Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario salotos

QUOTE(zozulia @ 2007 04 16, 17:51)
perskaičiau visus receptus ir nesupratau, kaip tą tikrą padažą pasigaminti. Kavineje jis kažkoks baltas būna, ar tai nuo majonezo ar nuo kiaušinių? Čia tiek visokių variantų prirašyta, kad net pasimečiau

ai kaip kas daro, man tai tas majonezinis patinka, as kol cia neskaiciau net nzn kad yra tas a la aliejinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 20:36)
cezario salotos - vienos megstamiausiu salotu. darau jas ivairiu modifikaciju: su alyvu aliejum, su majonezu, su anciuviais, su vistienos krutinele, su krevetem, su jautienos steiku, su kiausiniais ar be ju.
paskutini karta dariau su krevetem. labai skanu  wub.gif
user posted image

atrodo super, skonis manau taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 17:36)
cezario salotos - vienos megstamiausiu salotu. darau jas ivairiu modifikaciju: su alyvu aliejum, su majonezu, su anciuviais, su vistienos krutinele, su krevetem, su jautienos steiku, su kiausiniais ar be ju.
paskutini karta dariau su krevetem. labai skanu  wub.gif
user posted image

Gaminau... super thumbup.gif tikrai labai skanu ir gaivu.. tik aš valgiau su jogurtiniu-česnakiniu padažu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2007 01 22, 00:52)
Siu salotu receptas toks:
Pomidorai (porcijai 4 skilteles)
Aisbergo ir lietuvisku salotos lygiom dalim
Krutonai (pakepinti formines duonos kubeliai)
Smulkiai sukapoti kiausiniai
Tarkuotas Dziugo suris

Padazas:

Majoneza, alyvu alieju, acta ir trinta cesnaka isplakti mikseriu.

Viska isskyrus kiausinius ir suri sumaisyti su padazu, ant virsaus deti kiausinius ir suri.

Jei salotos su kepta vistiena, tai marinuota file iskepti ant groteliu ir supjaustyta juostelemis deti ant salotu.

SKANAUS!!!

porcijos pizza arenoj dideles, todel viena porcija valgem su mama abi, labai skaniai vistiena paruoshta, tik kad surio, gal pora tarkiu teradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 21, 17:17)
porcijos pizza arenoj dideles, todel viena porcija valgem su mama abi, labai skaniai vistiena paruoshta, tik kad surio, gal pora tarkiu teradau  g.gif

Surio jei gerai atsimenu tik 5 g, tik del skonio. Nes ne visi ta smirdanti suri megsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2007 04 21, 21:23)
Surio jei gerai atsimenu tik 5 g, tik del skonio. Nes ne visi ta smirdanti suri megsta lotuliukas.gif

o man taip pats skanumas tas smirdantis suris lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 01 07, 14:55)
tai va, visdelto pavyko rasti pirkti cezario padazo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Radau Akropolio Maximoj. Gal buvo ispirkta, kad anksciau neradau. Ten ant indelio uzrasyta American Ceaser dressing. Jau dariau salotas, tai galiu pasakyt kad visai skaniai gavos thumbup.gif

O jisai toks baltas majonezinis ar aliejinis? g.gif

QUOTE(jolitka @ 2007 01 21, 23:52)
Jei salotos su kepta vistiena, tai marinuota file iskepti ant groteliu ir supjaustyta juostelemis deti ant salotu.

O kaip reikia pamarinuoti tą filė blush2.gif kažkaip man su marinavimais labai sudėtingai doh.gif

QUOTE(zozulia @ 2007 04 16, 17:51)
perskaičiau visus receptus ir nesupratau, kaip tą tikrą padažą pasigaminti. Kavineje jis kažkoks baltas būna, ar tai nuo majonezo ar nuo kiaušinių? Čia tiek visokių variantų prirašyta, kad net pasimečiau

aha ir man neaišku kaip visgi pasigaminti tą skanų majonezinį padažą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 05 05, 15:55)
O jisai toks baltas majonezinis ar aliejinis?  g.gif
O kaip reikia pamarinuoti tą filė  blush2.gif kažkaip man su marinavimais labai sudėtingai  doh.gif
aha ir man neaišku kaip visgi pasigaminti tą skanų majonezinį padažą  unsure.gif

majonezinis tas padazas, as ir norejau kazkada gamint, bet man labai skanus tas kur maximoj yra, tai manau neverta terliotis ir paciai daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 07, 12:36)
majonezinis tas padazas, as ir norejau kazkada gamint, bet man labai skanus tas kur maximoj yra, tai manau neverta terliotis ir paciai daryt smile.gif

nu jei majonezinis tai tada reiks paieškot ir būtinai pabandyt, nes man Cezario salotos labiau su majoneziniu patinka bigsmile.gif

O galima vištą orkaitėj ant grotelių iškept? g.gif Ar tos grotelės kur yra orkaitėj naudojamos tik padėt indui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 07, 12:36)

o kaip atrodo tas maximos padažas?
Atsakyti
QUOTE(zozulia @ 2007 05 08, 10:26)
o kaip atrodo tas maximos padažas?

na va laikau rankoj buteli pabandysiu nupaskot, nes dabar neturiu galimybes foto ikelt,
Stiklinis butelis 500 ml tai nemazas, zalias uzsukumas dangtelis, etikete irgi tokia salotines spalvos, o ant jos uzrasyta: Salatfix, American Caesar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karmen @ 2007 05 07, 13:43)
nu jei majonezinis tai tada reiks paieškot ir būtinai pabandyt, nes man Cezario salotos labiau su majoneziniu patinka  bigsmile.gif

O galima vištą orkaitėj ant grotelių iškept?  g.gif Ar tos grotelės kur yra orkaitėj naudojamos tik padėt indui?  unsure.gif

as tai kartais kepu ant tu groteliu tik po apacia zemiau dar padedu bleka, siaip ir lasisa ir vista taip kepu, man skanu taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 09, 19:01)
as tai kartais kepu ant tu groteliu tik po apacia zemiau dar padedu bleka, siaip ir lasisa ir vista taip kepu, man skanu taip ax.gif

a nu tai gerai irnesakyk.gif taip ir galvojau kad galima, bet sakau dar pasitikslinsiu dėl visa ko blush2.gif reiks išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti