Įkišau nosį ir aš,pasidarė smalsu ir,man kilo tokia įdėja ,bet,noriu jūsų paklausti,juk tą padažą galima pasigaminti namų sąlygomis?pasidalinkite ,šia įdėja. dėkui
As Cezario salotas darau dazniausiai, kaip kazkuri is jusu pradzioje temos minejote, lengvas
Aisbergo salota, parmezanas, skrebuciai ir padaziukas. O padaziuka darau taip :
citrinos sultys, medus, salotu prieskoniai, cesnako skiltele(isspaudziu), alyvuogiu aliejus.
O jei norim sotesniu, tai dar prie viso sito idedu skrudintos sonines, arba skrudintos vistienos gabaleliu: vistiena arba sonine supjaustau kuo plonesnem riekelem ir paskrudinu keptuveje. Vistiena dar pabarstau vistienos prieskoniais ir pilu slakeli aliejaus, o sonine skrudinu ant sausos keptuves. Tai va taip vat as agminu jas
Aisbergo salota, parmezanas, skrebuciai ir padaziukas. O padaziuka darau taip :
citrinos sultys, medus, salotu prieskoniai, cesnako skiltele(isspaudziu), alyvuogiu aliejus.
O jei norim sotesniu, tai dar prie viso sito idedu skrudintos sonines, arba skrudintos vistienos gabaleliu: vistiena arba sonine supjaustau kuo plonesnem riekelem ir paskrudinu keptuveje. Vistiena dar pabarstau vistienos prieskoniais ir pilu slakeli aliejaus, o sonine skrudinu ant sausos keptuves. Tai va taip vat as agminu jas
Teko dirbt vienam Vilniuj gerai zinomam restorane,ten ir isimylejau Cezario salotas ten jos daromos su vistiena ir romaninem salotom.Man asmeniskai laaaaabai skanios Isviliojau is vireju receptuka Padazui reikes:
4 kiaus.tryniai
40g baltu svogunu
15g cesnako
30g garstyciu
40ml acto
150ml alyvuogiu aliejau
30g anciuviu
15g melynu svogunu
Visus ingridientus sublenderiuojam ir palaipsniui pilam paprasta saulegrazu alieju iki norimos konsistencijos.Tada reikes salotu,skrebuciu,keptos vistienos krutineles,parmezano.Salotas suplesyt ir sumaisyt su padazu,ant virsaus skrebuciu,siltos krutineles ir surio.Atrodo nieko nepamirsau
P.S.Is duotu proporciju padazo gaunas gana daug,galima pamazint.Bet ta padaza galima keleta savaiciu laikyt saldytuve,jam nieko nenutiks
P.S.2.Dar svarbu nepadaugint garstyciu ir svogunu,gali gautis gan pikantiskas padaziukas
Esu ragavus pirktini padaziuka,man asmeniskai nepatiko,taip ir stovi saldytuve.Na bet cia skonio reikalas
4 kiaus.tryniai
40g baltu svogunu
15g cesnako
30g garstyciu
40ml acto
150ml alyvuogiu aliejau
30g anciuviu
15g melynu svogunu
Visus ingridientus sublenderiuojam ir palaipsniui pilam paprasta saulegrazu alieju iki norimos konsistencijos.Tada reikes salotu,skrebuciu,keptos vistienos krutineles,parmezano.Salotas suplesyt ir sumaisyt su padazu,ant virsaus skrebuciu,siltos krutineles ir surio.Atrodo nieko nepamirsau
P.S.Is duotu proporciju padazo gaunas gana daug,galima pamazint.Bet ta padaza galima keleta savaiciu laikyt saldytuve,jam nieko nenutiks
P.S.2.Dar svarbu nepadaugint garstyciu ir svogunu,gali gautis gan pikantiskas padaziukas
Esu ragavus pirktini padaziuka,man asmeniskai nepatiko,taip ir stovi saldytuve.Na bet cia skonio reikalas
QUOTE(Evelincik @ 2009 03 14, 15:48)
padažas gaminamas iš žalių kiaušinio trynių....
Pacios skaniausios salotos
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 17, 13:58)
padažas gaminamas iš žalių kiaušinio trynių....
taip,is zaliu tryniu
O kokia sonine reikia kepint,rukyta ar zalia ?
QUOTE(Evelincik @ 2009 03 24, 12:21)
taip,is zaliu tryniu
speju, pagal padazo sudeti turetu gautis naminis majonezas, nes kiek pamenu jis gaminamas is garstyciu, kiausiniu tryniu ir aliejaus
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 31, 21:40)
NE,tik ne zalia,geriausiai karsto rukymo sonine,bent jau as kur valgiau bare,tai buvo tokia sonine,o ir atpjauti reikia labai labai plonai,zalia net sunku butu atpjauti
Aciu .Rytoj bandysiu.
QUOTE(lanaa @ 2009 03 31, 17:52)
speju, pagal padazo sudeti turetu gautis naminis majonezas, nes kiek pamenu jis gaminamas is garstyciu, kiausiniu tryniu ir aliejaus
Prakstiskai majonezas ir gaunas,tik kad su anciuviais ir pikantiskesnis del svoguniuku