gryzusi  atostaugu juokauju,kad uzsidirbom labai dideli turta:dukryte:

Tam ir yra ši teme, kad pasidžiaugti tokiais stebūklais. Džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 06 07, 19:40)
Tikrai dziugi istorija bigsmile.gif tai dar vienas palyginimas,kad viskam savas laikas,tik reik ta laika islaukti smile.gif  sekmes ir laimes jusu seimynelei wub.gif

Rraitux, labai džiaugiuosi už jus, 7,5 metų tikrai daug ir tai tikras stebuklas! Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif wub.gif

Dzesika, bet tas laikas gali niekada ir neateiti, jei nieko nedaryti 4u.gif Tik po to kai pasiseska mes galime konstatuoti tą faktą, o jei nepasiseka biggrin.gif , o tu jau ne pirmos jaunystės (o tokių atvejų tikrai yra)?? O jei yra tokių problemų, kad vaikutis gali ateiti tik kaip diiiiidelis stebuklas???
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 06 07, 20:40)
Tikrai dziugi istorija bigsmile.gif tai dar vienas palyginimas,kad viskam savas laikas,tik reik ta laika islaukti smile.gif  sekmes ir laimes jusu seimynelei wub.gif

QUOTE(viliuosi @ 2007 06 08, 08:37)
Tam ir yra ši teme, kad pasidžiaugti tokiais stebūklais. Džiaugiuosi už tave  4u.gif

QUOTE(linasi @ 2007 06 08, 09:23)
Rraitux, labai džiaugiuosi už jus, 7,5 metų tikrai daug ir tai tikras stebuklas! Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif  wub.gif

Dzesika, bet tas laikas gali niekada ir neateiti, jei nieko nedaryti 4u.gif Tik po to kai pasiseska mes galime konstatuoti tą faktą, o jei nepasiseka biggrin.gif , o tu jau ne pirmos jaunystės (o tokių atvejų tikrai yra)?? O jei yra tokių problemų, kad vaikutis gali ateiti tik kaip diiiiidelis stebuklas???

Aciu visoms 4u.gif linkiu ir jums sulaukti stebuklu.Matau jau daug pilvelyje ju gyvena thumbup.gif Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 06 08, 09:23)
Rraitux, labai džiaugiuosi už jus, 7,5 metų tikrai daug ir tai tikras stebuklas! Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif  wub.gif

Tai ir reikia daryti viskas kas imanoma,kad jai niekaip to stebuklo neprisisauksi zinosi kad viska del to padarei ir lemta kad taip butu unsure.gif esu nepataisoma optimiste ir labai tikiu, kad man pasiseks smile.gif bet tuo paciu esu pasiruosus priimti likimo isuki netapti mama,kad ir kaip skaudu butu verysad.gif
Atsakyti