Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario salotos

Įkišau nosį ir aš,pasidarė smalsu ir,man kilo tokia įdėja ,bet,noriu jūsų paklausti,juk tą padažą galima pasigaminti namų sąlygomis?pasidalinkite ,šia įdėja. 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
As Cezario salotas darau dazniausiai, kaip kazkuri is jusu pradzioje temos minejote, lengvas ax.gif
Aisbergo salota, parmezanas, skrebuciai ir padaziukas. O padaziuka darau taip :
citrinos sultys, medus, salotu prieskoniai, cesnako skiltele(isspaudziu), alyvuogiu aliejus.
O jei norim sotesniu, tai dar prie viso sito idedu skrudintos sonines, arba skrudintos vistienos gabaleliu: vistiena arba sonine supjaustau kuo plonesnem riekelem ir paskrudinu keptuveje. Vistiena dar pabarstau vistienos prieskoniais ir pilu slakeli aliejaus, o sonine skrudinu ant sausos keptuves. Tai va taip vat as agminu jas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 13 kovo 2009 - 13:54
Teko dirbt vienam Vilniuj gerai zinomam restorane,ten ir isimylejau Cezario salotas wub.gif ten jos daromos su vistiena ir romaninem salotom.Man asmeniskai laaaaabai skanios thumbup.gif Isviliojau is vireju receptuka blush2.gif Padazui reikes:
4 kiaus.tryniai
40g baltu svogunu
15g cesnako
30g garstyciu
40ml acto
150ml alyvuogiu aliejau
30g anciuviu
15g melynu svogunu
Visus ingridientus sublenderiuojam ir palaipsniui pilam paprasta saulegrazu alieju iki norimos konsistencijos.Tada reikes salotu,skrebuciu,keptos vistienos krutineles,parmezano.Salotas suplesyt ir sumaisyt su padazu,ant virsaus skrebuciu,siltos krutineles ir surio.Atrodo nieko nepamirsau g.gif
P.S.Is duotu proporciju padazo gaunas gana daug,galima pamazint.Bet ta padaza galima keleta savaiciu laikyt saldytuve,jam nieko nenutiks mirksiukas.gif
P.S.2.Dar svarbu nepadaugint garstyciu ir svogunu,gali gautis gan pikantiskas padaziukas karsta.gif
Esu ragavus pirktini padaziuka,man asmeniskai nepatiko,taip ir stovi saldytuve.Na bet cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Dekui labai uz receptuka. Man asmeniskai tai pacios skaniausios salocikes. Tuoj begu isbandyti sito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 03 14, 15:48)
Padazui reikes:
4 kiaus.tryniai

padažas gaminamas iš žalių kiaušinio trynių.... g.gif
Atsakyti
Pacios skaniausios salotos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 13:58)
padažas gaminamas iš žalių kiaušinio trynių.... g.gif

taip,is zaliu tryniu smile.gif
Atsakyti
O kokia sonine reikia kepint,rukyta ar zalia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 03 24, 12:21)
taip,is zaliu tryniu smile.gif


speju, pagal padazo sudeti turetu gautis naminis majonezas, nes kiek pamenu jis gaminamas is garstyciu, kiausiniu tryniu ir aliejaus ax.gif
Atsakyti
NE,tik ne zalia,geriausiai karsto rukymo sonine,bent jau as kur valgiau bare,tai buvo tokia sonine,o ir atpjauti reikia labai labai plonai,zalia net sunku butu atpjauti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 31, 21:40)
NE,tik ne zalia,geriausiai karsto rukymo sonine,bent jau as kur valgiau  bare,tai buvo tokia sonine,o ir atpjauti reikia labai labai plonai,zalia net sunku butu atpjauti essen.gif

Aciu 4u.gif .Rytoj bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2009 03 31, 17:52)
speju, pagal  padazo sudeti turetu gautis naminis majonezas, nes kiek pamenu jis gaminamas is garstyciu, kiausiniu tryniu ir aliejaus  ax.gif

Prakstiskai majonezas ir gaunas,tik kad su anciuviais ir pikantiskesnis del svoguniuku smile.gif
Atsakyti